Pazar

ENDER SARAC'TAN METABOLIZMANIZIN KIS MEVSIMINE KARSI HAZIR HALE GETIRILMESI ICIN YAPILMASI GEREKENLER BITKISEL KURLER ONERILER TAVSIYELER


METABOLİZMANIZ KIŞA HAZIR MI?
Kar, beyaz bir örtü gibi Türkiye'nin hemen her yerini kapladı. Ayrıca önümüzdeki hafta yine bir soğuk hava dalgası bekleniyor ki her zamankinden çok üşüyecek gibi görünüyoruz. Bu dönemde beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca sürekli evde oturduğumuz, hareket edemediğimiz için metabolizmamız yavaşladı. Bazı küçük yaşam tarzı değişiklikleriyle karın ve soğuğun etkilerini en aza indirebilir, metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz... Uz.Dr. Ender SARAÇ

Soğuk havaya karşı koruyucu çay
Ekinesya, ıhlamur, zencefil ve hatmi yapraklarından birer tutam alın, sadece 2 dakika kaynatıp 2-3 dakika demleyin. İnce bir dilim limon katıp bu çayı sıcak sıcak için. Nezle, soğuk algınlığı ve kışın üşümelere karşı yararlıdır. Eğer şekersiz içemiyorsanız biraz kaya şekeri ekleyin. Kaya şekeri öksürüklerde faydalıdır. Fazla esmer şeker tüketimi ise tersine enfeksiyonlarda uygun olmaz. Bu çaydan günde 3-4 fincan için. Ayrıca sabah ve akşam 500 miligram C vitamini almak bile soğuklara uyumunuzu kolaylaştırır ve solunum yollarını korur.

Karda gözlere dikkat
Özellikle kardan sonra, tam güneşli bir hava varsa gözlerinizi mutlaka güneş gözlüğüyle koruyun. Yerden beyaz kar ile kuvvetli yansıma olunca gözün ön tabakası zarar görebilir, hatta çok uzun süre yansımaya maruz kalınırsa görme ile ilgili ciddi problemler bile oluşabilir. Özellikle öğle saatleri gibi güneş ışınlarının dik olduğu saatlerde daha dikkatli olunmalı. Gözlüğünüz yoksa, gözlerinizin altına siyah renkli sürme çekebilirsiniz veya alttan yansımayı kesmek için kaşkol gibi koruyucu bir eşya kullanabilirsiniz.

Aşırı soğuklarda cildiniz kurumasın
Çok soğuklarda ayrıca cildin nemi ve koruyucu yağ tabakası da etkilenir ve aşın kurumaya bağlı sorunlar oluşur. Bu sorunların belki de en önemlisi cildin canlılığını yitirmesidir. Bu durumun sonucu olarak kırışma, hızlı yaşlanma, çatlaklar, pullanma oluşabilir. En güzel çözüm sabah ve akşam besleyici kremler sürmektir.

İşte evde hazırlayacağınız doğal bir formül:

• 1 tatlı kaşığı kuşburnu yağı, eğer yoksa susam yağı
• 2 çay kaşığı saf aloe vera sürme jeli
• 1 kapsül E vitamininin içi

Hepsini karıştırıp önce yüze sonra ellere sürün ve 30 saniye kadar yedirin. Sürerken sadece aşağıya doğru değil ayrıca dairevi hareketler ve aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle de bu karışımı cilde yedirin.

Burnun aşırı kurumaması için
Burun deliklerinin içi ve genelde burnun içini nemli tutmanın çok yaran vardır. Çünkü aşın kuruluk, soğuk havalarda burun mukozasının kolay tahriş olmasına ve hassaslaşmasına neden olur. Böylece kolayca bazı solunum hastalıkları oluşabilir. Burnunuzun içini kışın aşın soğuk havalarda 1-2 kez susam yağı ile yağlayın. Nefes alıp vermenizin nasıl rahatladığını görecek ve şaşıracaksınız.

Nasıl yağlayacaksınız?

Avuç içine 1-2 damla susam yağı alın ve küçük parmağınızla bu yağı burun içine sürün. Sonra yavaşça sıkarak yukarı doğru sıvazlayın. Günde 2-3 kez bu işlemi tekrarlayabilirsiniz. Eğer susam yağı bulamazsanız kuşburnu yağı da kullanabilirsiniz.

Soğukta hangi vitaminleri ve destekleri almalıyım?
Zencefil
* C vitamini
* Ihlamur
* Kuşburnu
* Zencefil çayı
* Toz zencefilli bal
* Okaliptüs buğusu koruyucu olarak çok yararlıdır.
*Günde bir bardak taze portakal veya greyfurt suyu içmeyi ve 1 kivi yemeyi de unutmayalım.

Metabolizmanızı hızlandırın
1. Acı tüketimini artırın: Belirli miktardaki acı tüketimi metabolizmanın canlanmasına yardımcı olabilir. Bu acılar içerisinde sivri biber, acı soğan ve sarımsak, kırmızı pul biber, zencefil, wasabe sayılabilir. Ancak kırmızı pul biberin iştah açıcı etkisi de vardır. Özellikle sabah kahvaltıda bir parça sivribiber veya bir fincan zencefil çayı metabolizmanın canlanmasına yardımcı olabilir.
2. 10 dakika terleyin: Evden çıkamasanız da her gün 10 dakika evde zıplayın, dans edin ve ter atmaya çalışın.
3. Günde 3-4 fincan zencefilli, tarçınlı, mateli çaydan için. Yeşil çayın metabolizmayı olumlu etkilediği ve zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyoruz. Bu çayı günde 3-4 fincana kadar içebilirsiniz. Ancak içine şeker veya tatlandıncı koymayacaksınız. Eğer herhangi bir tatlı tadı almadan içemiyorsanız tıpkı eskilerin yaptığı gibi ağzınıza 3-4 adet kuru üzüm alarak içebilirsiniz.

Hazırlanışı:
Her fincan için yarım tatlı kaşığı kaliteli yeşil çay veya 1 poşet yeşil çay
■ 1 küçük poşet mate
■ Parmak ucu kadar kabuk tarçın
■ Çeyrek tatlı kaşığı biberiye

1 bardak suyu kaynatın ve içine bu karışımı koyun. Sadece 30 saniye kadar kaynatın, sonra yaklaşık 3 dakika demleyin ve süzün. İçine ince bir dilim limon koyun ve sıcakken için. Bu çayı içerken aç olmamaya gayret edin.
4. Gün içinde sıcak suya zencefil katarak da kendinize özel bir karışım yapabilirsiniz. Hem metabolizmanızı çalıştasınız hem de çok üşüyorsanız vücut ısınızı dengeleyebilirsiniz.
5. İmkanı olanlar için evde yapılacak en iyi spor ip atlama. İp atlarken vücuttaki bütün kaslar harekete geçer, gayet iyi çalışır. İp atlama vücudun duruşunu da düzelten bir egzersizdir. Çocuklarınızla birlikte ip atlayabilirsiniz. Çünkü ip atlama çocukların boyunun uzamasına yardımcı olur.

Uz.Dr. Ender SARAÇ
Tel:212 283 10 80

SERVIKS KANSERI NEDIR TANISI TEDAVISI COZUM YOLLARI ONERILER TAVSIYELER


SERVİKS KANSERİ
Serviks Kanseri
Anneme serviks kanseri teşhisi konuldu. 5 hafta kemoterapi gördükten sonra 5 seans brakiterapi gördü. Tedaviye başlamadan önce kitlenin 6.5 santim olduğunu söylediler. Tedaviden 1 ay sonra çektirdiğimiz filmlerde kitlenin 3.5 santime küçüldüğünü söylediler. Acaba bu gibi tedavilerde en iyi sonuç kitlenin tam olarak bitirilmesi mi yoksa küçültülüp ileriki zamanlarda kaybolması mı?
CEVAP :
Anneniz epey gecikerek tedaviye başlamış. Rahim ağzı kanseri için 6-7 santim çok büyük bir tümör demek. Bu nedenle de ameliyat yerine çok doğru olarak radyo-kemoterapi yapılıyor. Tümörün bir ay içinde nerdeyse yarı yarıya küçülmesi iyi bir göstergedir. Kontrollerde daha da küçüleceğini sanıyorum. Burada amaç tümörün tamamen yok edilmesidir. İleriki muayenelerde bu durum kontrol edilecek, gerekirse biyopsiler alınacaktır. Tümör tam yok edilmezse işler biraz zorlaşıyor. Belki ameliyatla rahmi almak veya daha agresif bir cerrahi uygulamak da gerekebilir ama şimdilik beklenecek... Umarım herşey iyi gider ve başka ek bir tedaviye gerek kalmaz... Sevgiler.

Prof.Dr. Derin KÖSEBAY Derin KÖSEBAY
Sorularınız İçin :
derin.kosebay@memorial.com.tr

Cumartesi

TARIHIN ARKA ODASI PROGRAMI MAIL ADRESI SORU GONDERME MAIL ATMA


Habertürk kanalında her cumartesi beğeniyle izlenilen ve Murat BARDAKÇI'nın hazırlayıp sunduğu Tarihin Arka Odası programına mail atmak isterseniz ve aklınıza gelebilecek herhangi bir soru olduğunda ulaşabileceğiniz adres aşağıdaki linkte verilmiştir...


tarih@haberturk.com

DUNYANIN EN ILGINC INANILMAZ BASARI OYKUSU HUSEYIN OZER IZLE INDIR


Hüseyin Özer'in İnanılmaz Başarı Öyküsü! Dünyanın en başarılı insanları adlı televizyon programında hayatında okul yüzü görmemiş bir sokak çocuğu olarak tanıtılan Hüseyin Özer'in inanılmaz başarı öyküsü yer alıyor. Dünyada Türkleri en iyi temsil eden insanlar arasında gösterilen bu Türk'ün akıllara durgunluk verecek bir hayat hikayesi var...Şu anda İngiltere'de 7 tane restorantlar zinciri olan Hüseyin ÖZER'in çile ve ızdırap dolu bir yaşamdan sonra hak ettiği yaşantıyı görmek için mutlaka izleyiniz...İzleyin ve görün...


AHMET MARANKI'DEN KEFIRIN FAYDALARI YARARLARI NELERDIR?


Kefir gebelikten ergenliğe kadar ; kemiklerin ve dişlerin oluşumuyla sağlıklı dokuların ve kasların gelişimini olumlu etkiler.

Kefir vücudun gelişmesi için gerekli olan vitamin,mineral ve protein desteğini sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için mikrokik enfeksiyonlara karşı direnci arttırır. Aşırı çikolata sağlar., şeker ve sakız tüketen çocukların büyümesinde doğal koruma ve güvenli beslenme sağlayan nefis bir süt içeceğidir.


Sindirim esnasında protein sentezine olumlu yardım eder. Cilt güzelliğine ve parlaklığına olumlu etkiler yapar.Ciltteki yağlanmayı ve kepeklenmeyi önler. Saçları kuvvetlendirir. Gençlik ve dinçlik duygusunun sürekliliğini sağlar. Kronik güçsüzlüğe karşı önerilir.Mutlu bir yaşlılık dönemi için vazgeçilmez doğal bir dosttur,önerilir.

METİN AROLAT EVİNE FARMVILLE CIFTLIGI KURDU RESIMLERI YORUMLAR AYRINTILAR EVE CIFTLIK KURMAK YAPILISI YAPAY KULUCKA MAKINASI


Ünlü pop şarkıcısı Metin AROLAT evinde tavuk civciv çiftliği kurdu. Ünlü şarkıcı internette bütün dünyanın zevkle oynadığı Farmville'ya özenerek kendi evine yapay farmville kurdu. Projesiyle beğeni kazanan sanatçı bir günde 10 civcive sahip oldu.

Bunları yapay kuluçka makinasıyla elde etti. Sizlerde eğer isterseniz ve evde eşinizden izin alabilirseniz sizde bir kuluçka makinası alarak yapay kümes oluşturup evinizde Farmville oynayabilirsiniz...

Sizlere bol civciv üretmeler...Aman dikkat işi büyütüp inek geyik koyun keçi besleyip ortalığı dağıtmayın:-)

ZULFU LIVANELI'NIN YONETMENLIGINI YAPTIGI EN SON FILMI ATATURK'E VEDA MART 2010'DA SINEMALARDA RESIMLERI FRAGMANI FILMI FULL IZLE INDIR

ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN HARIKA BIR YAPIT DAHA: ELVEDA ATATÜRK





DÖNEM DÖNEM MUSTAFA KEMAL

“Veda”da; Atatürk’ün 6-7 yaşlarını Kaan Olcay, 14-15 yaşlarında Harbiye mektebinde vatana hizmete hazır Mustafa Kemal’i Bartunç Akbaba oynadı. 25-45 yaş arasındaki Mustafa Kemal Paşa’yı, Trablusgarp’ta ve Çanakkale’de lider bir komutanı, Dumlupınar’daki Başkomutanı, Latife’nin eşi ve Fikriye’nin ölümsüz aşkını Sinan Tuzcu canlandırırken, Mustafa Kemal’in son zamanlarını, Atatürk’ün 57. yaşını da Burhan Güven oynadı.

Zülfü LİVANELİ yıllar süren suskunluğunu bu film ile bozacak. 3 yıldır beklenen senaryosunun çekimlerine bu sene başlayan Livaneli proje için hiçbir masraftan kaçınmamış gibi. İtalyan makyaj sanatçıları ve Hollywooddan gelen görüntü ve sanat yönetmenleri ile beraber yaratılan sahneler ve 12.000 in üzerinde kostüm parçası ile fotoğraflarından ve teaserlarından görüldüğü kadarıyla Türkiyede çekilmiş bu boyutta görüntü ve konu adına en başarılı filmlerden biri.






Veda adını taşıyan film Salih BOZOK ile Atatürkün çocukluktan başlayan ve atatürkün ölüm döşeğinde sona eren dostluğunu konu alıyor ve bu dostluk sürecinde ise Atatürk'ün yaşadığı döneme bu dostluk üzerinden ışık tutuyor.












filmin müzikleri senaryosu ve yönetmenliği zülfü livaneli tarafından üstlenilmiş. daha önce uluslararası festivallerde çeşitli ödüller kazanmış olan livaneli nin son filmi de görünüşe göre aynı başarısını sürdürecek gibi. atatürk'ü çeşitli yaş aralıklarında 4 farklı oyuncu canlandırıyor.




umarım can dündar'in mustafasının sarhoş atatürk mü olur bilmemne atatürk mü olur sorularıyla maruz kaldığı duruma düşmeyip, fotolardan göründüğü kadarıyla destansı olan yapısı ile hakettiği noktaya ulaşabilecek bir Atatürk filmi olacak

Kefir nasil yapilir tarifi yapilisi malzemeleri kefirin faydalari yararlari icerisindeki maddeler


MALZEMELER

* 1 litre keçi sütü taze olması önemlidir
* 25-35 gr kefir tanesi

YAPILIŞI

Kefir yapılacak süt kaynatıldıktan sonra, ten sıcaklığına gelene sıcaklığına kadar ılık hale getirilir.

Daha sonra kefir taneleri içerisine atılıp, kaşıkla karıştırılır.

20 derecelik oda sıcaklığında şık olmayacak şekilde örtülen kefir,24-48 saat mayalanmaya bırakılır.

Not:Ağzı sıkıca kapatılabilen cam kavanoza aktarılmalıdır. Cam kavanozun kullanılmasının nedeni kefir tadının önlenmesi içindir. Fermantasyon sonunda aşılanan sütün kefire dönüşmesinden sonra,ürün küçük delikli süzgeçten geçirilir .Süzgeç üzerinde kalan kefir daha sonra tekrar kefir yapımında kullanılır. Süzülen kısım kefir olarak kullanılmaktadır.

Kefir tanelerinin her 40-45 günde bir defa düzenli olarak süzgeç içerisinde, çok ılık suda iyice yıkanması ve üzerindeki süt atıklarının temizlenmesi gerekir. Büyüyen ve irileşen kefir tanelerini de ara sıra yıkanmalı ve aktifliği azalan taneler kullanılmalıdır.

2.Yapılış yolu tarifi

Kefir yapılışında esas olarak inek sütü kullanılır.Bunun evlerde ve endüstriyel şekilde süt fabrikalarında yapılışı birbirinden farklıdır.
Kefir yapılışında kullanılacak süt 5dakika kadar iyice kaynatıldıktan sonra bir kaba alınır ve 25 dereceye kadar soğutulur.Üzerindeki kaymak tabakası alınır.Süt 1litreye 15-20gr.kadar kefir tanesi katılır homojen hale gelmesi için iyice karıştırılır.Kabın kapağı kapatılır ve süt 20-25derecede kalacak şekilde kap sabit bırakılır.Soğuk havalarda kabın etrafı ısıyı muhafaza etmek için sarılır.Kabın 20-30derecede sabit kalması sağlanır.Bu sıcaklık yoğurt yapmak üzere sütün mayalandığı dereceden düşüktür.Zira yoğurt için mayalama sıcaklığı 42-45derecedir.Bu yüzden kefir yapımında sütün sıcaklığı serçe parmağıyla kontrol edilerek olursa,sıcaklığın ve soğukluğun hissedilmediği bir derecede süte kefir tanesi katılır.

Kap içindeki süt normal olarak 18-24 saat sonra pıhtılaşır.Pıhtılaşma süresi üzerine süte katılan kefir tanesi miktarı,bekleme sırasındaki sütün sıcaklığı ile etkili olmaktadır.Soğuk havalarda kabın etrafı sarılmaz ise sütün ısısı düşeceğinden pıhtılaşma gecikir veya hiç gerçekleşmez.
Pıhtı yani kefir oluşunca buzdolabına alınır ve soğuyuncaya kadar burada bekletilir.Buzdolabından alınan kefir tanelerin ayrılması için bir kabın üzerine yerleştirilen tel süzgeçten geçirilir.Süzgeç üzerinde kalan taneler hemen kefir yapımında kullanılabileceği gibi yıkanarak bir su bardağı içerisinde buzdolabında bir hafta kadar saklanabilir.Saklamak gerektiği zaman taneleri örtecek kadar bardağa su koymak gerekir.
Elde edilen süzüntü hemen içilir veya 2-3gün buzdolabında kalabilir.Bu süre içinde kefirde biraz asit,alkol ve karbondioksit oluşur,dolayısiyle tat ve aroma değişir.
Bu tip fermentasyonun oluşumunda,laktikasit bakterileri ile mayalar birlikte hareket ederler.Kefirde bulunan fermentasyonlar sonucu laktozdan asit(örn.laktik asit,oksalik asit,keto glutarik asit) ve bazı volatil(uçucu)bileşiklerin(uçucu yağ asitleri)yanısıra,alkol ve karbondioksit meydana gelir.Bu bileşikler kefirin tipik aromasının oluşmasına yardımcı olurlar.
Kefirin bileşiminde yeralan maddeler esas itibariyle sütün özelliklerine bağlıdır.Ayrıca bileşimi,tadı ve aroması.üzerine yapımı sırasında sütün mayalama sıcaklığı,bekleme süresi,yapımdan sonra içilmeye kadar geçen süre etkili olmaktadır.İnek sütünden yapılan kefirin içerisindeki maddeler genellikle aşağıdaki gibidir.
SU
KURU MADDE
YAĞ
KAZEİN(SÜT PROTEİNİDİR)
LAKTOALBÜMİN
LAKTOZ(SÜT ŞEKERİ)
ALKOL(AZ MİKTARDA)
SÜT ASİTİ
MİNERAL MADDELER

Etiketler : Ahmet Maranki kefir tarifi, kefir faydaları, kefir nasıl muhafaza edilir, Kefir nasıl yapılır, kefir tarifi, Kefir yapılışı, Oktay ustadan kefir tarifi

14 SUBAT 2010 SEVGILILER GUNUNDE SEVGILIYE ERKEK ARKADASA KIZ ARKADASA HANIMA ESINE KARINA ALINACAK ALINABILECEK EN GUZEL CEKICI ILGINC HEDIYE ARMAGANLAR NELERDIR? ONERILER TAVSIYELER


2010 Sevgililer Günü Hediyesi 2010 Sevgililer Günü Ne Alayım

14 Şubat Sevgililer günü yaklaşıyor. Herkes güzel ilginç bir hediye veya süprizin peşinde.


Hediye telaşı arttıkça artıyor. Sevgilileri için hediye almak isteyenler hediyelik eşya fuarını ziyaret edebilirler. Zaten her yerde afişleri var görmemek imkansız. Sanırım bu durum diğer şehirler içinde aynıdır. Hediyeler çok farklı çeşitlerde değişebiliyor.

Ufak lcd ekranı bulunan harika bir kalp şeklinde anahtarlık, bayanların hoşlanacağı tarzda cep telefonları, Saat, büro eşyası, çakmak, sevgililerin adlarının yazılı olduğu yüzükler, seni seviyorum tabloları ve çok duygusal resimler, anlamlı bakışlar bile bir hediyedir aslında veya biraz daha ilgili bir sevgili Göz kırpan güzel giysiler (kazak, gömlek, etek vs.), başharflerin yazılı olduğu kolyeler, ufak tefek olan ama manevi değeri yüksek olan eşyalar vs. Özellikle beraberliğiniz uzun süredir devam ediyorsa sevgililer günü hediyesi seçmek oldukça zor oluyor. Çünkü aklınıza gelen hediyeyi daha önceki yıllarda aldığınızı hatırlıyorsunuz. Sizi bu işkenceden kurtarsın diye, sevgililer günü için hediye fikirleri veren birçok sayfa bulabilirsiniz.

Benim daha orjinal bir fikrim var diyorsanız bu yazıya yorum olarak yazabilir ve fikrinizi diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz..

Sevgililer Gününde Ne Yapmalıyım? Ne Yapabilirim? İşte Romantik Öneriler

1. Gül Yaprakları

Gül yapraklarını her yerde kullanmanız mümkün. Evin içinde yatağınıza gül yapraklarından bir yol yapabilirsiniz. Gül yapraklarını yatağınıza serpebilirsiniz. Yatakta gül yaprakları inanılmaz bir romantizm yaşatır. Bulunduğunuz ortam müsaitse ve birine yaptırma imkanınız varsa, muhabbetinizin en romantik anında üstten masanıza ya da hemen yanınıza gül yaprakları serptirebilirsiniz. Evlenme teklif edecekseniz hayır demesi imkansız:)

2. Fotoğraf Sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları bir fotoğrafçıya giderek çerçevelettirin. Fotomontaj yoluyla ikinizin fotoğrafına çok güzel bir hava katabilirler. Mesela kalp içinde ikinizin fotoğrafı. En sevdiğiniz fotoğraflardan küçük bir albümde hazırlamanız hoş olabilir.

3. Aşkınızı Çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? Onun fotoğrafını en zarif çizgilerle kağıda dökün.

4. Mum Işığında Yemek
Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarabilirsiniz.

5. Romantik Mum Yolu
Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın. Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun. Bunu gül yapraklarıyla daha romantik hale getirmeniz mümkün.

6. Küçük Tatlı Hediye

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de ‘sen bunlardan çok daha tatlısın’ yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.

7. Biraz Macera

Çılgın bir kişiliğe sahipseniz, onun işyerinde dış cephe camları silen asansöre binin. Çalıştığı kata geldiğinizde camı tıklatıp ’seni seviyorum’ yazan notu gösterin. Türkiye’de bunu pek yapamazsınızda, karşı binaya gidip camına taş atıp önce onu telaşlandırıp, sonra seni seviyorum pankartını da gösterebilirsiniz. Ama bunun sonucu ne olur çok emin değilim:) bizimkiler çakıl taşı yeine bildiğimiz taşlardan atıp camı kırabilirler:)

8. Aşkınızı Anons Edin

O gün birlikte bir mağazaya alışverişe gidin, sonra birden ortadan yok olun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar aracılığıyla anons edin. Elbette tüm bunları mağaza yetkilileriyle önceden organize etmeyi unutmayın.

9. Özel Bir Gece

Uzun zamandır onunla yalnız kalamadığınızı mı düşünüyorsunuz? O zaman maddi durumunuza göre şık bir otelde bir oda ayırtın ve bu özel günün başbaşa tadını çıkarın.

10. Nostalji Yaşatın

Onu eski zamanlara geri götürmek ve gülümsetmek istiyorsanız, kenarda köşede unutulmuş mutlu bir çocukluk fotoğrafını büyüttürüp çerçeveletin.

11. Bir Tekne Kiralayın

Eğer sevgiliniz denizi seviyorsa, onun için küçük bir tekne kiralayabilirsiniz. Ay ışığında yapacağınız romantik bir gezi hoş bir sürpriz olabilir.

12. Ona Özel Şiir

Eğer gerçekten romantizm rüzgarları estirmek istiyorsanız, sevdiğiniz için bir şiir yazmayı deneyebilirsiniz. Kırmızı bir kağıda dökeceğiniz satırlardan oluşan şiiri küçük bir kalp kutuda hediye edebilirsiniz. Çok harika bir şiir olması o kadar da önemli değil, önemli olan içinizdeki duyguları ona yansıtmanız.

13. Evde Piknik

Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak çok güzel olabilir. Ama bu mevsimde de imkansız değil. Salonunuzda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun. Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı daha da farklılaştıracaktır.

14. Kendi Puzzlenızı Yapın

Büyük bir kartondan kalp şekli yapın ve üzerine bir aşk sözcüğü yazın. Sonra bu kartonu dilediğiniz kadar küçük parçalara bölüp şık bir kutunun içinde ona armağan edin. Ardından bu parçaları birleştirerek puzzle yapmasını isteyin.

15. Billboard’da İlan-ı Aşk

Eğer maddi durumunuz elveriyorsa, evinizin yakınlarında bir billboard kiralayın ve ona ordan aşkınızı ilan edin.

16. Aşkınızı Kaydedin

Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin. Bunu resimlerinizle birlikte bir video şeklinde yapmanız daha da güzel olacaktır. Tabi videoya güzel bir fon müziği eklemeyi unutmayın.

17. Arabasını Süsleyin

Arabasına çiçekler, çikolatalar ve aşk sözcüklerinin bulunduğu minik notlar yerleştirin. Sonra da bir bahane uydurup onu arabaya gönderin.

18. Aşk Balonu

Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde ’seni seviyorum’ yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsiniz.

19. Ona Özel Aşk Şarkısı

Müzikle aranız iyiyse, ona aşkınızı anlatan bir şarkı yapmaya ne dersiniz? Tabii şarkıyı da kendiniz söylemek şartıyla.

20. Radyodan Aşk İlanı

Sürekli dinlediği bir radyo programı varsa, ona bu program aracılığıyla da aşkınızı ilan edebilir ve şarkınızı gönderebilirsiniz. Elbette bunun organizasyonunu önceden planlamalısınız. Bunu başka ortamlarda da organize etmek gayet mümkün.

21. Sade ve Romantik

İster çalıştığı işyerine, isterseniz eve; ona ‘Seni seviyorum’ notuyla göndereceğiniz tek bir kırmızı gül kalbini ısıtacaktır. Yalnız size gül için bir önerim olacak. Gülün yanına bir şiir iliştirebilirsiniz ve gül kutusuna gül yapraklarıda koymanız çok daha romantik bir ortam oluşturacaktır. Hiçbir kız gül yapraklarına dayanamaz.

22. Ona Özel Havai Fişek Gösterisi

Maddi durumunuz elveriyorsa, onun için bir havai fişek gösterisi düzenleyebilirsiniz.

23. Sevginizi Örün

En sevdiği renklerden oluşan bir atkı veya bere örüp, soğuk kış aylarında içinin ısınmasını sağlayabilirsiniz.

24. Gazeteye İlan Verin

Her Sevgililer Günü’nde gazetelerde aşk ilanları yayınlanıyor. Siz de gazeteye bir ilan vererek, ona olan aşkınızı herkese duyurabilirsiniz.

25. Aşk Pastası

Sevgililer Günü’ne özel bir pasta yapabilirsiniz. Kırmızı gıda boyası kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapın ve üzerine krem şantı ile ’seni seviyorum’ yazın.

26. Yatakta Kahvaltı

Belki diğer günlerde de bunu yapıyorsunuz, ama çiçekler, aşk sözlerinin bulunduğu minik kartlar ve küçük bir hediye eşliğinde bu özel günde yapılacak kahvaltı da özel olacaktır.

27. Şarkılarınızı Kaydedin

Sizin için özel olan bütün şarkıları bir kasete veya CD’ye kaydedin. Kapağını da birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızla süsletin.

28. Ofiste Sürpriz

İş yerindeki çekmecesine, odasının duvarlarına, sandalyesine, dolaplarının üzerine yani kısaca onun ulaşıp görebileceği her yere tatlı sevgi mesajları yerleştirebilirsiniz.

29. Küçük Bir Tatil

Eve dev bir dünya haritası alın ve en sevdiği ülkeleri kalplerle işaretleyin. Bir kalbin içine de ‘çekmeceye bak’ ya da benzeri bir not yazın. Çekmeceye de o ülkeye gitmek için iki tane uçak bileti koyun.

30. Posterini Asın

İkinize ait en sevdiğiniz resmi poster olacak kadar büyüttürün ve bu posteri gideceğiniz mekana asın.

31. Minik Bir Dost

Eğer uzun zamandır kedi, köpek, kuş veya balık sahibi olmak istiyorsa, neden Sevgililer Günü’nde olmasın?

32. Sahnede Aşk

Sadece ikiniz için bir tiyatro salonu kiralayın ve sahneye şık bir sofra kurun. Perde açıldığında ve garson sizi sahneye davet ettiğinde tüm salonu romantizm kaplayacaktır.

33. Yollarına Gül ya da Gül Yaprakları Serpin

Eğer bir restoranda yer ayırttıysanız, kapının girişinden masanıza kadar olan yola önceden gül döktürün ve gül yaprakları arasında ona masaya kadar eşlik edin.

34. Size Özel Takı

İster başharflerinizden oluşan bir kolye ucu, isterseniz isimlerinizin yazılı olduğu bir yüzük ya da herhangi başka bir takı. Önemli olan sadece size özel olması.

35. Hikayenizi Yazın

Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara döküp bunu küçük bir mektup olarak bastırabilirsiniz.

36. Aşkınızı Gökyüzüne Yazın

İmkanınız varsa küçük bir uçak kiralayın ve kuyruğuna aşkınızı anlatan bir afiş astırın.

Sevgililer Gününde Nereye Gitmeli?
Mümkünse sevgilinizle ilk tanıştığınız yere gidin. Ya da evlenme teklif ettiğiniz yere. Ya da sizin için anlamlı olan başka bir yere gidebilirsiniz.

Hediye telaşı arttıkça artıyor. Sevgilileri için hediye almak isteyenler hediyelik eşya fuarını ziyaret edebilirler. Zaten her yerde afişleri var görmemek imkansız. Sanırım bu durum diğer şehirler içinde aynıdır. Hediyeler çok farklı çeşitlerde değişebiliyor.

2010 Sevgililer Günü Hediyesi 2010 Sevgililer Günü Ne Alayım

Ufak lcd ekranı bulunan harika bir kalp şeklinde anahtarlık, bayanların hoşlanacağı tarzda cep telefonları, Saat, büro eşyası, çakmak, sevgililerin adlarının yazılı olduğu yüzükler,

2010 Sevgililer Günü Hediyesi 2010 Sevgililer Günü Ne Alayım

seni seviyorum tabloları ve çok duygusal resimler, anlamlı bakışlar bile bir hediyedir aslında veya biraz daha ilgili bir sevgili Göz kırpan güzel giysiler (kazak, gömlek, etek vs.), başharflerin yazılı olduğu kolyeler, ufak tefek olan ama manevi değeri yüksek olan eşyalar vs. Özellikle beraberliğiniz uzun süredir devam ediyorsa sevgililer günü hediyesi seçmek oldukça zor oluyor. Çünkü aklınıza gelen hediyeyi daha önceki yıllarda aldığınızı hatırlıyorsunuz. Sizi bu işkenceden kurtarsın diye, sevgililer günü için hediye fikirleri veren birçok sayfa bulabilirsiniz.

2010 Sevgililer Günü Hediyesi 2010 Sevgililer Günü Ne Alayım

Sevgililer Gününde Sevgiliye Ne Hediye Alınır

Sevgiliniz varsa, ve bu sevgiliniz 14 şubata denk geldiyse ufak bir sorununuz var. Hediye sorunu. Hadi bayanlar bu konuda daha sosyal ve aktif olduklarından, ne hediye alacaklarının bilincindeler. Fakat biz kazmalar, fotograf çerçevesi, oyuncak ayı (herhangi bir hayvan), bileklik,böyle içinde şekil yaratıklar olan garip kutular, üzerinde ‘ Vur kalbime hançeri kana bulansın, fazla derine inme çünkü orada sen varsın” türünden garip yazılar yazan duvar süsleri,müzik kutusu,kokulu mektup,telefon kılıfı gibi şeyler alırız, ben almadım bilmiyorum ama benim gördüklerim bunlar. Biz erkekler çok şey beklemesek de bayanlar biraz hassaslar bu hususda. Beni sevdiğini söylemen yeterli canım deseler de mutlaka bir hediye bekliyorlar bence. Şöyle fazla kroca kaçmadan, bi gül yeterlidir en ucuz hediye olarak. Onun haricinde takı olabilir, şöyle orta yollu bir yüzük, giyim işine girecekseniz de tek başınıza girmeyin derim. Başka bir bayandan akıl alın :) En başta saydığım hediyeler dışında bir hediye alırsanız başarılı olma ihtimaliniz çok yüksek. Hadi bol şanslar

Etiketler : 2010 14 şubat en ucuz hediye,2010 14 şubat sevgililer gününe özel en güzel hediye,14 şubat resimleri, 14 şubat sevgililer gününde ne yapabilirim, 14 şubat+sürpriz+özel+çılgın, 14-subat-sevgililer-gunu, 2010 sevgililer günü süprizi, autodesk 3ds max 2009 türkiye fiyatı, çocukluk fotoğrafı nasıl sürpriz, en romantik sevgililer günü hediyeleri, güzel sözler, happy valentine, harbimi.net, Hikayesi, mesajlar, ne yapmalıyım? nereye gitmeli? romantik öneriler ve 14 şubat anlamı, sevgiler günü fikirleri, Sevgililer Günü fotoları, Sevgililer Günü hakkında bilgi, sevgililer günü hediye fikirleri, sevgililer günü hediyesi ne gibi süpriz yapabilirim, sevgililer günü için ne hediye alabilirim, Sevgililer günü ile ilgili herşey, sevgililer günü resim, sevgililer günü resimleri, Sevgililer Günü Şiirleri, sevgililer günü süpriz fikirleri, Sevgililer Günü Tarihi, Sevgililer Günü Videoları, Sevgililer Günü yazıları, sevgililer gününde eşime ne hediye edebilirim, Sevgililer Gününde nasıl davranmalıyım, sevgililer gününde ne yapabilirim, Sevgililer Gününde ne yapmalıyım, sevgililer gününün anlamı, sevgililer-gunu, sevgililer-gunu-hediyeleri, sevgiliye hediye, sevgilliler gününde nasıl süpriz yapabilirim, şiir, Sms

AHMET MARANKI'DEN EL VE AYAK NASIRLARI ICIN BITKISEL FORMULLER KURLER TEDAVISI COZUM YOLLARI KOZMIK SIFALI KIRLANGIC OTU


EL VE AYAK NASIRLARI İÇİN BİTKİSEL FORMÜLLER

Prof.Dr. Ahmet MARANKİ 'nin Kozmik Bİlim Işığında hazırladığı "Şifalı Bitkiler" kitabından bahsettiği kırlangıçotu kürü.

Kırlangıçotu (chelidom Majus)
Kırlangıçotu nası ilacı olarak oldukça güçlü bir etkiye sahiptir. Bu mucizevi bitki ile hazırlayabileceğiniz, bitkisel nasır çözümü;

Malzemeler :

1,5 litre su
1 çay kaşığı potasyum klorit
115 gram doğranmış taze kırlangıç otu
250 ml gliserin

Hazırlanışı :
Orta boy bir tencere içerisine suyu ve potasyum kloriti koyun. Kısık ateşte potasyum suda eriyinceye kadar karıştırın. Potasyumun erimesinin ardından ocaktan alın ve kırlangıç otunu ekleyin.

2 saat demlenmeye bırakın. Demlenmenin ardından tencereyi tekrar ocağa alın ve kaynatın. Kaynadıktan sonra 20 dk. kısık ateşte pişirin. Süre sonunda karışımı süzün. (Süzülmüş kırlangıç otlarını atın)

Kalan karışım buharlaşıp, 1,5 su bardağı kalana kadar kaynatın. Kalan sıvıya gliserini ekleyin ve 2-3 dk. kaynatmaya devam edin.

Kullanılışı :

Elde edilen bu mucizevi karışımı günde iki kez uygulayabilirsiniz. Dışarı çıkmadan ve yatmadan uygulanması tavsiye edilir.

Not : Potasyum Klorit, marketlerde ve eczanelerde satılmaktadır.


Prof.Dr. Ahmet MARANKİ Ahmet MARANKİ
www.maranki.com (Resmi Web Sitesi)
Sorularınız için : info@maranki.com

Cuma

SUNA DUMANKAYA'DAN CILT LEKELERI CILLER ICIN SON KOZMIK ONERILER TAVSIYELER COZUM YOLLARI TEDAVILERI BITKISEL KURLER


Cildinizdeki lekeler için önerilerim

Cildimizde oluşan lekeler ve değişikliklerin yüzde 90'ı güneşin eseridir
Hava kirliği,dengesiz beslenme,alkol,stres,uykusuzluk, zamansız yıpranmaya neden oluyor.

Doğayı yaşamı güneşe borçlu olabiliriz, ozon tabakası artık bozulmuştur dikkat etmemiz şarttır. Kış olsa da fark etmez.

Sabah güneşini 10:00'a kadar alın 10:00 -14:00 saatleri arasında güneş dik ve çok etkilidir.Bu ışınlar yaz aylarında cildimizde lekeler oluşturu ve cildin erken erken yaşlanmasına neden olur.
Mutlaka 30 faktorlü ya da cilt tipinize göre daha yüksek faktörlü güneş koruyucuları kullanmak lazım.

Yapay solaryumlar da zararlıdır dermatoloji uzmanları önermiyor.

Hamilere tek önerim bitkisel koruyucular kullansınlar gün ortasında sokağa çıkılmasın Hamileler yaz aylarında pamuklu bol kıyafetler giyip şapka takarlarsa iyi olur.

Sizlere önereceğim birkaç doğal tarifimle cildinizdeki lekelerden kurturlmanız mümkün.

Cildinizdeki lekeler için;

Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt ve bir çay kaşığı kabartama tozunu karıştırarak temiz cilde sürün. Cildinize hemen nüfuz eder. Tekrar sürüp 40 dakika bekletin ve ovarak çıkarın. Haftada bir kez uygulayın lekeler yavaşça açılır. Geceleri de lekelerinize limon suyu sürerek yatın.

Güneş lekeleri için;

Güneş lekeleri için, iki günde bir, gece yatmadan önce , 2 çay kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı limon suyu ve 1 çay kaşığı suyu karıştırıp, bununla lekeli bölgeleri silin.


Cildinizdeki renk bozukluğunu düzeltmek için doğal tarif;

Bir tatlı kaşığı gece kremi, 4 adet taze üzüm suyu, bir çay kaşığı balı karıştırıp yatmadan 2 saat önce sürün dekoltenize kadar tüm cildinize sürün.Cildiniz karışımı emecektir. Yüzünüzü yıkamadan yatın. Bu kürü her akşam yaptığınızda cildinizdeki renk bozukluğu düzelecek, cildiniz nemlenecektir.


Ellerdeki lekelere doğal destek;

bir çorba kaşığı limon suyu
bir çorba kaşığı greyfurt suyu
bir çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı
bir tatlı kaşığı soya yağı
bir çorba kaşığı pudra karıştırın günde iki kez sürün

BALIK BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Balık (20 Şubat - 20 Mart) - 2010

Neşeli ve geliştiren Jüpiter,bu yıl size her konuda şans veriyor.Bu yeni bir dönemin başlangıcı.Kim ve ne olduğunuzu görecek,kendinizi iyi tanıyacak,neler başarabileceğinizi anlayacaksınız.Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak.İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız.Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte,insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor,harekete geçin ve istediklerinize sahip olun.Devir sizin devriniz...Önünüzdeki 2.5 yıl boyunca ortaklaşa gelirler,banka,kredi,faiz,vergi,miras alanlarınızda sorumluluklarınız artacak.Eşinizin,sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız.Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek.İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli,işbirliği yapmalısınız.Bu dönem içinde borç almak,vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek sizin için en faydalısı olacak.Bol şans�.

Yeniyıla aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda ani gelişmeler yaşayarak girmiş olabilirsiniz.Bu duygu karmaşası birkaç gün sürebilir.Sevdiklerinizde biraz ilgiyi hak ediyorlar.15 ocak civarı işten elde edilen gelirlerinizde ani ve beklenmedik başlangıçlarınız veya kararlarınız olabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili yeni oluşumlar,ani başlangıç ve kararlar gündeme gelebilir.18 ocak sonrası hayatınızla ilgili her alanda fırsatlar ve şanslarınız olacak.Bu dönem sonrası hayattan alacağınız keyif yüksek olacağından kilo almaya müsait olacaksınız.21 ocak sonrası planlarınızı ve hayatınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem. 14 şubat ve sonrası kadersel bir dönem sizi bekliyor olacak.Şartları kontrol edemeyeceksiniz.Daha sakin durmanız ve hazırlıklarınızı tamamlamanız gereken bir dönem olacak.Arkanızdan uğraşanlara davetiye çıkaracak davranışlardan uazk durmalısınız. 17 şubat eğer bekarsanız aşkı bulacağınız bir gün olabilir.21 şubat sonrası kendinize olan güveniniz tam olacak ama harekete geçmeden önce birkaç gün daha beklemenizde fayda var.

İş ve hizmet hayatınızdaki engellenmeler ve geri çekilmeler 12 mart sonrası normale dönecek.15 mart ve sonrası çok güzel bir dönem başlıyor.Kendinizi ve planlarınızı ortaya koyacak,hayatınız adına çok güzel şanslar yakalayacaksınız.Ay sonu kazançlarınız ve maddi konular ön plana çıkmaya başlayacak.

14 nisan ve sonrası maddi konularda yeni atılım ve başlangıçlarınızı yapabilirsiniz.17 nisan-12 mayıs arası satış,pazarlama,reklam,basın yayın işleriniz varsa önemli anlaşmalara imza atmayın.Yine bu dönem, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde problemler yaşamaya müsait olabilirsiniz. 24-26 nisan özel hayatınızda zorlanmalar,kopuşlar,isyanlar yaşamanız mümkün.Özellikle mart ayının 2.haftası doğanlar bu etkiyi hayatlarında daha fazla hissedecekler.

18-25 mayıs arasında özel hayatınızda zorlanabilirsiniz.Yapmak istediklerinizle,sorumluluklarınız arası sıkıştığınızı hissedebilir,var olan ilişkinizin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.28 mayıstan sonra para durumunuzda ani değişimlere maruz kalabilirsiniz.

06 Haziran ve sonrası bu konularda önemli fırsat ve şanslar yakalayacaksınız.Elinize aniden yüklü bir para geçebilir. 12 haziran ve sonrası ev ve aile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.Yine bu tarih sonrası ay sonuna kadar ev değiştirebilir veya satın alabilirsiniz. 26 haziran ve civarında arkadaşlarınızla ilgili duygusal konularda sıkışmalar ve problemler yaşayabilirsiniz.

11 temmuz civarı aşk hayatınızda ani ve beklenmedik gelişmelere maruz kalacaksınız.Çocuk isteyenler güzel haberler alabilirler veya aniden bir aşka yelken açabilirsiniz.26 temmuz-02 ağustos arası maddi konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz.Özellikle eşinizin veya sevgilinizin maddi konularda zorlanması sizin de fazlasıyla fedakarlık yapmanız gereken bir döneme işaret ediyor olabilir.

Ağustos ayı çok çalışacaksınız.21 ağustos elinize bir miras veya para geçebilir.Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda güzel gelişmeler yaşanabilir. 21 ağustos-14 eylül arası ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız.Bu dönem herhangi bir konuda imza atmaktan kaçının. Ağustos ayı fazlasıyla çalışacaksınız,vücudunuz fazla zorlamalardan dolayı yorgun düşebilir.Vitamin ve besin takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin.Bu sene genel olarak sağlığınız çok iyi olacak.

08 Eylül ve sonrası evlilikle ilgili yeni kararlar,başlangıçlar ve ilişkilerinize özel oluşumlar gündeme gelecek,önemli kararlar için 14 eylül sonrasını beklemekte fayda var.

03 ekim günü önemli bir seyahat,eğitim veya hukuk fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine bugünlerde yabancı ülkelerde,seyahatlerde,eğitim merkezlerinde aşk hayatınız tavan yapabilir.08 ekim ve 40 gün boyunca eğitim,seyahat,hukuk,ticaret alanlarınızda işlerin ters dönmesi ve ilişkilerinizde bozukluklar yaşayabilirsiniz.

06 kasım civarı bu konularda yeni başlangıçlarınız ve oluşumlarınız olabilir.22 kasım itibariyle kariyeriniz önem kazanmaya başlayacak.Kendinizi göstermek için çok çalışacak,uygun şartları sağlayacaksınız.

21 aralık ve civarında ise ev ve aile hayatınızdaki oluşumların iş hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

KOVA BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Kova (22 Ocak - 19 Şubat) - 2010

Bu yıl, para kazanımlarınızda artış olacak,mal varlığınız çoğalacak,para ile ilgili her konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.Eğer hayat amacınız para ve maddi değerlerse bunlarla ilgili konularda yükselişler görülebilir.Eğer yaşama daha ruhsal bir alandan bakıyorsanız,fikirlerin içine girmek,adaleti kazanmak gibi konularıda hayatınıza dahil ederek ilerleyebilirsiniz.Kaynaklarınızı nasıl kullanmanız gerektiğini anlayacaksınız.Yalnız yanlış yönlenme ve çok açılma gibi dezavantajları göz ardı etmemek lazım.Gerçekten neyi istediğimizi,niçin istediğimizi bilmemiz gerekecek. Hayat öğretmeni Satürn sizi,eğitim,seyahat,hukuk,ticaret alanlarınızda sınamaya ve test etmeye 2.5 yıl boyunca devam edecek.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz.Artık bu noktada hayata bakış açınız dengelenmiş ve sağlamlaştırılmış olacaktır.Bakış açınızda dar görüşlü olmamaya,kendinizi yeni keşiflerden soyutlamaya kalkışmayın.Ben her şekilde oldum düşüncesi size yanlış yaptırabilir.Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir.O yüzden uzun seyahatlerde kaza ve zorluk ihtimallerine karşı hazırlıklı olun.Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin�Bol şans�

Yeniyıla iş hayatınızdaki gelişmeler ve ani olaylarla merhaba diyeceksiniz. Yeniyıl ve sonrası enerjinizde düşüşler,ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yatkınlık görülebilir.Kendinize ocak ayı boyunca iyi bakmalı,vitamin destekleri almalısınız.Planlarınızı gözden geçirmeniz ve beklemeniz gerekirken ani doğacak fırsatlar üzerinizde strese neden olabilir.Yine bu dönem sizinle uğraşanlar yüzünden iş hayatınızda sıkıntılı birkaç gün geçirebilirsiniz.15 ocaktaki güneş tutulması beklenmedik olayları hayatınıza taşıyacak.Kadersel olacak bu olayları kontrol edemeyeceğinizi ve herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu bilin.21 ocak ve sonrası enerjinizi ve kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız.Yine bu dönem arkanızdan konuşmalar dönebilir.Maddi durumunuzda genişleme ve bollaşmalar görülecek. 14 şubat ve sonrası sizin döneminiz başlıyor.yeni atılımlar,girişimler,planlarınızı hayata geçirmek,anlaşmalar yapmak açısından olumlu bir dönem olacak.17 şubat elinize aniden geçecek bir para veya maddi durumunuzu arttıracak olaylar yaşamanız muhtemel olan harika bir gün.Şubat sonu maddi konular hayatınızda önemli olmaya başlayacak.

Mart başı ve 15�i ticaretle uğraşanlar veya alacağı olanlar için harika bir dönem olacak. Özel yaşantınızdaki geri çekilmeler,ortaklaşa işlerinizdeki bozulmalar,ailevi sorunlarınız 12 marttan sonra düzelmeye başlıyor.21 mart ve sonrası yakın çevreniz,akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak

14 nisan ve sonrası satış,pazarlama,reklam,yazım,basın,bilgisayar alanlarında çalışıyorsanız yeni kararlar ve uygulamalar,anlaşma ve görüşemeler söz konusu olabilir. 17 nisan-13 mayıs arası ev alım,satımlarına veya kiralamalara karşı imza atmayın,yer değiştirmeyin.Yine bu dönem ailenizle olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.24-26 nisan arası maddi konularda ve özellikle eşin veya partnerin para durumuyla ilgili konularda bir zorlanma,sorun yaşanabilir.Banka ödemeleriyle veya gözden kaçırılmış bir ödemeyle ilgili sorunlar ani tavırlar sergilemenize neden olabilir.

19-24 mayıs maddi konularda yine sizi zorlayabilir. 28 mayıstan sonra akraba veya kardeşlerinizden keyif,zenginlik,fayda göreceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz

Haziran ayı aşk hayatınızın önem kazanmaya başlayacağı,özellikle çocuk yapmak isteyenler için uygun şartların yaratılacağı bir süreç olacak.Yine bu dönem aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.06 haziran sonrası basın,yayın,satış,pazarlama,beceri,bilgisayar,öğretim,reklam alanlarınızda çok güzel şanslar yakalayacağınız bir dönem olacak özellikle ocak 21-22-23-24-25- doğumlu kovalar fırsatlar ayağınıza gelecek.26 haziran ve civarında iş hayatınızda gerginlik dolu birkaç gün geçirebilirsiniz.Bir olayın iç yüzünü öğrenecek,karanlıkta kalan konular aydınlığa çıkacak. Yine bu günlerde sağlığınız olumsuz etkiler altında kalacak.Çok çalışmaktan kaynaklı olarak,sağlığınızı ihmal edebilir,sonrasında problemler yaşayabilirsiniz.

11 temmuzda iş hayatınızda beklenmedik gelişmelere ve ani tekliflere hazırlıklı olun.İş başvurusunda bulunanlar beklemedikleri fırsatla karşılaşabilirler. 26 temmuz-02 ağustos arası yakın çevrenizle ciddi bir gerginlik yaşayabilir,fikirlerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz.Önemli bir seyahat veya eğitim yarıda kalabilir.

Ağustos ayı genelde özel hayatınız ve yakın çevre koşullarınız ön planda olacak.Kalbi boş olanlar seyahatte veya kendi çevrelerinden uzak bir yerde aşkı bulabilirler.21 ağustosta önemli bir seyahat veya eğitim fırsatı kapınıza gelebilir.Yine bu dönem, 14 eylüle kadar para ve banka işlemleriniz varsa imza atmamaya özen gösterin.

Eylül ayı iş hayatınız açısından oldukça verimli bir ay olacak.Patronlarınızla ilişkileriniz iyi akacak ve onların gözbebeği olacaksınız.Bu iyi ilişkileri terfi,promosyon ve tanıtımınız için kullanmalı,belki de zam istemelisiniz.Bu fırsatları kaçırmamakta fayda var.

03 Ekimi bir yere not edin,harika bir gün olacak.Yalnız bu etkiler uzun süreli olmayacağından hızlı hareket etmeli,aman canım nasılsa yarın hallederim gibi bir tutum içine girmemelisiniz.08 ekimden sonra istediğiniz şartları oluşturmakta ve yine patronlarınız veya üstlerinizle olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşamaya başlayabilirsiniz.Yine bu ay seyahatler,eğitim ve hukuksal alanda fırsatlarınız olacak.

06 kasım ve sonrası kariyerinizde yeni anlaşmalar,kararlar alabilir,başlangıçlar yapabilirsiniz.Kendinizi çok rahatlıkla gösterebilecek,göz önünde olmak isteyeceksiniz.İşlerinizi ve atılımlarınızı bu ay ortaya koymak size kazandırabilir.

Aralık başı yine sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem.Kendinizi aşırı zorlamayın.21 aralık aşk hayatınızda ve çocukla ilgili konularda ani ve önemli kararlarınız olacak.

OGLAK BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak) - 2010

Bu yıl,reklam,satış,pazarlama,öğrenim,yazım,iletişim alanlarınızda şansınız yüksek olacak.Yine yakın çevre akraba,kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak,onlardan iyilikler göreceksiniz.Basın,yayınla,gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar ferah,rahat ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunuyor olacaklar.2.5 yıl boyunca kariyeriniz ve iş hayatınız da testleriniz sürecek. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek.Sağlam alt yapısı olmayan temeller yıkılıp gitmeye mahkum olacak.Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek,ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız.Seçimlerinizin sonuçlarını görmek belki ilk zamanlar sizi şoka uğratabilir.Eğer çalışmaya ve sorumluluk almaya hazır olur,çevrenize liderlik etmeyi başarırsanız hiç korkmayın.Dış etkilere çok açık olacağınız bu dönem,kişisel hayatınızı,özel yaşantınızı göz ardı etmeye meyilli olabilirsiniz.Eğer ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturttuysanız korkmayın,eğer oturtamadıysanız çatırdamalar kaçınılmaz olacak.İyi şanslar!

Yeniyıla özel yaşantınızdaki ani oluşacak olaylar ve oluşumlarla merhaba diyeceksiniz.Kendi özgürlüğünüze ve hayat standartlarınıza düşkün olduğunuz bu günlerde,partnerinizin veya sevdiğiniz insanın isteklerine ve hayatına göre hareket etmek duygusal gerginliklere neden olabilir.15 ocak itibariyle kişisel girişimlerinizi ve atılımlarınızı ortaya kolaylıkla dökeceğiniz,hayatınızı yeniden yönlendireceğiniz bir dönem içine gireceksiniz.Hayatınızda önemli değişiklikler olacak.18 ocak sonrası satış,pazarlama,reklam,kısa yolculuklar,basın alanlarınızda şanslarınız yüksek olacak. Yakın çevre,akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşecek,onlardan fayda ve yarar göreceksiniz.21 ocak sonrası ve şubat başı maddi konularda güzel açılımlarınız ve kazanımlarınız olacak.

17 şubat satış,pazarlama,reklam alanlarınızda inanılmaz güzel bir gün.Ortaklaşa maddi konular,vergi,ödemeler,borçlar alanlarınızda birkaç aydır yaşadığınız terslikler 12 mart sonrası normale dönecek.

12 mart sonrası tehlikeli yer ve olaylardan,aktivitelerden özellikle ameliyatlardan uzak durmalısınız.15 mart ve sonrası akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeminize yerleşecek.

Nisan başı aşk hayatınız için oldukça güzel dönemler.14 nisan ve sonrası ev ve aile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir,ev alımı,yer değiştirme için harekete geçebilirsiniz.Bu dönem yine yakın çevrenizden destek ve yardım göreceksiniz.24-26 nisan arası iş hayatınızda düşünsel konularda fikir ayrılıkları yaşayabilir,beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.Yine o günlerde akrabalarınızla veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde fikir ayrılıkları ve zorluklar görülebilir.17 nisan -12 mayıs arası aşk hayatınızda yanlış ifadelere ve anlaşılmalara açıksınız.

14 mayıs sonrası aşk hayatınızda,çocuklarla ilgili kararlarınız için yeni bir dönem başlıyor olacak.Bebek isteyenler ve bekleyenler için harika bir zaman.28 mayıs sonrası özellikle 21-22-23-24-25 aralık�ta doğanlar ailevi konularda oluşacak ani değişimlere adapte olmakta zorlanabilirler.19 mayıs-23 mayıs arası düşünceleriniz ve girişimleriniz engellenebilir.

Haziran ayında sağlığınız ön planda olacak.Bu dönem kontrollerinizi yaptırabilir,alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.06 haziran�a kadar aile hayatınızda mayıs sonu yaşayacağınız gerilimleri farkedip,bu tarihten sonra (06 haziran)bu olayların birer fırsat kapısı olduğunu algılayabilirler.Hatta ilk dönem oğlaklar ev sahibi olabilirler.Bu tarihte aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alınacak. 12 haziran sonrası iş hayatınızla ilgili konularda başlangıçlarınız ve kararlarınız olabilir.26 haziranda hayatınıza dair çok önemli kararlar alacaksınız.

11 temmuz özel yaşantınız,evlilik,beraberlik ve uzun dönem ilişkileri olanlar için beklenmedik olaylar ve güzel gelişmeler söz konusu olacak.26 temmuz-02 ağustos arası iş sorumluluklarınız sizi bunaltabilir,acınızı ailenizden çıkarabilirsiniz. Aile ve iş hayatınız arasında zorlanacağınız ve kolaylıkla çileden çıkmaya müsait olacağınız bir dönem. 30 temmuz yine iş hayatınızda en zorlanacağınız günlerden bir tanesi olacak.

21 ağustos işinizde göz kamaştıracaksınız,yeni anlaşmalar gündeme gelebilir,yalnız kişiliğinizin sorumluluklarınızla çatışmasına hazırlıklı olmalısınız.21 ağustos-14 eylül arası yabancı ortaklı işler,eğitim,seyahat,hukuk,ticaret alanlarınızda imza atmayın.

08 eylül ve sonrası önemli bir seyahat programı,eğitim konusu gündeme gelebilir.23 eylül sonrası tamamıyle kariyerinize yönelik çalışmalarınız artacak.Bu dönem sosyal gruplardan ve arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

03 ekim tarihinde arkadaş çevrenizden bir insanla yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.Arkadaşlarınız sizinle bu dönem aynı fikir ve düşünceleri paylaşıyor olacaklar.08 ekim ve sonrası 40 gün işten elde edilen gelirlerinizde zorlanmalar görülebilir.Ekim sonu gruplarla olan işlerinizde başarı sizi bekliyor olacak. Yine bu dönem eski arkadaşlarınızla olan bağlarınız güçlenebilir.Diğer arkadaşlarınız ve çevrenizle olan iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. 29 ekim itibariyle enerjinizde düşüşler görülebilir.Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara çok dikkat etmelisiniz..

Kasım sonu arkanızdan dönecek dolaplara ve olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.Asla harekete geçmemeli,son bir yılda neler yaşandığını gözden geçirmeli,yeni planlarınızı oluşturmalısınız.

21 aralık tarihinde iş hayatınızda beklenmedik olaylar,sonlanmalar,zorluklar görülebilir. Yine bu günler sağlığınızla ilgili ani olaylara açık olacağınız bir tarih.

YAY BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Yay (23 Kasım - 21 Aralık) - 2010

Bu yıl Jüpiter size ev ve aile konularında inanılmaz şans ve fırsatlar verecek. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir,istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı. Aileniz ve aile dostlarınız sizi her adımda destekleyecek.Yine evinizle ilgili yapmak istediğiniz tadilat,dekorasyon,tamirat varsa sorun çıkmadan hallolucak. Geçen 29 Ekim itibariyle arkadaşlık,sosyal çevre ve gelecek adına testlerden geçmeye başladınız.Önünüzdeki 2.5 yıl boyunca hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek,arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek.Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız.Başkalarıyla,özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.Tek başınıza çalışmayı tercih edebilirsiniz.Arkadaşlarınız veya sosyal çevreniz tarafından üzerinize yüklenen sorumluluklarınız olabilir.İdeallerinize ve hayallerinize ulaşmak için çok çalışabilirsiniz.Eğer hazırlık yapmazsanız geleceğiniz adına hayal kırıklıkları görülebilir.Bütün bunları yaşamak istemiyorsanız kendinizi çevrenizden fazla soyutlamayın,gitmesi gerekenlere izin verin ve çalışmayı elden bırakmayın.Bol şanslar�

Yeniyıla maddi konularda ortaya çıkacak masraflar ve ödemelerle giriş yapacaksınız.Eşinizin veya sevgilinizin harcamaları veya ödemeleri sizin üzerinize kalabilir veya bu konularla ilgili ayrıntıları son dakika öğrenebilirsiniz.15 ocak ve civarı para evinizde aniden gerçekleşecek olaylar size yeni maddi imkanlar sağlayabilir ya da bu konulardaki gelişmeleri hızlandırabilir. 18 ocak itibariyle ev ve aile hayatınızda çok güzel genişlemeler,fırsatlar ve güzellikler sizinle olmaya başlayacak.Ay sonu ve şubat başı akrabalar veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeminize yerleşebilir.

14 şubat satış,pazarlama,basın,reklam,seyahat alanlarınızda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 16-17 şubat tarihlerinde bir ev alımı,beklediğiniz bir ev satışı yada ailenizi içeren sevindirici haberler alacaksınız.

Mart ayı aile ve yerleşimle ilgili konular ön planda olacak.Çocuğu olan yaylar onlarla vakit geçirmekten ve vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmaktan keyif alacaklar.Mart 12�de uzun zamandır rahatsızlıklar yaşadığınız seyahat,ticaret,hukuk ,eğitim veya yabancı ortaklı işler alanınızda düzelmeler ve enerjinizin rahat çalışması görülecek.Seyahatler gündeme gelebilir.

Nisan ayı iş ve hizmet hayatınız çok aktif olacak,çok çalışacak ve yorulacaksınız. 12 nisan ve sonrası çocuklarınız,aşk hayatınız ve eğlenceye yönelik faaliyetleriniz için kararlarınızı alacağınız ve uygulamalarınızı başlatacağınız bir dönem olacak.24-26 nisan arası kariyerinizdeki sorumluluklara,ailevi şartlarınız yüzünden istediğiniz ehemmiyeti veremeyebilir,sinirli olabilirsiniz. Aile ortamınızdaki değişimlerin iş hayatınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz.Bu birkaç gün oldukça gergin olacak,kimseleri dinlemeyerek asi davranacaksınız.17 nisan-14 mayıs arası iş yerinizdeki iletişiminize dikkat edin ve imza atmayın. Nisan ayı çalışma şartlarınızın ağırlığı sebebiyle kendinizi en fazla zorlayacağınız aylardan bir tanesi olacak.Yine bu ay içerisinde kontrollerinizi yaptırabilir,alışkanlıklarınızı değiştirmek üzere harekete geçebilirsiniz

Mayıs ayı sevdiğiniz kişiyle romantizmi ve aşkı yakalayacağınız bir ay olacak.Yine de hızlı çalışma koşullarınız aşkınızı dilediğiniz gibi yaşamanıza engel olabilir. : 22 mayıs ailevi ve iş hayatınız arasında bocalayacağınız bir dönem.23-24-25-26-27 kasım doğumlu yaylar 28 mayıs itibariyle aşk hayatlarında değişim rüzgarlarını olumlu bir şekilde üzerlerinde hissetmeye başlayacaklar.

06 haziran sonrası yay�ın ilk günlerinde doğanları sürpriz şanslar bekliyor.Yine bu dönem ani bir çocuk haberi ortalığa bomba gibi düşebilir 26 haziran ve civarı ödemelerinizle uğraşırken,elinizden aniden bir para çıkabilir veya girebilir.Ödemeleriniz varsa sizi şıkıştıran insanlarla ilişkilerinizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.Yine bu dönem vergi ödemelerinize dikkat etmelisiniz.

11 temmuz ve civarı başkalarının kaynakları ve eşin parasıyla ilgili alanlarınızda yeni gelişmeler ve beklenmedik açılımlarınız gündeme gelecek.Bir miras veya nafaka elinize geçebilir.Bu dönem mücadeleleriniz ve ilişkileriniz hep kariyerinize yönelik çalışacak. 26 temmuz-02 ağustos arası aşk hayatınızda çabuk zıvanadan çıkmaya müsait olacaksınız.Bu gergin zamanlarda çabuk kararlar vermemeli ve daha sakin durmalısınız.

19-21 ağustos arası arkadaşlarınızdan bir tanesiyle bekarsanız yakınlaşma yaşayabilirsiniz.Bu insanın sizi her anlamda anladığını düşüneceksiniz.21 ağustos-14 eylül arası iş anlaşmalarına imza atmayın ve söylediklerinize dikkat edin.

Eylül ayı kariyeriniz adına en hızlı gelişmelerin yaşandığı bir ay olacak. 14 eylül sonrası ilişkilerinizde ve sosyal yaşantınızda geri çekilmeler görülebilir.Sevginizi yeteri kadar ifade edemeyebilir,sevdiğiniz kişiye soğuk davranabilirsiniz.

Ekim başı gizli ilişkilere meyiliniz fazla olabilir.08 ekim ve 40 gün boyunca eski aşklarınız ve geçmişte yaşadıklarınız hayatınıza girmeye başlayacak.Aynı hatalara düşmemekten kaçının.Ekim sonu iş hayatınızda en dikkat etmeniz gereken dönemlerden bir tanesi.Arkanızdan iş çeviren insanlara karşı dikkatli olmalısınız.Yine bu dönem planlarınızı ve düşündüklerinizi uygulamak ve hayatınızla ilgili önemli konularda herekete geçmek için uygun bir zaman değil. Ekim sonu enerjinizde düşüşler görülebilir.Yine bu dönem ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olabilir.Kendinize dikkat etmelisiniz.

Kasım sonu her tür girişim ve harekete geçme için harika bir ay olacak.Kendinize olan güveniniz tam olacak.Görüşme ve konuşma ve anlaşmalar için harika bir dönem.Kendinizi gösterin ve sorumluluklarınızdan kaçmayın.

05 aralık ve sonrası anlaşmalarınızı yapmak,hayatınızla ilgili kararlar almak için harika.21 aralık�ta evlilik ve özel yaşantınızda ani duygusal kararlar meydana gelecek.

AKREP BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım) - 2010

Sevgili Akrepler, önünüzdeki 2.5 yıl boyunca olaylar kontrolünüz dışında gelişecek.Bunu bir tamamlanma süreci olarak görmeli ve kontrol edemediğiniz şeylere karşı kendinizi aciz ve kötü hissetmemelisiniz.Yeni olaylar için yer açma dönemi olarak adlandırılan bu süreçte hayata karşı ne kadar karşı koyarsanız,o kadar bu işten zararlı çıkarsınız.Yeni olaylar için yer açılacak bu süreçte yeni projeler başlatmak,hayata farklı yönler çizmek uygun olmayacak. Hayata karşı eliniz kolunuz bağlı olabilir,önemli girişimleriniz için uygun zemin bulamayabilirsiniz.Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi,işinize yaramayacak olanları hayatınızın temizlenmesi adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.Şimdi artık gözlemleme ve fark etme zamanı.Bu yıl aşk,eğlence,yaratıcılık,sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız.Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl.Yine bu yıl içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir,beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz.Evlenmeseniz bile bu yıl yaşayacağınız aşklar sizi bir adım ileriye götürecek ve gelişiminize katkıda bulunacak.Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir,borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarında talihinizi konuşturabilirsiniz.Şimdiden bol şanslar�

Yeni yılda eğer hukuk,ticaret ve yabancılarla ilgili işleriniz varsa bu konularda sorunlar yaşayarak , yakınlarınızın akraba veya kardeşlerinizin beklenmedik olaylarıyla giriş yapabilirsiniz. İş seyahatleriniz ertelenebilir .15 ocak ve sonrası kardeşlerinizin ve yakınlarınızın hayatlarında ani gelişmelere şahit olacaksınız.21 ocak sonrası ev ve aile hayatınız aktive olmaya başlayacak.Evinizde bulunmak,vakit geçirmek,misafir ağırlamak,dekorasyon,tadilat,tamirat gibi işlerinizle uğraşmak isteyeceksiniz..15 ocak ve 2 hafta satış,reklam,pazarlama,bilgisayar,yazım,basın alanlarından birindeyseniz güzel ve hızlı açılımlarınız olacak.

16-17 şubat tarihlerinde aşk hayatınızda keyifli,romantik ve şımartıcı etkiler altında olacaksınız.Aşkı arayanlar bu dönem içinde şaşırtıcı ve keyifli ortamlarda bulunabilirler.

Kariyerinizdeki zorlandığınız konu ve alanlar 12 mart itibariyle sona erecek.Mücadelelerinize ve bu alandaki enerji yoğunluğunuza ve ikna yeteneğinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 15 mart itibariyle çocuk isteyenler,aşkı arayanlar ve aşık olanlar için yeni karar ve başlangıçların detsekleneceği güzel bir dönem başlıyor.Bu sene akrep burcu kadınlar çocuk sahibi olabilirler.Mart sonu çalışmaktan ve hizmet vermekten keyif alacaksınız.Bu dönem yorulabilirsiniz. Yine bu dönem evcil hayvanlarınızın bakımlarını yaptırabilir,yoksa yeni bir evcil hayvan sahibi olabilirsiniz. Mart ayında sağlığınız iyi olacak yalnız aşırı zengin ve tatlı yiyeceklere olan meyiliniz artabilir.Yaşamdan keyif aldığınız için kilo almaya müsait olabilirsiniz.Mart sonu çok çalışmanın sağlık koşullarınızı bozmasına izin vermeyin.Baş ağrılarına dikkat�

14 nisan�da iş hayatınızla ilgili yeni kararlar,görüşmeler gündeminizde olacak. 24-26 nisan arası aşk hayatınızdaki değişimlerin,sosyal yaşantınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.Çevrenizin daralması,aşkta sorunları tetikleyebilir.17 nisan-14 mayıs arası ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz

22 mayıs aşk hayatınız ve çevreniz arasında yine zorlanmalar yaşayabilirsiniz.28 mayıs civarı ekim akrepleri ,iş hayatlarındaki değişimi algılamakta zorlanabilirler.iş ve hizmet hayatınızda beklenmedik durumlar söz konusu olabilir.İniş çıkışların görüleceği bu dönem pek sabit olmayacak o yüzden sağlığınıza dikkat etmeli,tansiyonunuz varsa dikkatli olmalısınız.

06 haziran ve sonrası 24-25-26-27 ekim doğumlu akrepler ani ve beklenmedik iş fırsatlarıyla karşılaşabilirler.12 haziran banka,kredi,faiz,vergi,miras alanlarınız önem kazanmaya başlayacak.Yine bu dönem, eşinizin veya partnerinizin para durumunda değişiklikler ve gelişmeler görülebilir.Yine satış,pazarlama,reklam,basın,bilgisayar alanlarında bir işiniz varsa 26 haziran günü duygusal gerilimlere ve patlamalara hazırlıklı olmalısınız. Yakın çevre koşullarınız yüzünden eğitim,seyahat ve iş koşullarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.Ortaya çıkacak ani olaylar sizi sinirlendirebilir

11 temmuz civarı ani seyahatler,iş yolculukları,eğitimle ilgili konular ön plana çıkacak.Hızlandırıcı gelişmeler karşısında kendinizi bulunduğunuz çevrenin dışında bulabilirsiniz. 26 temmuz-01 ağustos sağlığınıza en dikkat etmeniz gereken tarihlerden bir tanesi�

10 ağustos ve 2 hafta boyunca kariyerinizle ilgili kararlar hayatınızda yer edecek.26 temmuz-01 ağustos arası her tür kötücül ve zor etkiye maruz kalacaksınız.Beklediğiniz ve ayağınıza gelecek fırsatların,ani olaylarla sonlanması veya ertelenmesi sinirlerinizi gerebilir.Sizinle uğraşanlar yüzünüze gülüp arkanızdan iş çevirebilirler.Hırsınızı insanlara yardım konularında çalışmalar yaparak olumlu yöne çekebilirsiniz.21 ağustos ve sonrası gizli saklı ilişkilere meyilli olabilir,aklınızın ucundan geçmeyecek tarzda bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilirsiniz.21 ağustos-14 eylül arası arakadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan iletişiminize özen gösterin.Yine bu dönem geçmişten gelen arkadaşlarınızla yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz.

Eylül 15�ten sonra bu aşkı veya yaşadıklarınızı paylaşma vaktinizin geldiğini düşünebilirsiniz.Yine bu dönem aşk hayatınız sizin için önemli olacak Eylül sonu yeni iş ve girişimlerde bulunmamalı,planlarınızı gözden geçirmelisiniz.Hayır işine girmek,hastane veya hapishane gibi kuruluşlar için çalışmak ve sorumluluklar üstlenmek isteyebilirsiniz. Enerjinizi düşük hissedeceğinizden kendinize vakit ayırmalı ve dinlenmelisiniz.Hastalıklara meyilli olacağınız bu bir ay bünyenizi fazla zorlamayın.

08 ekim ve 40 gün boyunca sağlığınıza dikkat etmeli,aşk hayatınızda geçmiş dönem yaptığınız hataları tekrar etmemelisiniz.Bu günlerde düşünce yapınızda olumsuzluklar görülebilir. 24 ekim ve sonrası sizin döneminiz başlıyor.Girişimleriniz ve atılımlarınız için harekete geçebilirsiniz.

Kasım ayı girişimleriniz ve yapmak istedikleriniz için harika bir ay Yine de uygun adım için 06 kasım�ı bekleyin.20 kasım maddi konularda kafanız hızlı çalışacak,anlaşmalar gündeme gelebilir.

05 Aralık sonrası para konuları ön plana çıkmaya başlayacak.21 aralık tarihinde eşinizin parası,ortaklaşa gider ve alacak hanenizde,bankayla olan ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZI BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Terazi (24 Eylül - 23 Ekim) - 2010

Bu yıl,iş,hizmet ve sağlık alanlarınızda inanılmaz fırsatlarla karşılaşacaksınız.Çalışmalarınızı ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek,daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız.Çalışmalar sizi tatmin edecek,eğlenceli olacak.Bir yandan hizmet dereken,diğer yandan hayatınızla ilgili çok önemli bilgilere sahip olacaksınız.Sağlığınız da yıl boyunca size problem çıkartmayacak yalnız kilo almaya karşı hazırlıklı olun.Tatlı ve yağlı yiyeceklere olan meyiliniz artabilir.Karaciğerinizi ve pankreasınızı zorlamayın.Var olan kronik bir hastalığınız varsa atlatmak ve hastalığı tedavi etmek için harika bir süreçte bulunacaksınız.Ekim ayından bu yana hayatınızı yeniden yapılandırma ve gözden geçirme döneminiz devam ediyor.Yaklaşık 2.5 yıl boyunca içsel gelişiminizi tamamlayarak,kendiniz için sorumluluk alarak ve yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuzu başlatacaksınız.Dünya hakkında öğrendiklerinizi,deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve ileri ki yıllar için hazırlamanın zamanı geldi.Kim olduğunuzu öğrenmek ve bilmek zorundasınız.Sakın bunu dışarıda aramayın,cevaplar içinizde!

Yeni yıla ev ve aile hayatınızdaki hassas ve gerginlik dolu bir havayla merhaba diyebilirsiniz.Kariyerinize yönelik alınan bir karar,aile ortamınızı huzursuz edebilir veya iş yoğunluğunuzdan dolayı dilediğiniz gibi bir yıl başı geçiremeyebilirsiniz.15 ocak (+,- 3gün) evinizle ilgili yeni kararlar alabilir,yer değiştirmeyi düşünebilirsiniz.Ya da ailenizle ilgili beklenmedik olaylar,kararlar çıkabilir.21 ocak sonrası aşk hayatınız aktif hale gelecek.Bekar olanlar için çevrelerinden bir insanla mutluluk dolu bir aşk yaşayabilirler.İlişkileri olanlarsa romantik ve keyifli bir dönem geçirecekler.Yine bu dönem bebek bekleyen veya yapmak isteyen teraziler varsa harika sonuçlar alınabilir..

Şubat başı aşk ve eğlence hayatınız tavan yapacak.Evli olanlar için çocuklarıyla olan olgular ön plana çıkmaya başlayabilir.Çocuk isteyenler yine bu dönemde şanslı olacaklar.Yaratıcılık ve sanatla ilgili projeleriniz varsa veya bu işlerle uğraşan Teraziler için hayatlarından keyif alacakları,sevdikleri kişiyle beraber hareket edecekleri bir dönem olacak.Şubat sonuna doğru iş hayatınız hızlanacak.16-17 şubat iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınız veya beklenmedik teklifler alacağınız bir gün.

Mart başı iş yoğunluğunuzdan başınızı kaşıyacak fırsat bulamayabilirsiniz.Sosyal çevrenizle olan görüşleriniz ve beraber hareket etme isteğiniz 12 mart sonrası lehinize dönmeye başlıyor. 21 mart sonrası özel hayatınız gündeminize yerleşiyor olacak.

Nisan başı ortaklaşa elir ve giderlerinizde uygun çözümler bulabilirsiniz.Kredi ve borç almak istiyorsanız 17 nisan�a kadar bu dönemden faydalanın.24-26 nisan arası iş hayatınızda beklenmedik rüzgarlar ve olaylar yaşanabilir,sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir dönem.İş yoğunluğunuzun sağlığınızı zorlamasına veya duyacağınız şeylerin tansiyonunuzu fırlatmasına izin vermeyin.17 nisan-14 mayıs arası özellikle para ile ilgili konularda imza atmamaya özen gösterin.

Mayıs sonu iş hayatınızda istediğiniz güzellikleri yakalayabilir.Bir iş seyahatine çıkabilirsiniz.Hayata bakış açınız bu dönem olumlu olacak. 28 mayıs sonrası özellikle eylül doğumlu teraziler evlilik ve özel ilişkilerinde asi,özgür ve farklı tavırlar sergileyen partner ve eşlerini anlamakta zorlanabilirler

Haziran başı özellikle 23-27 eylül doğumlu teraziler birkaç ay boyunca sabırsız ve değişimlere karşı direnen pozisyona girmeye müsait olacaklar.Evli olanlar çok dikkatli olmalılar.Ani verilecek bir karar,evliliklerini bitirebilir.Bekar olanlarsa zorunluluktan ötürü aniden evlenmeye karar verebilirler. Çünkü 26 hazirandaki tutulma en çok aile yapınızı ve yerleşiminizi etkileyecek.

11 temmuzda kariyeriniz ve iş hayatınız ani olayları ve güzel gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir.Herkes sizi konuşuyor olabilir. 26 temmuz yine çok dikkat etmeniz gereken tarihlerden bir tanesi.Sorumluluklarınızla,özel hayatınız karşı karşıya gelecek ve içsel bir çekişme yaşayacaksınız.Bu biraz partneriniz tarafından kaynaklanıyor olacak.

21 ağustos-14 eylül arası herhangi bir şeye başlamayın ve hayatınızla ilgili kararlar vermeyin.İmza da atmayın. Yine bu dönem geçmişi anabilir,eski konuların çözülmemiş taraflarına odaklanabilirsiniz.22 ağustos eskiden tanıdığınız bir insan hayatınıza yeniden girmeye çalışabilir.Aynı hatalara düşmemek için durumları obfektif bir gözle değerlendirmelisiniz. Ağustos sonu ve eylül ayının 22 sine kadar enerjiniz istediğiniz gibi çalışmayabilir.Kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz.Bu dönem ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olacak.

Eylül ayında arkanızdan dönecek dolaplara,insanların konuşmalarına ve iş ortamınızdaki problemlere açık olmalısınız.İnsanların eline istedikleri kozları vermemeye özen gösterin.23 eylülden sonra sizin döneminiz başlıyor.Yine de önemli girişimleriniz için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Ekim başı maddi konularda ve ticaretle ilgili çalışmalarınızda güzellikler ve kazanımlar görülebilir yalnız bu dönem kısa süreceğinden fırsatları yakalamalı ve işlerinizi bir an önce halletmeye çalışmalısınız.Çünkü 08 ekimde ve 40 gün boyunca maddi konularda gerilemeler ve istediğiniz sonuçları alamamanız veya bu konularda ilişkilerinizin bozulması görülebilir.Yine bu dönem içerisinde pahalı eşyalar,objeler satın almaktan kaçınmalı,çok açılmamalısınız.

Kasım ayı maddi konular üzerinde duracaksınız.Basın yayıncılıkla ilgili işlerinizde,satış,pazarlama,iletişim,medya,yazım ve kısa yolculuklar alanlarınızda şans sizden yana. Ayrıca bu ay, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde çözümcü taraflarınız çok takdir görecek.

05 aralık�ta ve sonrasında maddi kazanımlarınız iyi olacak.Hayatınızı maddi konularda bir parçada olsa rayına oturtmuş olacaksınız.Bir emlak alım satımı gündeme gelebilir.21 aralık ve civarı seyahat,hukuk,eğitim alanlarınızda zorlanmalarınız ve dikkate değer olaylarla karşılaşabilirsiniz.Yine bu dönem eşinizin veya sevgilinizin akraba veya kardeşleriyle ilişkilerinize dikkat edin.

BASAK BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Başak (23 Ağustos - 23 Eylül) - 2010

Sevgili Başaklar,bu yıl,evlilik,ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslarınız olacak.Bekarsanız bu yıl evliliğe adım atabilir veya ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.Evliyseniz,evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız.Ortaklı işleriniz varsa veya ortaklaşa bir iş yapmayı düşünüyorsanız bu dönemi iyi değerlendirin.Yine bu süre zarfında hayatınız için önemli olacak sözleşmelere gönül rahatlığıyla imza atabilirsiniz.Taşınma veya yer değiştirme gibi etkilerde de şans sizden yana olacak.Bu yıl içerisinde tanışacağınız insanlar hayatınızda önemli bir yere sahip olacaklar.Kesinlikle yeni tanıştığınız insanları pas geçmeyin.Hayatınızı yeniden kurup,yapılandırdıktan sonra şimdi sıra sahip olduğunuz değerlerde ve para alanındaki sorumluluklarınızda.Bu konularda tam 2.5 yıl boyunca test edileceksiniz.Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek,maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz.Bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranmak size yeni şeyler öğretecek.Hadi bakalım başaklar gösterin kendinizi�

Yeniyıla arkadaşlarınız ve aşk hayatınızdaki zorlanmalarınızla merhaba diyebilirsiniz.Beraber yapılacak organizasyonlarda her iki taraf arası idare işi sizi zorlayabilir.Yine aşk hayatınızdaki yanlış anlaşılmlar ve ifadeler 16 ocak�ta son bulacak. 15 ocakta aşk hayatınızda yeni oluşumlar ve yeni olaylarla karşılaşabilirsiniz.Ani bir bebek haberi hayatınızı kökünden değiştirebilir. Ocak sonu,şubat başı aşk hayatınız yerini iş hayatınıza bırakmaya başlayacak.

Şubat başı itibariyle iş hayatınız aktive olmaya başlayacak. 16-17 şubat günleri evlilik teklifi alabilir,özel hayatınızda kalbinize göre çok güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Mart�a kadar sağlığınız istediğiniz gibi olmayabilir.Enerjinizi düşük hissetmeye meyilli olacaksınız.Oluşan olaylarda öfke ve kin,nefret gibi duyguları içinize atmamalısınız 15 mart evlilik ve ikili ilişkiler alanında adım atabileceğiniz ve yeni kararlar alabileceğiniz bir dönem.

14 nisan sonrasıortaklaşa para alanınızda,ödemelerinizde,banka,hesap,kitap işlerinizde yeni açlılımlar yakalayacağınız bir yıl olacak.17 nisan-23 mayıs arası özellikle yabancı ortaklı işlerinizde,seyahat ve yurtdışı yolculuklarınızda,eğitim ve hukuk alanlarında,ticaret bazlı işlerinizde imza atmamaya ve yeni başlangıçlar yapmamaya özen gösterin.Bu konularda geçmiş bir konu yeniden önünüze gelebilir. 24-26 nisan arası sorumluluklarınızın,aşk hayatınızda karmaşalar yaratmasına neden olabilir. Çok çabuk karar vermeye müsait olacağınızdan bütün gemileri yakabilirsiniz.Öfke ve sabırsızlığınıza hakim olmalısınız.Özellikle son dönem başaklar için oldukça riskli tarihler.

14 mayıs ve sonrası hayata bakış açınız yenilenecek,önemli seyahatler,yolculuklar,eğitim fırsatlarını kaçırmayın. 18 mayıs aşk hayatınızda özel ilişkilerinizde çevreniz tarafından engelleniyormuş hissine kapılabilirsiniz.İşler istediğiniz gibi olmayabilir ama paniğe kapılmayın ve daha fazla sorumluluk almaya hazırlıklı olun.28 mayıs sonrası hayatınızda büyük değişikliklerin yavaştan geldiğini hissetmeye başlayacaksınız.Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda değişiklikler görülebilir.Elinize bir yakınınızın beklenmedik vefatı sonucu miras geçebilir.

06 haziran sonrası beklediğiniz bir ödeme veya para varsa oldukça şanslı ve fırsatların lehinize çalıştığı bir dönem olacak.Banka ve kredi kartı borcu olanlar ellerinin rahatlamasıyla bu alandaki sorunlarını rahatça giderebilirler.Haziran başı kariyer eviniz aktif olacak.Yeni iş teklifleri,göz önünde bulunma isteği,görüşme ve konuşmalar içinde yer alacaksınız. 08 haziran ve sonrasında artık yerinizde duramayacaksınız.Hızlı ve aktif hareket halinde olmanız farkında olmadan kazalara davetiye çıkarabilir.Onun dışında bu yükselen enerjinizi spor yaparak dengeleyebilirsiniz.16 haziran sonrası aşk hayatınızda geri çekilmeler,sosyal yaşantınızda azalmalar görülebilir.Yine bu dönem gizli ve platonik aşklara yelken açabilirsiniz.İlişkisi olanlar sevdikleri kişinin kendilerini anlamadığını veya tatmin edemediğini düşünebilirler. Özellikle 26 haziranda aşk hayatınızda tutulmalar yaşayabilirsiniz.Gizli saklı aşklara,kafanızı çelmeye çalışan insanlara çok dikkat etmelisiniz.

11 temmuzda sosyal çevrenizde ve arkadaşlıklarınızda yeni olaylar ve yepyeni bir dönem başlayacak.Grupların,organizasyonların göz bebeği olacaksınız.26 temmuz maddi konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz.Aniden oluşacak bir harcama veya masraf canınızı sıkabilir.Giren ve çıkan paranın dengesini iyi sağlamak zorundasınız. Yine 26 temmuz sonrasında kendinizi yorgun ve halsiz hissetmeniz mümkün.Koskoca senenin yorgunluğu yeni yeni çıkmaya başlıyor olacak.Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma şansınız yüksek olacağından bu dönem takviye almalısınız.Ayrıca yeni girişimler ve planlarınızı hayata geçirmek için uygun bir dönem olmayacak.

Ağustos ayı maddi durumunuzda durmalar görülebilir.Para istemekte veya almakta zorlanabilirsiniz.19-21 ağustos keyfinizi yerine getirecek,para problemlerinizi çözmeyi başaracaksınız.21 ağustos tarihlerine yakın günlerde borsa oynamayın ve spekülasyonlu işleriniz varsa riskten uzak durun.24 ağustos sonrası zaman sizin zamanınız.Her tür girişim ve atılımlarınız için harika bir dönem olacak.

14 eylül�e kadar önemli anlaşmalara imza atmayın.Eylül ayı her tür girişim ve atılımlarınız ve planlarınızı uygulamanız için harika bir ay olacak.Eylül sonu maddi konularda sorumluluklarınızı biliyor olacaksınız. Yine bu günler, akraba veya kardeşlerinizle aranız çok iyi olacak.Yine bu dönem yakın çevrenizden bir insanla iletişime dayalı bir aşk yaşayabilirsiniz.

Ekim başında maddi konularda ticari anlaşmalar ve konuşmalar için uygun olacaksınız.Satış,pazarlama,reklam,öğrenim,yazım alanlarında bir işle uğraşıyorsanız 08 ekime kadar ilişkilerinizi sağlamlaştırın.8 ekim ve 40 gün boyunca akraba,kardeşleriniz veya komşularınızla olan ilişkilerinizde,ya da ticari konularda bozulmalar görebilirsiniz.

Kasım başı biraz kritik geçse de ay sonuna doğru aile hayatınız önemli olmaya başlayacak,maddi durumunuzda düzelmeler ve iyi kazançlar sağlayacaksınız.

Aralık 5 te aile ve yuva konularınızla ilgili başlangıçlarınız olacak.21 aralık arkadaşlarınızın hayatlarındaki önemli değişimlere şahit olabilir.Sizde arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos) - 2010

Bu yıl,kredi,faiz,vergi,ortaklaşa gelirler alanılarınızda şanslarınız olacak.Ayrıca beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz.Elinize miras geçebilir.Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.Her anlamda başkalarından yardım istemeye istekli olacak,yardım etmekten de kaçınmayacaksınız.Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla bu yıl alabilirsiniz.Mistik,gizemli ve psikolojik şeylerden yararlanabilir,önemli ameliyatlarınız varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.Önümüzdeki 2.5 yıl boyunca satış,pazarlama,iletişim,yakın çevre,akrabalar,öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz olacak.Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken,Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri de zorlayacak.Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.Yakın bir akranızın derdi veya problemiyle uğraşmak zorunda kalabilir,çevrenizden zaman zaman uzaklaştığınızı hissedebilirsiniz.İletişime geçtiğiniz insanlarla ilişkileriniz ciddi ve kalıcı olabilir.

Yeni yıla iş ve hizmet hayatınızı ve sağlığınızı etkileyecek ay tutulmasıyla başlıyorsunuz.Bu birkaç gün oluşacak olaylara karşı gerginlik hissetmeniz çok mümkün. Yine bugünler sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.Çok çalışmadan kaynaklı olarak sağlığınızı ihmal etmeniz sizi en çok yılbaşında etkileyebilir.15 ocak ve civarı iş ve hizmet alanlarınızda yeni başlangıçlar,ani oluşumlar yaşayabilirsiniz.Kendinizi iyi hissettirtecek gelişmeler yaşamanız mümkün. Ocak sonu ilginiz evlilik ve ilişkilerinize kayacak.Ay sonu gerginlikler yaşayabilirsiniz.

14 şubat ve sonrasında ilişkileriniz,evliliğinizle ilgili yeni kararlar ve uygulamalara geçmeniz yerinde olacak.Bekar olanlar ciddi ciddi evlenmeyi düşünebilir ve bu tekliflerle karşılaşabilirler.Yine bu dönem ortaklı işleriniz varsa yeni kararlar alabilirler,yeni ortaklıklar için harekete geçebilirsiniz.Taşınmak veya yer değiştirmek için uygun bir dönem.17 şubat eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda güzel gelişmeler yaşanabilir.Ay sonu sizde kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Hayatınızın yönünü çizemediğiniz ve enerjinizi ortaya koyamadığınız son birkaç ayın olumsuz etkisi 12 mart itibariyle ortadan kalkıyor.Şimdi harekete geçme ve hayatınız için enerjinizi ortaya koyma vakti, kendinizi rahatlamış,enerjinizi üst seviyelere taşımış bir şekilde bulmanız kendinizi iyi hissettirtecek.Yine bu dönem sabırsızlık ve heyecan kazalara davetiye çıkarabilir

Nisan başı kariyerinizde konuşmalarınızla ve görüşmelerinizle herkesi etkilemeyi bir şekilde başaracaksınız.Yine bu dönem iş seyahatleri,eğitim,seminer,kurs gibi etkilere açıksınız.17 Nisan -13 mayıs arası kariyerinizde patronlarınızla veya beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminize dikkat edin.İmza atmayın.24-26 nisan tarihlerinde eşinizle,ortağınızla veya sevgilinizle aranızda maddi konularda gerilim yaşayabilirsiniz.Ekonominizi dengelemek bu dönem kolay olmayacak.Benim param,senin paran tartışmalarına girmekten kaçının. Mayıs ayı kariyerinizde kendinizi göstermek açısından çok doğru bir ay. 20 mayıs sonrası sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.Artık yorulduğunuzu hissediyorsunuz ve karşı taraf sizi anlamıyor.Sizde kendinizi sosyal ortam ve eğlencelerden uzaklaştırarak niye böyle olduğunu gözlemlemek niyetinde olabilirsiniz.Yine bu dönem ilişkilerde fedakarlık,kendini harcama,gizli ilişkiler,platonik aşklar yaşanması muhtemel. 28 mayıs sonrası inanç sisteminizde değişimler,olaylara farklı bir gözle bakma devriniz başlıyor.

Haziran ayında arkadaşlarınız ve grupsal aktiviteler hızlanmaya başlıyor.Bu dönem harcamalarınız artabilir.06 haziran sonrası değişik,ilginç seyahatler,eğitim fırsatı veya hukuki bir yargının beklenmedik bir şekilde lehinize dönüşmesi görülebilir.21 haziran sonrası yeni bir işe başlamamak önemli.Arkanızdan iş çeviren insanların varlığı artabilir.Siz de olaylardan geri planda durmak isteyebilirsiniz, enerjiniz düşük çalışacak.Yorgunluğunuz artabilir,dinlenmeye vakit ayırmalı,kendinizi zorlayacak aktivitelerden uzak durmalısınız.26 haziranda işle ilgili bir sorun veya ani gelişebilecek bir olay gerginliğinizi arttıracak.

11 temmuzda kadersel bir takım başlangıçlarınız olabilir.Gizli saklı olan şeylerin ortaya çıkması,olayların perde arkasındaki sırlarını farketmek sizi yorabilir.Bazı konularda kaybettiğinizi düşünmeniz veya elinizden bir şeyin gitmesi sizi zorlayabilir.Maneviyata yönelmelisiniz.Hiç üzülmeyin herşey sizin bir sonraki adımlarınız için olması gerektiği gibi olacak. 26 temmuzda sinirsel krizlere açık olabilirsiniz.Kendinizi ve beyninizi bu aralar çok zorlamayın

Ağustos ayı maddi konularda görüşmeleriniz,kazançlarınız artabilir.21 ağustos civarı yakınlarınızın sağlık durumlarıyla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz.Ya da bir işiniz çevresel faktörler nedeniyle engellenebilir. Yine bugünlerde yakın çevrenizden bir insanla ilişkileriniz çok iyi olacak veya yeni tanışacağınız insanla aşka başlayabilirsiniz.20 ağustos-14 eylül arası maddi konularda imza atmaktan,yeni iş yapmaktan kaçınmalısınız.

Eylül ayı daha çok akraba veya kardeşlerinizle ilgileneceğiniz bir ay olacak. 13 eylül ve sonrası ev ve aile hayatınız önem kazanmaya başlayacak.Evinizle ilgilenmek dekorasyon,tadilat,ev işleri,tamirat yapmak için uygun zamanları bulacaksınız.Alışverişleriniz ailenize yönelik olacak,evinizde misafir ağırlamaktan keyif alacaksınız.

08 ekim ve onu takip eden 40 gün boyunca aile ve ev hayatınızla ilgili konularda keyfiniz istediğiniz gibi olmayabilir.Bu dönem dekorasyon,tamirat veya tadilat ,işlerine kalkmamakta ve bu konularda para harcamamakta fayda var,harcarsanız işler istediğiniz şekilde gelişmeyebilir ve kendinizi maddi anlamda zorluklar içerisinde bulabilirsiniz.

Kasım başı ailesel konularda yeni kararlarınız olabilir.Ev değiştirme gibi fikileriniz varsa bu dönemden sonra yapmakta fayda var. 20 kasım sonrası yeniayla beraber borsa ve spekülasyona dayalı işlerinizde şans sizden yana akacak. 22 kasımdan sonra aşk hayatınız hareketleniyor.Eğlenceli ortamlarda bulunmak,istediğiniz yaratıcı fikirleri ortaya dökmek için çok iyi.

05 aralık çocuk yapmak isteyenler için bu kararı alabilecekleri,flört aşamasındayken aşklarını,ilişkiye taşıyacakları bir dönem olacak.Yine bu dönem bekarlar için eğlence hayatları tavan yapabilir.Cinsel isteğiniz güçlü olacak ve etraftaki insanları etkilemeyi başaracaksınız.21 aralık civarı sosyal ortamların ve arkadaşlık ilişkilerinizin aşk hayatınızı bozmamasına ve gerginlik yaratmamasına dikkat edin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim