Cuma

BALIK BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Balık (20 Şubat - 20 Mart) - 2010

Neşeli ve geliştiren Jüpiter,bu yıl size her konuda şans veriyor.Bu yeni bir dönemin başlangıcı.Kim ve ne olduğunuzu görecek,kendinizi iyi tanıyacak,neler başarabileceğinizi anlayacaksınız.Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak.İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız.Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte,insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor,harekete geçin ve istediklerinize sahip olun.Devir sizin devriniz...Önünüzdeki 2.5 yıl boyunca ortaklaşa gelirler,banka,kredi,faiz,vergi,miras alanlarınızda sorumluluklarınız artacak.Eşinizin,sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız.Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek.İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli,işbirliği yapmalısınız.Bu dönem içinde borç almak,vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek sizin için en faydalısı olacak.Bol şans�.

Yeniyıla aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda ani gelişmeler yaşayarak girmiş olabilirsiniz.Bu duygu karmaşası birkaç gün sürebilir.Sevdiklerinizde biraz ilgiyi hak ediyorlar.15 ocak civarı işten elde edilen gelirlerinizde ani ve beklenmedik başlangıçlarınız veya kararlarınız olabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili yeni oluşumlar,ani başlangıç ve kararlar gündeme gelebilir.18 ocak sonrası hayatınızla ilgili her alanda fırsatlar ve şanslarınız olacak.Bu dönem sonrası hayattan alacağınız keyif yüksek olacağından kilo almaya müsait olacaksınız.21 ocak sonrası planlarınızı ve hayatınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem. 14 şubat ve sonrası kadersel bir dönem sizi bekliyor olacak.Şartları kontrol edemeyeceksiniz.Daha sakin durmanız ve hazırlıklarınızı tamamlamanız gereken bir dönem olacak.Arkanızdan uğraşanlara davetiye çıkaracak davranışlardan uazk durmalısınız. 17 şubat eğer bekarsanız aşkı bulacağınız bir gün olabilir.21 şubat sonrası kendinize olan güveniniz tam olacak ama harekete geçmeden önce birkaç gün daha beklemenizde fayda var.

İş ve hizmet hayatınızdaki engellenmeler ve geri çekilmeler 12 mart sonrası normale dönecek.15 mart ve sonrası çok güzel bir dönem başlıyor.Kendinizi ve planlarınızı ortaya koyacak,hayatınız adına çok güzel şanslar yakalayacaksınız.Ay sonu kazançlarınız ve maddi konular ön plana çıkmaya başlayacak.

14 nisan ve sonrası maddi konularda yeni atılım ve başlangıçlarınızı yapabilirsiniz.17 nisan-12 mayıs arası satış,pazarlama,reklam,basın yayın işleriniz varsa önemli anlaşmalara imza atmayın.Yine bu dönem, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde problemler yaşamaya müsait olabilirsiniz. 24-26 nisan özel hayatınızda zorlanmalar,kopuşlar,isyanlar yaşamanız mümkün.Özellikle mart ayının 2.haftası doğanlar bu etkiyi hayatlarında daha fazla hissedecekler.

18-25 mayıs arasında özel hayatınızda zorlanabilirsiniz.Yapmak istediklerinizle,sorumluluklarınız arası sıkıştığınızı hissedebilir,var olan ilişkinizin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.28 mayıstan sonra para durumunuzda ani değişimlere maruz kalabilirsiniz.

06 Haziran ve sonrası bu konularda önemli fırsat ve şanslar yakalayacaksınız.Elinize aniden yüklü bir para geçebilir. 12 haziran ve sonrası ev ve aile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.Yine bu tarih sonrası ay sonuna kadar ev değiştirebilir veya satın alabilirsiniz. 26 haziran ve civarında arkadaşlarınızla ilgili duygusal konularda sıkışmalar ve problemler yaşayabilirsiniz.

11 temmuz civarı aşk hayatınızda ani ve beklenmedik gelişmelere maruz kalacaksınız.Çocuk isteyenler güzel haberler alabilirler veya aniden bir aşka yelken açabilirsiniz.26 temmuz-02 ağustos arası maddi konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz.Özellikle eşinizin veya sevgilinizin maddi konularda zorlanması sizin de fazlasıyla fedakarlık yapmanız gereken bir döneme işaret ediyor olabilir.

Ağustos ayı çok çalışacaksınız.21 ağustos elinize bir miras veya para geçebilir.Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda güzel gelişmeler yaşanabilir. 21 ağustos-14 eylül arası ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız.Bu dönem herhangi bir konuda imza atmaktan kaçının. Ağustos ayı fazlasıyla çalışacaksınız,vücudunuz fazla zorlamalardan dolayı yorgun düşebilir.Vitamin ve besin takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin.Bu sene genel olarak sağlığınız çok iyi olacak.

08 Eylül ve sonrası evlilikle ilgili yeni kararlar,başlangıçlar ve ilişkilerinize özel oluşumlar gündeme gelecek,önemli kararlar için 14 eylül sonrasını beklemekte fayda var.

03 ekim günü önemli bir seyahat,eğitim veya hukuk fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine bugünlerde yabancı ülkelerde,seyahatlerde,eğitim merkezlerinde aşk hayatınız tavan yapabilir.08 ekim ve 40 gün boyunca eğitim,seyahat,hukuk,ticaret alanlarınızda işlerin ters dönmesi ve ilişkilerinizde bozukluklar yaşayabilirsiniz.

06 kasım civarı bu konularda yeni başlangıçlarınız ve oluşumlarınız olabilir.22 kasım itibariyle kariyeriniz önem kazanmaya başlayacak.Kendinizi göstermek için çok çalışacak,uygun şartları sağlayacaksınız.

21 aralık ve civarında ise ev ve aile hayatınızdaki oluşumların iş hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim