Cuma

TERAZI BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Terazi (24 Eylül - 23 Ekim) - 2010

Bu yıl,iş,hizmet ve sağlık alanlarınızda inanılmaz fırsatlarla karşılaşacaksınız.Çalışmalarınızı ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek,daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız.Çalışmalar sizi tatmin edecek,eğlenceli olacak.Bir yandan hizmet dereken,diğer yandan hayatınızla ilgili çok önemli bilgilere sahip olacaksınız.Sağlığınız da yıl boyunca size problem çıkartmayacak yalnız kilo almaya karşı hazırlıklı olun.Tatlı ve yağlı yiyeceklere olan meyiliniz artabilir.Karaciğerinizi ve pankreasınızı zorlamayın.Var olan kronik bir hastalığınız varsa atlatmak ve hastalığı tedavi etmek için harika bir süreçte bulunacaksınız.Ekim ayından bu yana hayatınızı yeniden yapılandırma ve gözden geçirme döneminiz devam ediyor.Yaklaşık 2.5 yıl boyunca içsel gelişiminizi tamamlayarak,kendiniz için sorumluluk alarak ve yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuzu başlatacaksınız.Dünya hakkında öğrendiklerinizi,deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve ileri ki yıllar için hazırlamanın zamanı geldi.Kim olduğunuzu öğrenmek ve bilmek zorundasınız.Sakın bunu dışarıda aramayın,cevaplar içinizde!

Yeni yıla ev ve aile hayatınızdaki hassas ve gerginlik dolu bir havayla merhaba diyebilirsiniz.Kariyerinize yönelik alınan bir karar,aile ortamınızı huzursuz edebilir veya iş yoğunluğunuzdan dolayı dilediğiniz gibi bir yıl başı geçiremeyebilirsiniz.15 ocak (+,- 3gün) evinizle ilgili yeni kararlar alabilir,yer değiştirmeyi düşünebilirsiniz.Ya da ailenizle ilgili beklenmedik olaylar,kararlar çıkabilir.21 ocak sonrası aşk hayatınız aktif hale gelecek.Bekar olanlar için çevrelerinden bir insanla mutluluk dolu bir aşk yaşayabilirler.İlişkileri olanlarsa romantik ve keyifli bir dönem geçirecekler.Yine bu dönem bebek bekleyen veya yapmak isteyen teraziler varsa harika sonuçlar alınabilir..

Şubat başı aşk ve eğlence hayatınız tavan yapacak.Evli olanlar için çocuklarıyla olan olgular ön plana çıkmaya başlayabilir.Çocuk isteyenler yine bu dönemde şanslı olacaklar.Yaratıcılık ve sanatla ilgili projeleriniz varsa veya bu işlerle uğraşan Teraziler için hayatlarından keyif alacakları,sevdikleri kişiyle beraber hareket edecekleri bir dönem olacak.Şubat sonuna doğru iş hayatınız hızlanacak.16-17 şubat iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınız veya beklenmedik teklifler alacağınız bir gün.

Mart başı iş yoğunluğunuzdan başınızı kaşıyacak fırsat bulamayabilirsiniz.Sosyal çevrenizle olan görüşleriniz ve beraber hareket etme isteğiniz 12 mart sonrası lehinize dönmeye başlıyor. 21 mart sonrası özel hayatınız gündeminize yerleşiyor olacak.

Nisan başı ortaklaşa elir ve giderlerinizde uygun çözümler bulabilirsiniz.Kredi ve borç almak istiyorsanız 17 nisan�a kadar bu dönemden faydalanın.24-26 nisan arası iş hayatınızda beklenmedik rüzgarlar ve olaylar yaşanabilir,sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir dönem.İş yoğunluğunuzun sağlığınızı zorlamasına veya duyacağınız şeylerin tansiyonunuzu fırlatmasına izin vermeyin.17 nisan-14 mayıs arası özellikle para ile ilgili konularda imza atmamaya özen gösterin.

Mayıs sonu iş hayatınızda istediğiniz güzellikleri yakalayabilir.Bir iş seyahatine çıkabilirsiniz.Hayata bakış açınız bu dönem olumlu olacak. 28 mayıs sonrası özellikle eylül doğumlu teraziler evlilik ve özel ilişkilerinde asi,özgür ve farklı tavırlar sergileyen partner ve eşlerini anlamakta zorlanabilirler

Haziran başı özellikle 23-27 eylül doğumlu teraziler birkaç ay boyunca sabırsız ve değişimlere karşı direnen pozisyona girmeye müsait olacaklar.Evli olanlar çok dikkatli olmalılar.Ani verilecek bir karar,evliliklerini bitirebilir.Bekar olanlarsa zorunluluktan ötürü aniden evlenmeye karar verebilirler. Çünkü 26 hazirandaki tutulma en çok aile yapınızı ve yerleşiminizi etkileyecek.

11 temmuzda kariyeriniz ve iş hayatınız ani olayları ve güzel gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir.Herkes sizi konuşuyor olabilir. 26 temmuz yine çok dikkat etmeniz gereken tarihlerden bir tanesi.Sorumluluklarınızla,özel hayatınız karşı karşıya gelecek ve içsel bir çekişme yaşayacaksınız.Bu biraz partneriniz tarafından kaynaklanıyor olacak.

21 ağustos-14 eylül arası herhangi bir şeye başlamayın ve hayatınızla ilgili kararlar vermeyin.İmza da atmayın. Yine bu dönem geçmişi anabilir,eski konuların çözülmemiş taraflarına odaklanabilirsiniz.22 ağustos eskiden tanıdığınız bir insan hayatınıza yeniden girmeye çalışabilir.Aynı hatalara düşmemek için durumları obfektif bir gözle değerlendirmelisiniz. Ağustos sonu ve eylül ayının 22 sine kadar enerjiniz istediğiniz gibi çalışmayabilir.Kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz.Bu dönem ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olacak.

Eylül ayında arkanızdan dönecek dolaplara,insanların konuşmalarına ve iş ortamınızdaki problemlere açık olmalısınız.İnsanların eline istedikleri kozları vermemeye özen gösterin.23 eylülden sonra sizin döneminiz başlıyor.Yine de önemli girişimleriniz için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Ekim başı maddi konularda ve ticaretle ilgili çalışmalarınızda güzellikler ve kazanımlar görülebilir yalnız bu dönem kısa süreceğinden fırsatları yakalamalı ve işlerinizi bir an önce halletmeye çalışmalısınız.Çünkü 08 ekimde ve 40 gün boyunca maddi konularda gerilemeler ve istediğiniz sonuçları alamamanız veya bu konularda ilişkilerinizin bozulması görülebilir.Yine bu dönem içerisinde pahalı eşyalar,objeler satın almaktan kaçınmalı,çok açılmamalısınız.

Kasım ayı maddi konular üzerinde duracaksınız.Basın yayıncılıkla ilgili işlerinizde,satış,pazarlama,iletişim,medya,yazım ve kısa yolculuklar alanlarınızda şans sizden yana. Ayrıca bu ay, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde çözümcü taraflarınız çok takdir görecek.

05 aralık�ta ve sonrasında maddi kazanımlarınız iyi olacak.Hayatınızı maddi konularda bir parçada olsa rayına oturtmuş olacaksınız.Bir emlak alım satımı gündeme gelebilir.21 aralık ve civarı seyahat,hukuk,eğitim alanlarınızda zorlanmalarınız ve dikkate değer olaylarla karşılaşabilirsiniz.Yine bu dönem eşinizin veya sevgilinizin akraba veya kardeşleriyle ilişkilerinize dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim