Cuma

ASLAN BURCU 2010 HANDE KAZANOVA AYLIK HAFTALIK BURC YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK PARA KARIYER


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos) - 2010

Bu yıl,kredi,faiz,vergi,ortaklaşa gelirler alanılarınızda şanslarınız olacak.Ayrıca beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz.Elinize miras geçebilir.Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.Her anlamda başkalarından yardım istemeye istekli olacak,yardım etmekten de kaçınmayacaksınız.Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla bu yıl alabilirsiniz.Mistik,gizemli ve psikolojik şeylerden yararlanabilir,önemli ameliyatlarınız varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.Önümüzdeki 2.5 yıl boyunca satış,pazarlama,iletişim,yakın çevre,akrabalar,öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz olacak.Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken,Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri de zorlayacak.Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.Yakın bir akranızın derdi veya problemiyle uğraşmak zorunda kalabilir,çevrenizden zaman zaman uzaklaştığınızı hissedebilirsiniz.İletişime geçtiğiniz insanlarla ilişkileriniz ciddi ve kalıcı olabilir.

Yeni yıla iş ve hizmet hayatınızı ve sağlığınızı etkileyecek ay tutulmasıyla başlıyorsunuz.Bu birkaç gün oluşacak olaylara karşı gerginlik hissetmeniz çok mümkün. Yine bugünler sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.Çok çalışmadan kaynaklı olarak sağlığınızı ihmal etmeniz sizi en çok yılbaşında etkileyebilir.15 ocak ve civarı iş ve hizmet alanlarınızda yeni başlangıçlar,ani oluşumlar yaşayabilirsiniz.Kendinizi iyi hissettirtecek gelişmeler yaşamanız mümkün. Ocak sonu ilginiz evlilik ve ilişkilerinize kayacak.Ay sonu gerginlikler yaşayabilirsiniz.

14 şubat ve sonrasında ilişkileriniz,evliliğinizle ilgili yeni kararlar ve uygulamalara geçmeniz yerinde olacak.Bekar olanlar ciddi ciddi evlenmeyi düşünebilir ve bu tekliflerle karşılaşabilirler.Yine bu dönem ortaklı işleriniz varsa yeni kararlar alabilirler,yeni ortaklıklar için harekete geçebilirsiniz.Taşınmak veya yer değiştirmek için uygun bir dönem.17 şubat eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda güzel gelişmeler yaşanabilir.Ay sonu sizde kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Hayatınızın yönünü çizemediğiniz ve enerjinizi ortaya koyamadığınız son birkaç ayın olumsuz etkisi 12 mart itibariyle ortadan kalkıyor.Şimdi harekete geçme ve hayatınız için enerjinizi ortaya koyma vakti, kendinizi rahatlamış,enerjinizi üst seviyelere taşımış bir şekilde bulmanız kendinizi iyi hissettirtecek.Yine bu dönem sabırsızlık ve heyecan kazalara davetiye çıkarabilir

Nisan başı kariyerinizde konuşmalarınızla ve görüşmelerinizle herkesi etkilemeyi bir şekilde başaracaksınız.Yine bu dönem iş seyahatleri,eğitim,seminer,kurs gibi etkilere açıksınız.17 Nisan -13 mayıs arası kariyerinizde patronlarınızla veya beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminize dikkat edin.İmza atmayın.24-26 nisan tarihlerinde eşinizle,ortağınızla veya sevgilinizle aranızda maddi konularda gerilim yaşayabilirsiniz.Ekonominizi dengelemek bu dönem kolay olmayacak.Benim param,senin paran tartışmalarına girmekten kaçının. Mayıs ayı kariyerinizde kendinizi göstermek açısından çok doğru bir ay. 20 mayıs sonrası sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.Artık yorulduğunuzu hissediyorsunuz ve karşı taraf sizi anlamıyor.Sizde kendinizi sosyal ortam ve eğlencelerden uzaklaştırarak niye böyle olduğunu gözlemlemek niyetinde olabilirsiniz.Yine bu dönem ilişkilerde fedakarlık,kendini harcama,gizli ilişkiler,platonik aşklar yaşanması muhtemel. 28 mayıs sonrası inanç sisteminizde değişimler,olaylara farklı bir gözle bakma devriniz başlıyor.

Haziran ayında arkadaşlarınız ve grupsal aktiviteler hızlanmaya başlıyor.Bu dönem harcamalarınız artabilir.06 haziran sonrası değişik,ilginç seyahatler,eğitim fırsatı veya hukuki bir yargının beklenmedik bir şekilde lehinize dönüşmesi görülebilir.21 haziran sonrası yeni bir işe başlamamak önemli.Arkanızdan iş çeviren insanların varlığı artabilir.Siz de olaylardan geri planda durmak isteyebilirsiniz, enerjiniz düşük çalışacak.Yorgunluğunuz artabilir,dinlenmeye vakit ayırmalı,kendinizi zorlayacak aktivitelerden uzak durmalısınız.26 haziranda işle ilgili bir sorun veya ani gelişebilecek bir olay gerginliğinizi arttıracak.

11 temmuzda kadersel bir takım başlangıçlarınız olabilir.Gizli saklı olan şeylerin ortaya çıkması,olayların perde arkasındaki sırlarını farketmek sizi yorabilir.Bazı konularda kaybettiğinizi düşünmeniz veya elinizden bir şeyin gitmesi sizi zorlayabilir.Maneviyata yönelmelisiniz.Hiç üzülmeyin herşey sizin bir sonraki adımlarınız için olması gerektiği gibi olacak. 26 temmuzda sinirsel krizlere açık olabilirsiniz.Kendinizi ve beyninizi bu aralar çok zorlamayın

Ağustos ayı maddi konularda görüşmeleriniz,kazançlarınız artabilir.21 ağustos civarı yakınlarınızın sağlık durumlarıyla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz.Ya da bir işiniz çevresel faktörler nedeniyle engellenebilir. Yine bugünlerde yakın çevrenizden bir insanla ilişkileriniz çok iyi olacak veya yeni tanışacağınız insanla aşka başlayabilirsiniz.20 ağustos-14 eylül arası maddi konularda imza atmaktan,yeni iş yapmaktan kaçınmalısınız.

Eylül ayı daha çok akraba veya kardeşlerinizle ilgileneceğiniz bir ay olacak. 13 eylül ve sonrası ev ve aile hayatınız önem kazanmaya başlayacak.Evinizle ilgilenmek dekorasyon,tadilat,ev işleri,tamirat yapmak için uygun zamanları bulacaksınız.Alışverişleriniz ailenize yönelik olacak,evinizde misafir ağırlamaktan keyif alacaksınız.

08 ekim ve onu takip eden 40 gün boyunca aile ve ev hayatınızla ilgili konularda keyfiniz istediğiniz gibi olmayabilir.Bu dönem dekorasyon,tamirat veya tadilat ,işlerine kalkmamakta ve bu konularda para harcamamakta fayda var,harcarsanız işler istediğiniz şekilde gelişmeyebilir ve kendinizi maddi anlamda zorluklar içerisinde bulabilirsiniz.

Kasım başı ailesel konularda yeni kararlarınız olabilir.Ev değiştirme gibi fikileriniz varsa bu dönemden sonra yapmakta fayda var. 20 kasım sonrası yeniayla beraber borsa ve spekülasyona dayalı işlerinizde şans sizden yana akacak. 22 kasımdan sonra aşk hayatınız hareketleniyor.Eğlenceli ortamlarda bulunmak,istediğiniz yaratıcı fikirleri ortaya dökmek için çok iyi.

05 aralık çocuk yapmak isteyenler için bu kararı alabilecekleri,flört aşamasındayken aşklarını,ilişkiye taşıyacakları bir dönem olacak.Yine bu dönem bekarlar için eğlence hayatları tavan yapabilir.Cinsel isteğiniz güçlü olacak ve etraftaki insanları etkilemeyi başaracaksınız.21 aralık civarı sosyal ortamların ve arkadaşlık ilişkilerinizin aşk hayatınızı bozmamasına ve gerginlik yaratmamasına dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim