Çarşamba

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle,
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça,
Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010,
Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle,
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

A MILLI TAKIM REKLAM FILMI IZLE SEYRET

Nihat Behlül’e döndü-İzle

Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci oynadığı reklam filminde Kıvanç Tatlıtuğ’un Behlül karaterini hatırlattı.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, oynadığı reklam filminde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül karakterine benzedi.

Nike firması, A Milli Futbol Takımı oyuncuları Arda Turan, Nihat Kahveci ve Hakan Balta ile Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri'nin bir arada olduğu ve futbolseverleri çok heyecanlandıracak bir reklam filmi çekti.


a milli takım reklam
a milli takım
türk milli takım reklam
milli takım reklam filmi
tc milli takım reklam filmi izle

Salı

ARKA SOKAKLAR SEZON FINALI EN SON BOLUM 166.BOLUM IZLE SEYRET TEK PARCA FULL IZLE SEYRET



Rıza Bey ve ekibi ölüyor mu video izle
Rıza Bey ve ekibi ölüyor mu video izle
Arka Sokaklar sezon finalinde neler yaşandı
Arka Sokaklar sezon finali izle, Arka Sokaklar sezon finalinde neler oldu.

Arka Sokaklar, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle yaz tatiline girdi. Dizinin sezon finalinde bir uyuşturucu baronunun peşine düşen Arka Sokaklar ekibi, baltayı taşa vurdu. Rıfat Hızaloğlu adlı baron önce gözaltına alındı ancak verdiği rüşvet sayesinde hapisten kurtulmayı başardı. Polisin elinden kurtulan Hazaloğlu kendisini yıkmak için plan yapan ve kızı Selin'i kaçıran damadı Özkan'ın peşine düştü. Rıza Baba, Hazaloğlu'na kızını sağ getireceğine dair söz verdi. Ancak Hazaloğlu'nun kızı Selin damadı tarafından vurularak öldürüldü...

Bütün ekip tuzağa düşürüldü
Kızı ölen Hazaloğlu, Arka Sokaklar ekibinden intikam almak için harekete geçti. Tüm ekibi tuzağa düşüren Hazaloğlu, bütün ekip elemanlarını tek tek tuzağa düşürerek büyük bir sürprize imza attı.

İşte sezon finalinde o kesit
Arka sokaklar 166 bölüm sezon finali
Arka sokaklar 166 bölüm sezon finali

YABANCI DIL YABANCI LISAN OGRENMEK ICIN EN IDEAL YAS KACTIR KAC YASINDA DIL EGITIMINE BASLANILMALIDIR?


Lisan öğrenmek için en ideal yaş
Bebeğiniz doğduğunda DVD'lere, öğretici kartlara veya resimli kitaplara ihtiyacınız olmayabilir. Fakat araştırmacılar bebeğinizi yeni bir dille tanıştırmak için çok beklememenizi öneriyor.

İkinci bir lisanı öğrenmenin zirvede olduğu belirli dönemler vardır. Ancak araştırmacılar bu konuda hem fikir değiller. Bazıları bu sürenin 6-7 yaşta bittiğini, diğerleri ise ergenlik çağına kadar devam ettiğini söylüyorlar. Bu dönemden sonra bir insanın yeni bir dil öğrenmesi daha da zorlaşıyor.

Çocuklar ikinci bir dili öğrenmede yetişkinlerden daha yeteneklidir. Özellikle okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerinin en iyi seçenek olduğu belirtiliyor. Çünkü bu okullardaki öğrenciler diğer öğrencilerden daha fazla hikâye, sosyal çalışma ve matematik içerikli derse sahipler.

Küçük yaşta ikinci bir dili öğrenmek çocuğun ana dilindeki yeteneklerini engellemiyor. Çocukların beyni tüm dilbilgisine ait kuralları çok çabuk kavrıyor. Ancak, bir çocuğun Türkçe, İngilizce, İtalyanca, Rusça ve Portekizce'yi iyi konuşması 50 yıl sonra da bu dilleri konuşacağı anlamına gelmiyor. Çünkü dil üzerinde çalışmadığı sürece yetenekleri geriler. (Kaynak: www.populergazete.com)

hazıran 2010 survivor izle kim elendi survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi survivor kadınlar erkekler 27 haziran izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran seyret survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran bolüm izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010

7 hazıran 2010 survivor izle kim elendi

survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi survivor kadınlar erkekler 27 haziran izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran seyret survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran bolüm izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010

ENDER SARAC'TAN ZAYIFLAMA KURALLARI YAZ DIYETI DIYET KURLERI TAVSIYELER ONERILER

ENDER SARAÇ'TAN ZAYIFLARAN KURALLAR
Halen kıştan kalma fazla kiloları olanlar için Dr. Ender Saraç,
zayıflatan10 altın kuraldan bahsetti.
1. Günde 2 litre ılık su
için.
2. Yeşil çay veya yasemin çayından buzlu çay yapın. Günde 5-6 bardak
tüketin.
3. Akşam hafif ve erken yemek yiyin. Haftada 3 akşam ılık sebze
çorbası için.
4. Günaşırı yulaf ezmesi ve müsliyi az yağlı sütle beraber bol
tarçın ve biraz ceviz ve çilek veya vişne gibi şekersiz bir meyva ile beraber
tüketin.
5. Saat 06:00 ile 10:00 saatleri arası veya akşam 18:00 ile 22:00
saatleri arasında 1 saat orta tempoda yürüyüş yapın.
6. 10 günde bir kese
yaptırın.
7. Formula 7 kullanın.
8. Çok az zeytinyağı ile yapılmış
semizotu, kabak ve taze fasulyeyi bol soğanlı bir çorba haline getirip haftada
bir gün sadece bunu içerek detoks yapın.
9. Bir parça susam yağının içine
biraz kekik yağı, biberiye yağı ve portakal yağını karıştırıp tüm vücuda masaj
yapın.
10. Hergün tartılın.



Uz.Dr. Ender SARAÇ 

HAMILELIK EFSANELERI OLAYLARI HIKAYELERI HAMILEYKEN UNUTULMAYANLAR

 HAMİLELİK EFSANELERİ
HAMİLELİK EFSANELERİ

Genler her şeyi belirler mi? Gerçekten iki kişi yerine yiyebilir misiniz? Hamilelikle ilgili birçok bilgi ve tavsiye duyarsınız; bazıları iyi olabilir ancak çoğu nesilden nesile aktarılan birtakım saçmalıklardan başka bir şey değildir. Birkaç önemli gerçeği bilmek daha mutlu ve daha sağlıklı bir hamilelik geçirmenize yardımcı olacaktır. Prof.Dr. Mehmet ÖZ

HAMİLELİK EFSANELERİ
Efsane 1: Genleri kontrol edemezsiniz!

Bildiklerimiz: Göz rengi ve saç dökülmesi gibi bazı özellikler DNA’dan kaynaklanırken, uzmanlar bel ölçüsü veya zeka gibi özelliklerin DNA’dan kaynaklanmadığını keşfettiler. Bilimde yeni bir alan olan Epigenetik, rahmin içinde gerçekleşen şeylerin, hangi genlerin açılıp kapanmasını etkilediğini buldu.

Vücudunuzun planı olan DNA, gelişim sırasında açılır ve kopyalanır. Bu kopyalama işlemi gerçekleşirken yaşadığınız şeyler, yani yedikleriniz, maruz kaldığınız toksinler gibi, bu fotokopi makinesinin düzgünce çalışmasını durdurabilir. Epigenetiğin bu temel kuralı, çocuklarımıza hangi genleri aktardığımızı kontrol edemezken hangi genlerin açılıp kapandığını kontrol edebiliriz.

Ne yapabilirsiniz: Hamilelik esnasında fit ve sağlıklı kalmanız çocuğunuzun genlerinin hayatı boyunca nasıl işleyeceğini önemli ölçüde etkileyebilir. Ne yazık ki hamileliklerin yüzde 50’si planlanmamış olduğundan çoğu kadın embriyonal ve fetal dönemin ilk haftalarında sağlıklı bir aşama sağlama fırsatını kaybederler. Hamile kalma planlarınız yoksa bile basit adımlar atarak sağlığınızı düzeltebilir, böylece hamile kaldığınızda gelecekteki çocuğunuza en iyi başlangıcı sağlamış olursunuz.

Efsane 2: İki kişi yerine yiyorsun

Bildiklerimiz: Özellikle hamileliğe kilolu başlayan kadınların hamilelikte çok fazla kilo alması anne adaylarına, gebelik diyabeti gibi, gelişmekte olan fetüsün sağlığını tehdit edebilecek zorluklar getirir.

Ne yapabilirsiniz: Normalden biraz daha fazla kalori, birçok önemli vitamin ve mineral sağlayan dengeli ve sağlıklı bir beslenme programı uygulayın.

Kalori sayma kuralları: İlk üç aylık dönemde normal beslenme programınıza fazladan günlük 100 kalori ekleyin. Bu, fazladan bir bardak yağsız sütle eşdeğerdir. İkinci üç aylık dönemde bunu 250 kaloriye kadar çıkarabilir veya bir avuç ceviz ekleyebilirsiniz. Son üç aylık devrenizde ise günlük fazladan 300 kalori veya iki adet meyve tüketebilirsiniz.

Multivitamin takviyesine zaman ayırın: Hem folik asit hem de demir içeren multivitamin kullanın. Folik asit, omuriliğin tamamen kapanmadığı, doğuştan gelen bir bozukluk olan spina bifidayı önler ve çocuklarda kanser riskini yüzde 50-60 oranlarında azaltabilir. Demir kırmızı kan hücrelerinin yapı taşıdır ve bebeğiniz ihtiyacı olanı sizden alarak sizde demir eksikliğine neden olur.

Kalsiyum, Magnezyum ve D Vitamini: Bütün bunlar güçlü kemiklerin yapı taşlarıdır ancak bilimadamları D vitamininin (günlük dozda) aynı zamanda bağışıklık sisteminizi desteklemede önemli bir rol oynadığını keşfetti. Hamilelik esnasında, bağışıklık sisteminiz sizinle birlikte yaşamaya başlayan yabancı bir bedene alışmaya çalışırken biraz zayıflar. Ve bu da D vitaminini siz hamileyken hastalıklarla savaşmanıza yardımcı olan önemli bir besin maddesi yapar.

Omega-3’ü tercih edin: Yeterli miktarda Omega-3 almak gelişen bebeğinize yardımcı olmanız için atabileceğiniz en önemli adımlardan biridir. Çünkü bu yağlar doğrudan beyin gelişimini etkiler. Ayrıca araştırmalar bu yağların depresyon riskini de azalttığını gösteriyor. Bazı doğum öncesi alınan vitaminler artık Omega-3 içeriyor. Omega-3; somon ve cevizde de bulunuyor.

Efsane 3: Cinsel pozisyonlar bebeğinizin cinsiyetini belirleyebilir.

Bildiklerimiz: Kadın sperminin daha yavaş ilerlediği, daha uzun yaşadığı ve erkek sperminin daha canlı fakat kısa ömürlü olduğu doğrudur, ancak kız mı erkek mi olacağını belirleyen kanıtlanmış bir cinsel ilişki şekli yok.

Ne yapabilirsiniz: Obstetrisyenler hamile kalmanıza yardımcı olabilecek pozisyonun cinsel ilişki sonrası alınan pozisyon olduğuna katılıyorlar. Kalçayı 30 dakikalığına yükselterek yer çekiminin rahime ulaştırabildiği kadar çok sperm ulaştırmasını sağlamak.

Efsane 4: Karnınızın şeklinden bebeğinizin cinsiyetini anlayabilirsiniz.

Bildiklerimiz: Bir kadının gelişen bebeği karnında nasıl taşıdığı, kadının doğal yapısından etkilendiği kadar, karın duvarı ve rahmin kuvvetinden, ceninin bulunduğu pozisyondan da etkilenir. En alt kaburga kemiğiyle leğen kemiğinin tepesi arasında fazla mesafe olan kadınlar kısa mesafe olan kadınlardan daha farklı taşırlar.

Ne yapabilirsiniz: Elinizde bebeğinizin kız olduğuna dair ultrason görüntüleri olduğunda, inatla erkek bebeğiniz olacağını söyleyen otobüsteki yabancıya bunu kibarca açıklayın.

Prof.Dr. Mehmet ÖZMEhmet ÖZ

29 HAZIRAN 2010 GUNCEL ALTIN FIYATLARI KUCUK-CEYREK-YARIM-CUMHURIYET ALTINI KAC LIRA OLDU?

29 HAZIRAN 2010 GUNCEL ALTIN FIYATLARI KUCUK-CEYREK-YARIM-CUMHURIYET ALTINI KAC LIRA OLDU?









 http://img1.blogcu.com/images/f/b/a/fba/besli_altin01.jpg

24 Ayar Altın Fiyatı     
Altın / Ons Fiyatı    
Altın Kg / Dolar Fiyatı    
22 Ayar Altın Fiyatı    
14 Ayar Altın Fiyatı    
Çeyrek Altın Fiyatı    
Yarım Altın Fiyatı    
Tam Altın Fiyatı    
İkibuçuklu Altın Fiyatı    
Beşli Altın Fiyatı    
Kalın Çeyrek Altın    
Kalın Yarım Altın    
Kalın Tam Altın    
Kalın İkibuçuklu    
Kalın Beşli Altın

kaç lira oldu
fiyatı ne oldu
BU HAFTA NE OLUR
altın kaç lira oldu?
altın kaç lira olacak?
küçük altın kaç lira?
cumhuriyet altını kaç lira?

Pazartesi

BAYANLAR KADINLAR ICIN 2010-2011 HAC VE UMRE KIYAFETLERI ELBISELERI IHRAMLARI

Bayanlar İçin Hac ve Umre Kıyafetleri

Hac ve Umreye Giderken Ne Giyilir?

Hac ve Umreye gidenlere yardımcı olabilicek giyim önerileri

- Eğer Hacca gidiyorsanız Diyanet’in verdiği elbiseleri rahat edebileceğiniz şekilde diktiriniz. Diyanetin hacılara verdiği kumaşların paketleri üzerinde bulunan elbise örnekleri sizleri yanıltmasın. Rahat edeceğiniz şekilde istediğiniz elbise ile hacca veya umreye gidebilirsiniz.

- Sivil elbise de giyeceğinizi hesaplamalı, mümkünse onlara da bayrak dikmelisiniz.

- Sıcak iklimde terleneceği düşünülerek iç çamaşırını fazla almalısınız.

- Çöl iklimine gidiyorsunuz, geceleri soğuk gündüzleri sıcak olur. Mevsimini takip ederek giyeceklerinizi ona göre alınız.

- Özellikle Medine’de sabahlar serin olduğu için hırka veya yazlık ceket bulundurulmalısınız.

- Erkekler için ihram alınmalı. İhramın biraz geniş ve bol, kalın ve kaliteli olmasına dikkat edilmelidir.

- Erkekler için dikişsiz terlik alınmalıdır.

- Ayağınıza uzun yürüyüşlerde rahat edebileceğiniz düz ayakkabı ve terlik almalısınız.

- Bayanlar için genellikle sıcak sebebiyle açık renk kıyafetler tercih edilmesine rağmen dikkat çekmemek adına daha koyu giyisiler seçilmelidir.

Bayanların hac ve umre sırasında giyebileceği birkaç modeli sizlerle paylaşmak istedim…
hac giysileri Bayanlar İçin Hac ve Umre Kıyafetleri











hac kıyafetleri Bayanlar İçin Hac ve Umre Kıyafetleriumre giysileri 1 Bayanlar İçin Hac ve Umre Kıyafetleriumre kıyafetleri Bayanlar İçin Hac ve Umre Kıyafetleri


çocuk umre kıyafetleri, hac giysileri, hac kıyafet modelleri, hac ve umre kıyafetleri, umre giysileri, umre kıyafetleri, umre kıyafetleri istanbul, umre ve hac kıyafetleri, umrede giyilen bayan kıyafetleri, umrede ne giyilir

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi survivor kadınlar erkekler 27 haziran izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran seyret survivor kadınlar erkekler 27 haziran dizisi izle survivor kadınlar erkekler 27 haziran bolüm izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 fragmanı izle Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 seyret Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 hd izle Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 indirmeden,Survivor 20 Haziran izle Survivor 20 Haziran seyret Survivor 20 Haziran full izle Survivor 20 Haziran online izle Survivor 20 Haziran 2010 videosu Survivor 20 Haziran 2010 izle Survivor 20 Haziran 2010 seyret, Survivor 19 Haziran Survivor 19 Haziran izle Survivor 19 Haziran 2010 izle Survivor 19 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 13 Haziran Full İzle Survivor Kızlar Erkekler 13 Haziran İzle Survivor Kızlar Erkekler 13 Haziran 2010 Survivor Kızlar Erkekler 13 Haziran bölümü Survivor Kadınlar Erkekler 13 Haziran Full İzle

TURK MALI 28 HAZIRAN 2010 SEZON FINALI SON BOLUM IZLE SEYRET INDIR




Türk Malı


Karşınızda ekranların en ortadirek ailesi: 'KUZU'lar.

Erman ile Abiye, yirmi yıllık evli bir çift. Ve doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ama müebbet hapis misali, birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi iki sorunlu çocuk ve hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader de, ekstra eziyet olsun diye verilmiş Erman ile Abiye'ye.

Kuzu Ailesi'nin oturdukları, Abiye'nin babasından kalma, üç katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve, sadece yirmi günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi'nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü, artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir 'denek gurubu' var. Her macerada, ilk başta, komşu çiftin sevgi ve saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenselerde, sonunda yine de kendi hayat tarzlarını en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar.

SHOWTV DEMET AKALIN ÖNDER BEKENSIR EVLILIK OYUNU IZLE SEYRET CANLI



Demet - Önder

Demet Akalın ve Önder Bekensir'in evlilik hayatları Show TV'de!..

Show TV ekranlarında
'Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı'nda
gündemden düşmeyen popstar Demet Akalın ve iş adamı eşi Önder Bekensir evliliklerinin ve yaşantılarının tüm sırlarını izleyiciler ile paylaşıyorlar.

Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşıyor.

Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında...

Ünlü çiftlerin evliliği denediği "Evcilik Oyunu" adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, "Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı" adlı yapımda ise gerçek bir evliliğin kapılarını aralıyor...
Evlilik hayatı
demet akalın evlilik oyunu
showtv evlilik oyunu izle
önder bekensir evlilik oyunu
demet akalın önder bekensir evlilik oyunu

DEMET AKALIN EVLI VE COCUKLU SARKI SOZLERI MP3

DEMET AKALIN EVLİ VE ÇOCUKLU SARKI SÖZLERİ

http://img32.imageshack.us/img32/4182/demetakalindus2.jpg
Fırtına öncesi veda busesi

Gönlümün mevzilinde aklın gölgesi

Ayrılık yüzünden kırdım herkesi

Şeytanın bacağını kıramıyorum

Beni mi buldun şansın böylesi

Yemin bozuyorum her pazartesi

Ayrılık yüzünden kırdım herkesi

Hayatın akışına uyamıyorum

Güzeller thebestlinks hep seviliyor

Sevenler hep üzülüyor

Aşka inancım azalıyor

Git gide hevesim kaçıyor

Kimler kimler yuva kuruyor

Ben niye kuramıyorum

Yazgımla kanlı bıçaklı

Kalbim hep alacaklı

Hayalim üç kelime

Oda şöyle Evli Mutlu Çocuklu
Incoming search terms for the article:

* demet akalın evi mutlu çocuklu ıarkı sözü
* demet akalın evli mutlu çocukluıu
* demet akalın evi mutlu çocuklu dinle
* demet akalın evli mutlu çocuk sözleri
* demet akalın evl mutlu cocuklu
* demet akalın evl mutlu çocuklu
* demet akalin sarki söz evli mutlu coczklu
* demet akalin mutlu cocuk sarki sözü
* demet akalin-evi mutlu çocuklu sözleri
* demet akalin-evi sarki sözü

YEMEKTEYIZ ESKISEHIR NEREDE YARISMACILARI SECMELERI KAZANANLARI TARIHI RESIMLERI IZLE

YEMEKTEYIZ ESKISEHIR NEREDE YARISMACILARI SECMELERI KAZANANLARI TARIHI RESIMLERI IZLE

Yemekteyiz Eskişehir, Yemekteyiz Eskişehir yarışmacıları, Yemekteyiz Eskişehir seçmeleri, Yemekteyiz Eskişehir kazananları, Yemekteyiz Eskişehir seçim yeri, Yemekteyiz Eskişehir tarihi.

Show tv ekranlarında yemekteyiz fırtınası tüm hızıyla devam ediyor.Türkiye’nin her hafta beklediği yemekteyiz şimdi de sevdanın başkenti Eskişehir’de. Yarışmacı olmak için başvurular 2-3 Haziran tarihlerinde 14 ile 18 saatleri arasında.Seçmeler Es Albatroh hotelde

yemekteyiz eskişehir, yemekteyiz eskişehir kazananlari, yemekteyiz eskişehir seçim yeri, yemekteyiz eskişehir seçmeleri, yemekteyiz eskişehir tarihi, yemekteyiz eskişehir yarişmacilari,http://www.divxdvd.net/wp-content/uploads/2010/02/yemekteyiz.JPG

YELIZ ALLAH KALBINE GORE VERSIN YENI ALBUMUNU INDIR KLIP IZLE SEYRET

YELİZ ALLAH KALBINE GORE VERSIN YENI ALBUMUNU INDIR KLIP IZLE SEYRET

Metin Özülkü ve Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü üstlendikleri, Yonca Evcimik’in süpervizörlüğünü yaptığı Allah Kalbine Göre Versin albümüyleYeliz müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Bu albümle müzikseverlerin karşısına çok sıkı ve iddialı bir dönüş yapan Yeliz çok özel ve güçlü bir sese sahip olduğunu da bir kez daha kanıtlıyor. Yeliz‘in son albümü Allah Kalbine Göre Versin çok yakında müzik marketlerde yerini almış olacak. yeliz 2010, yeliz 2010 yeni şarkıları, yeliz allah kalbine göre versin, yeliz allah kalbine göre versin dinle, yeliz şarkıları, yeliz yeni şarkıları
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ROf5eG3dJZL00M:http://images.habervitrini.com/devam_photo/org/yeliz.jpg
Yeliz Allah Kalbine Göre Versin albümündeki parçalar;
1. Allah Kalbine Göre Versin dinle
Söz – Müzik: Şehrazat
2. Bir Sevgili Bulamadım
Söz – Müzik: Selahattin Sarıkaya
3. Ben Değilim
Söz – Müzik: İlhan İrem
4. Oldu Olacak
Söz: Ülkü Aker
5. Son Perde
Söz – Müzik: Adnan Ergil
6. Oldu Olacak (Emre Gürcan Party Mix)
Incoming search terms for the article:

* yeliz 2010
* Yeliz Allah Kalbine Göre Versin albüm indir
* yeliz allah kalbine göre versin indir
* yeliz allah kalbine gore versin indir
* yeliz son albüm
* yeliz son kaseti
* allah kalbine göre versin
* yeliz 2010 albüm dinle
* yeliz allah kalbine göre versin full albüm indir
* yeliz allah kalbine göre versin dinle

Yeliz 2010 Allah Kalbine Göre Versin son albümü
 Yeliz 2010 Allah Kalbine Göre Versin son albümü

Adnan · Aker · Allah · Bir · Bu · Daha · dinle · Ilhan · Kez · Sese · Yapan · Yeliz · yeliz 2010 · yeliz 2010 yeni şarkilari · yeliz allah kalbine göre versin · yeliz allah kalbine göre versin dinle · yeliz şarkilari · yeliz yeni şarkilari · yeni

METALLICA 27 HAZIRAN 2010 ISTANBUL INONU STADYUMU KONSERI IZLE SEYRET

Metallica İnönü’yü yıktı

30 yıllık geçmişiyle müzik tarihinde önemli bir yeri olan efnanevi rock grubu Metallica, dün gece üç gün süren Sonisphere 2010 Festivali’nin kapanışında İstanbul İnönü Stadyumu’nda muhteşem bir konser verdi
2010-06-28 - 07:58

Grubun hayranları konser başlamadan saatler önce stadyumun önüne gelip beklemeye başladı.

13.00’de kapıları açılan stadyuma yanlarına yemek alarak bir gece önceden gelip bekleyen rockseverler bile vardı. Festival kapsamında sırasıyla Metallica kadar ünlü olan Gren, Foma, Anthrax, Megadeth ve Slayer grupları sahne aldı.

Unutulmaz gece
Saatler 21.00’i gösterdiğinde Metallica coşkulu alkış ve tezahüratla sahnedeki yerini aldı. Grubun sahnede görünmesi stadyumdaki coşkuyu tavana çıkardı. Konserde şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden 50 bin kişi İnönü Stadyumu’nu adeta inletti. Grup iki saat sahnede kaldı ve İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı.

METALLICA 27 HAZIRAN INONU KONSERI IZLE SEYRET INDIR

Metallica İnönü’yü yıktı

30 yıllık geçmişiyle müzik tarihinde önemli bir yeri olan efnanevi rock grubu Metallica, dün gece üç gün süren Sonisphere 2010 Festivali’nin kapanışında İstanbul İnönü Stadyumu’nda muhteşem bir konser verdi
2010-06-28 - 07:58

Grubun hayranları konser başlamadan saatler önce stadyumun önüne gelip beklemeye başladı.

13.00’de kapıları açılan stadyuma yanlarına yemek alarak bir gece önceden gelip bekleyen rockseverler bile vardı. Festival kapsamında sırasıyla Metallica kadar ünlü olan Gren, Foma, Anthrax, Megadeth ve Slayer grupları sahne aldı.

Unutulmaz gece
Saatler 21.00’i gösterdiğinde Metallica coşkulu alkış ve tezahüratla sahnedeki yerini aldı. Grubun sahnede görünmesi stadyumdaki coşkuyu tavana çıkardı. Konserde şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden 50 bin kişi İnönü Stadyumu’nu adeta inletti. Grup iki saat sahnede kaldı ve İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı.

FENERBAHCENIN 2010 - 2011 YENI SEZON FORMALARI RESIMLERI FIYATLARI

Fenerbahçe 2010 – 2011 Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı , bakalım taraftarların hoşuna gidecek mi?







Fenerbahçenin 2010- 2011 Yeni Sezon Forma resimleri ,Fenerbahçe’nin 2010- 2011 Yeni Sezon Formaları – Fenerbahçenin 2010- 2011 Yeni Sezon Formalarını tanıttı. İşte yeni sezon formaları.
Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları, Fenerbahçe, Fenerbahçe 2010-2011 formaları, Fenerbahçe forma anketi, Fenerbahçe forması, Fenerbahçe.

2010 2011 Fenerbahçenin Yeni Sezon Formaları, farmville fenerbahçe logosu, Fenerbahçe 2010-2011 Yeni Sezon Formaları, Fenerbahçe 2010-2011 formaları, Fenerbahçe'nin 2009-2010 Yeni Sezon Formalar, fenerbahçenin yeni sezon formaları, Fenerbahçenin 2009 2010 Yeni Sezon Formaları, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları hangi renk, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları kaç para, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları ne zaman piyasaya çıkıcak, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları nekadar, Fenerbahçenin 2010-2011 yeni sezon formaları renkleri

SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 11.BOLUM IZLE SEYRET

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

28 HAZIRAN 2010 GUNCEL ALTIN FIYATLARI KUCUK-CEYREK-YARIM-CUMHURIYET ALTINI KAC LIRA OLDU?


Altın fiyatları damat adaylarını kara kara düşündürüyor
Altın fiyatları damat adaylarını kara kara düşündürüyor
Artan altın fiyatları evlenmeye hazırlanan çiftleri zora soktu
Altın fiyatlarındaki artış düğün hazırlıkları yapan çiftleri kara kara düşündürmeye başladı. Geleneklere göre geline takılan 22 ayar bir setin maliyeti son 2 ayda 3 bin 200 liradan 4 bin liraya çıktı.

Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takının, Anadolu'da düğün geleneğinin vazgeçilmezleri arasında yer aldığını söyledi.

DAMAT ADAYLARI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR
Dünya evine girme hazırlığı yapan çiftler, Anadolu'da ''olmazsa olmaz'' adetlerden biri olan altının fiyatının son aylarda artmasıyla, belirledikleri düğün bütçelerini tutturamadıklarını belirten Başman, ''Altın fiyatlarındaki artış düğün hazırlıkları yapan çiftleri kara kara düşündürüyor. Özellikle, damat adayları, son dönemde artan altın fiyatları karşısında hayal kırıklığı yaşadı'' dedi.

2 ayda 3 bin 200 liradan 4 bin liraya çıktı
Altının düğünlerin en önemli girdi kalemlerinden birini oluşturduğunu anlatan Başman, şöyle konuştu: ''Anadolu'daki geleneklere göre geline takılan ve 60 gram gerdanlık ile bir çift küpeden oluşan 22 ayar bir setin maliyeti son 2 ayda 3 bin 200 liradan 4 bin liraya çıktı. Sözden düğüne kadar adetlere göre takılması gereken setin yanı sıra bir çift alyans, tek taş altın yüzük, her biri 25 gram ağırlığında en az bir çift küpe takılmalı. Bu durumda adetlerin yerine getirilmesi durumunda alınması gereken takıların toplam maliyeti 10 bin liraya ulaştı.''

''EVLİLİK KREDİSİ VERİLMELİ''
Başman, bu durum karşısında gençlerin, kendilerini oldukça çok zorlayan bu gelenekten bir çıkış yolu aradıklarını ifade ederek, ''Ancak büyüklerinin ısrarları karşısında gelenekleri yerine getirmekten başka yolları kalmıyor'' dedi.

Başman, özellikle kız tarafının fazla miktarda altın alınmasını istediğini ifade ederek, ''Bu durum karşısında damat adayları çok zor durumda kalıyor. Çiftler, gelenekleri yerine getirebilmek için gramdan fedakarlık yapıyorlar'' diye konuştu.

Başman, devletin dünya evine girmek isteyenlere sahip çıkarak evlilik kredisi vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncel altın fiyatlarını öğrenmek için tıklayınız...

6 VE 7.SINIFLARDA 6-7'DE SBS KALKTI MI KALKACAK MI?

6 ve 7 de SBS kalktımı

http://img-haber7.mncdn.net/haber/haber7/photos/2009/121723.jpg

6 ve 7. sınıf sonunda yapılacak sınavların sadece eğitim düzeyinin değerlendirilmesi ve öğrencilerin öğrenme sorunlarını tespit için kullanılması ancak yerleştirmede sadece 8. sınıf sonuçlarının esas alınması planlanıyor.

Pazar

Survivor, Survivor 27 Haziran, Survivor 27 Haziran 2010 izle, Survivor 27 Haziran canlı izle, Survivor 27 Haziran full izle, Survivor 27 Haziran görüntüleri, Survivor 27 Haziran seyret, Survivor 27 Haziran İzle, Survivor 27 Haziran'da neler oldu, Survivor 27 Haziran naklen izle, Survivor izle, Survivor son bölüm, Survivor son bölümünü izle, Survivor son bölümünü seyret, 27 Haziran Survivor izle, 27 Haziran Survivor'da kim elendi

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..


Survivor, Survivor 27 Haziran, Survivor 27 Haziran 2010 izle, Survivor 27 Haziran canlı izle, Survivor 27 Haziran full izle, Survivor 27 Haziran görüntüleri, Survivor 27 Haziran seyret, Survivor 27 Haziran İzle, Survivor 27 Haziran'da neler oldu, Survivor 27 Haziran naklen izle, Survivor izle, Survivor son bölüm, Survivor son bölümünü izle, Survivor son bölümünü seyret, 27 Haziran Survivor izle, 27 Haziran Survivor'da kim elendi

Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

KATE PERRY EN SON KLIP IZLE SEYRET SEKSI KLIP

Katy Perry'den seksi klip!
Katy Perry'den seksi klip!

DEFNE SAMYELI ESINI KIMLE NASIL ALDATTI IZLE SEYRET AYSE ARMAN DEFNE SAMYELI ROPORTAJ IZLE SEYRET FULL


Defne Samyeli eşini bu adamla aldattı - video izle
Defne Samyeli eşini bu adamla aldattı - video izle
Eren Talu, eşinin kendisini El Cezire muhabiriyle aldattığını iddia etti
Olaylı bir şekilde ayrılan Defne Samyeli ve Eren Talu ilişkisinde yeni iddialar.

Eren Talu’nun Ayşe Arman’a verdiği röoprtaja göre: Richard Gizbert ve Defne Samyeli Brüksel’de bir medya konferansı sırasında tanıştılar ve birbilerine aşık oldular. Daha sonra Eşi Eren Talu’ya bu aldatma olayını itiraf eden Defne Samyeli, Talu’ya "Ruh ikizimi buldum, aşığım ona, boşan benden onunla yaşamak istiyorum" dedi.
Banyodan Talu ile konuştu
Yine Eren Talu'nun iddasına göre Defne Samyeli, eşinin otel odasında bırakarak başka bir otelde bu kişiyle buluştu. Hatta banyodan eşi Talu ile konuştu.

El Cezire'nin Uğur Dündar'ı
Talu, eşinin kendisini aldattığı kişiyle ilgili olarak: ''Adam, El Cezire televizyonunun Uğur Dündar’ı. Evli. Bilinen, tanınan biri. Karısı var, hayır işleriyle uğraşıyor, çok saygın bir kişilik. Londra’da yaşıyorlar. Richard o toplantıda moderatör. Bizimki de olgun erkeklerden hoşlanıyor'' sözlerine yer verdi.İşte Samyeli'nin aklını başından alan adam:

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 FULL IZLE SEYRET, SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 TEK PARCA,SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27.06.2010,SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27.06.2010 IZLE SEYRET TEK LINK,SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki kuysal ittifak bozuluyor mu? Geçen hafta Esmer Seda’nın elenmesiyle sayıları azalan kızlar mücadeleye nasıl devam ediyorlar? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

Cuma

ASKI MEMNU VEDA IZLE SEYRET SON BOLUM TEK PARCA FULL IZLE SEYRET

Aşkı Memnu dizisi son bölümü. Aşkı memnu veda bölüm videoları tek parça halinde sitemize eklenmiştir. iyi seyirler. Aşkı memnu veda 24 haziran.


Aşk-ı Memnu son bölüm izle,aşkı memnu yeni bölüm fragmanı,aşkı memnunun son bölüm videoları,aşkı memnu sezon finali izle,aşkı memnu veda bölümü,aşkı memnu veda seyret,aşkı memnu son bölüm videoları,aşkı memnu veda full hd seyret,aşkı memnu 78.bölüm seyret,aşkı memnu 79.bölüm izle,Aşkı memnu final fragmanı izle,aşkı memnu 24 haziran özeti seyret,aşkı memnu final bölümünü seyret,aşkı memnu 79.bölüm videoları,aşkı memnu full hd izle

BENGU 2010 EN SON ALBUM SEN VARSIN MAXI SINGLE ALBUMU DINLE


Bu yaza damgasını vuracak 2 şarkı ile gelen Bengü yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. 2 şarkıdan oluşacak maxi single albümünde prodüktörlüğü Deniz Erdem üstlenirken, aranjörlüğü de Volga Tamözlü üstlenmiş. Geçtiğimiz yıla İki Melek ile damgasını vuran başarılı sanatçı Bengü sessiz, sedasız kimselere duyurmadan usta söz yazarı ve besteci Şehrazatın hazırladığı şarkılar ile yaza hızlı giriş yapmaya hazırlanıyor.

Avrupa Müzik markasıyla yayınlanacak Sırada Sen Varsın ismini verdiği maxi single albümü ile yaza hızlı bir giriş yapacak olan Bengü İnsanları şaşırtmayı seviyorum diyerek bu sürprize herkesin bayılacağını söyledi.

Usta söz yazarı ve besteci Şehrazatın kendisine çok özel şarkılar hazırladığını söyleyen Bengü Harika bir insan ve ben onun şarkılarını okumaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu şarkılar bu yazın hitleridir diyerek bu yazın hit şarkılarını yaptığını söyledi.
 

Bengü 2010 son albüm,
Bengü Sırada Sen Varsı Maxi Single,
Bengü Sırada Sen Varsın Albümü

YESIM SALKIM SANA DOGRU KLIBI IZLE SEYRET INDIR


Yeşim Salkımdan yeni klip. Evlendiği yerde klip çekti. Bu şarkı asla unutulmaz tıpkı bizim düğünümüz gibi

Yeşim Salkım, ‘Başbaşka’ isimli albümünde yer alan hafızalara kazınmış, unutulmaz ‘Sana Doğru’ şarkısına nikahının kıyıldığı mekanda klip çekti.

Yeşim Salkım ‘Başbaşka’ adını verdiği albümüne ikinci klibi Fikret Şeneş’in klasikleşmiş şarkısı ‘Sana Doğru’ya çekti. Yıllar önce Ajda Pekkan’ın yorumladığı şarkıyı bir kez daha kendi tarzında yorumlayan Yeşim Salkım, klip mekanı olarak da çok özel bir yer tercih etti. Bu şarkının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Yeşim Salkım’ı, klibi eşi Hakan Eratik ile evlendikleri K9 At ve Köpek çiftliğinde çekti.

Evlendiği mekanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Yeşim SAlkım, “Çok sevdiğim bir şarkıya, çok sevdiğim insana ‘Evet’ dediğim yerde klip çekmek istedim. Çünkü burası benim çok özel ve önemli bir yerdi. Bende bunu ölümsüzleştirmek istedim. Harika bir şarkıya harika bir mekanda klip çektik. Bu şarkıyı hiç bir zaman unutulmayacak, tıpkı bizim düğünümüz gibi” dedi.

Yeşim Salkım Bambaşka,
Yeşim Salkım Sana Doğru Klibi,
yeşim salkım son albüm

ASKI MEMNU FINAL BOLUMU VEDA BOLUMU IZLE SEYRET INDIR

Aşk-ı Memnu Türkiye'yi ağlattı


Günlerdir merakla beklenen final, herkesin uzun süre unutamayacağı bir şekilde Aşk-ı Memnu Veda bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin son bölümü izlenme oranlarını altüst etti.














Bihter'i, Behlül'ü, Adnan Bey'iyle 2 yıldır hayatımıza yer eden fenomen dizi "Aşk-ı Memnu" dün gece 79. bölümünde duygusal bir finalle ekrana veda etti. Kanal D'nin Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden ekrana uyarladığı "Aşk-ı Memnu"nun final gecesi dev bir yardım organizasyonuna dönüştü.



Kanal D Suada'da, geliri Milliyet'in Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışlanacak olan 700 kişilik dev bir organizasyon hazırladı. Dizinin final bölümü için Suada özel olarak dekore edilirken girişe dev harflerle 'Aşk-ı Memnu Veda' yazıldı. Geceye Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre başta olmak üzere dizinin tüm ekibi katıldı. Suada'daki özel gecede barkovizyonlardan dizinin son bölümü seyredildi. 'Aşk - ı Memnu'nun Bihter'i Beren Saat, bir gün önce Maçka Frame'deki ekip yemeği sonrası basına görüntü vermemek için mutfak kapısından kaçarken burktuğu ayağını çorapla kamufle ettiği alçılı ayağıyla katıldı.







Dizinin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ, geceye 5 aylık sevgilisi İdil Fırat'la el ele katıldı. Adnan Bey'i canlandıran Selçuk Yöntem'e, gecede eşi Cihan Yöntem eşlik etti. Yeni bölüm yazısı ekranda görünür görünmez Suada'da büyük bir alkış, ıslık ve tezahürat koptu. Dizinin final bölümü nedeniyle İstanbul sokakları dizi izlemek için evlerine giden vatandaşların yokluğu nedeniyle tam manasıyla hayalet şehre döndü.




İzlenme rekoru kırdı

Kanal D'de 21.00'de başlayıp 23.20'de biten Aşkı Memnu dizisi ise yeni bir rekora imza attı. 61.2'lik izlenme payıyla başlayan dizi Bihter'in intihar ettiği sahnede 73.7'ye ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Yani dün gece Türkiye'de 4 kişiden 3'ü Bihter'in intiharını izledi.

(Milliyet)

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 20 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 20 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 20 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 20 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 20.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 20.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 20 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 20 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 20 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki kuysal ittifak bozuluyor mu? Geçen hafta Esmer Seda’nın elenmesiyle sayıları azalan kızlar mücadeleye nasıl devam ediyorlar? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak?

LCD VE PLAZMA TV ARASINDAKI FARKLAR NELERDIR HANGISINI TERCIH ETMELIYIZ ONERILER TAVSIYELER YORUMLAR

LCD ve Plazma Arasındaki Farklar ; LCD mi ? Plazma mı ?

Bu gün sizlere LCD ile PLAZMA arasındaki farklardan bahsedeceğim. Bir televizyon alacaksınız ve LCD mi yoksa PLAZMA mı ? Karar veremiyorsunuz. Aslında LCD ile PLAZMA arasındaki farkları ve çalışma prensiplerini bilmediğimiz için kararsız kalıyoruz da diyebilirim. Malum evleniyorum bende bir TV alacağım küçük bir araştırma yaptım ve sizlerle gelin bu gün LCD televizyon mu Plazma mı alalım karar verelim ..!

Öncelikle ;

LCD nedir ?

lcd.jpg LCD Likit kristal yani 1888 yılında bitkibilimci Fredreich Rheinizer ‘ın keşfettiği yarı sıvı yarı katı bir likit maddedir. 60 lı yıllardan sonra bu maddeye dışarıdan elektrik verilerek likit kristallerin üzerlerine verilen ışığın özelliğini değiştirdiğini buldular. Yani bu maddeye elektrik akımı verildiğinde ışık değişebilmekteydi. Sonradan TFT LCD olarak iki cam tabaka arasına bu maddeyi yerleştirerek ekranlar üretilmeye başlandı. Ör: Notebook ekranları ikicam arasındaki bu madde elektrik akımları sayesinde verilen voltajın şiddeti değiştirilerek likit kristallerin kutup değiştirmesi ve bu sayede ışığın şiddeti değiştirilerek gözümüze parlak renkler sunan ekranlar oluştu.

LCD ler parlak renkler verirler yani kaliteli görüntü elde edebiliyorsunuz hatta doğal bir resme LCD de baktığınızda renkler daha parlak olduğu için gözümüze daha canlı görünmektedir. LCD ler bu saydığım bu likit kristal özellikleri sayesinde titreşimde yapmazlar. Yalnız CRT monitörlere ( Eski teknoloji tüplü ekranlar TV ler) tepkime süreleri daha azdır.

Peki nedir bu tepkime süresi ?

LCD 2MS tepkime süresi teknolojisi ve Yeni ASUS PG191 makalemde de belirttiğim gibi tepkime süresi

Peki tepkime süresi nedir ? Tepkime süresi ekrana gelen görüntü ile bir sonraki gelecek olan görüntü arasındaki zaman farkıdır. Bu zaman farkı ne kadar az olursa görüntü o kadar tatlı olur. O kadar net ve düzgün bir biçimde yansır. Eski tip dediğimiz CRT yani tüplü monitör teknolojisinde bu Sıfıra yakın hatta bazı markalarda sıfırdır.

Yani anlayacağınız CRT monitörlere göre tepkime süresi LCD monitörlerde daha fazladır böylelikle görüntüdeki gecikmeden dolayı hareketli görüntülerde biraz fluluk dediğimiz karışma olabilir. Gerçi ASUS firması 2 milisaniye li bir LCD üretti bile yani bu LCD lerdeki yeni teknolojiler sayesinde görüntü mükemmeliyeti yakaladı da diyebilirim. Eğer LCD alacaksanız muhakkakki tepkime süresini sorun ve 8MS den aşağı bir tepkime süresi olan yani 6 ms 4 ms yada 2 ms lik bir LCD alın derim.

LCD lerin özellikleri :

Avantajları ;

* Düşük güç tüketimi
* Titreşim yapmaz. böylelikle gözünüzüde bozmaz.
* Görüntü net ve parlaktır.
* Küçük ve hafiftirler kolaylıkla taşınılabilir ve küçük olmalarıyla kullanım kolaylığı sağlarlar.

Dezavantajları ;

* Tepkime süreleri düşüktür. ( 2MS alırsanız dezavantaj olmaktan çıkar tabiki..)
* Ömürleri kısadır çünkü ekran pikselleri çabuk bozulur.
* Kontrastları düşük ve görüş açıları dardır.

Kontrast nedir?
Kontrast görüntüdeki en parlak bölüm ile en karanlık bölüm arasındaki farktır. Eğer bir ekran mesela deyip örnek verirsek 100cd/m²’lik bir parlak beyaz ölçümüne ve 1cd/m²’lik bir siyah ölçümüne sahipse kontrast 100:1 oranında kaydedilir. Siyah ve beyaz arasındaki kontrast aralığı genişledikçe, iki uç arasındaki gri tonlar ya da ara seviyeler daha rahat görülür. Ne kadar geniş o kadar iyi görüntü ..!

bunada küçük bir açıklama yaptıktan sonra devam edelim.

Yani kısaca özetlersek ..

LCD ALACAKSANIZ …

Pikseller bir süre sonra ölüyor, Isınma yapıyor tozlu bir ortamda kullanıyorsanız Soğutma fanı tozu emecek ve sonra millerine biriken tozlar sayesinde gürültü çıkartmaya başlayacak..! Bunları göz önüne almanızı tavsiye ederim. Tabi bunun yanında düşük güç tüketimi titeşim yapmaması ile gözü yormaması ve göz bozulmasına karşı önlem ayrıca küçük hafif ve taşınılabilir olması ve yüksek çözünürlüklerde kaliteli görüntü sunması gerçektede insanı cezbediyor diyebilirim. Ayrıca bu pikseller 3 yıl gibi bir süre içinde garanti kapsamına alınıyor. Yani pikselleriniz öldüğü zaman garantiden TV nizi değiştirebilirsiniz tamiri yok yani yenisini vermek zorundalar… :) Yada ekranı değiştirecekler sonuçta aynı maliyet onlar için … :) Ayrıca bir bilgisayarınız varsa LCD TV nizi PC nize bağlayabiliyorsunz. Genelde birçoğunda PC girişi mevcut. Yani dijital bağlantı sistemi…..

Evet konuyu biraz özetliyorum ve LCD alacaksanız diyerek birkaç tavsiyede bulunmak isterim.

Bir mağazaya gittiniz ve asker gibi yanyana dizilmiş LCD TV leri gördünüz.. Aman dikkat genelde yüksek çözünürlükte ayarlanmış resimler yada küçük akvaryum balıkları gibi gözü yanıltıcı tamamen satmaya yönelik animasyonlarla karşı karşıya kalırsınız. Aslında bazı mağazalarda gördüm aynı görüntü LCD ve hemen yanında PLAZMA TV de veriliyor işte bu tip karşılaştırmalara bakın derim. LCD TV lerde karanlık videoları izlemenizi ve dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü karanlık sahnelerde görüntüde seçmede alılamada zorluk yaşarsanız ve kenarlarda görüntü eğer kapanıyorsa ve renklerdeki canlılık ölüyorsa sakın almayın derim.
Birçok TV üreticisi LCD paneli ayrıca alır kendi üretmez ve bu panele kendi meslek sırları olarak birkaç iyileştirme yapar önemli olan bu panelin ne kadar kaliteli olduğudur.
Ayrıca bu panelin kalitesini hızlı görüntülerde mesela TOKYO Drift filmindeki gibi hızlı sahneleri izlerken dikkat etmenizi isterim yukarıda da belirttiğim gibi TEPKİME SÜRESİ uzun olan panellerde görüntü bulanıklaşıp flu bir hale geliyorsa sakın almayın derim. Ama LG Samsung ve SONY gibi birçok üretici firma bu panele öyle iyileştirme yapıyorlarki bu tip sorunları hisssettirmiyorlar bile…

Gelelim PLAZMA TV lere…

Plazma nedir ?

plazma.jpgPlazma birbirine eşit sayıda bağımsız olarak yerleştirilmiş elektron ve pozitif iyonlardan oluşan gaz karışımlarının farklı bir tipidir diyebilirim. Daha açıklayıcı olursam sanrım biraz kafanız karıştı bir madde 3 halde bulunur bunu orta okulda öğrendik nedir bu üç hal ..

Maddenin katı hali, gaz hali ve sıvı haliydi.. İşte plazma teknolojisi ise maddenin diğer bir halidir. 4. hal diyebiliriz :) Maddenin plazma hali … Gaz haline gelen bir maddeyi çok yüksek sıcaklıklara ısıtırsanız, enerji alanı elektronlar çekirdeklerinden kurtulur ve gaz plazma haline geçer. Yani orta okulda öğrettiklerinde maddeninplazma hali yoktu son 10 yıldır felan bildiğim kadarıyla keşfedildi. Aslında vardı ama sonradan buldular :)

Maddenin plazma hâline dünya üzerinde çok az rastlamamıza rağmen kâinatta plazma hâli fazlalık bakımından maddenin diğer hâllerine karşı ezici bir üstünlüğe sahiptir. Şöyle ki; kâinattaki toplam madde miktarının % 99′unun plazma hâlinde olduğu sanılmaktadır. Örnek verecek olursak tüm yıldızlar, nebulalar ve yıldızlararası uzay plazma hâlindeki maddeden oluşur. Alıntırıdr: Bilgilik.Com

Plazma TVlerde TV içerisindeki maddeye elektrik verildiği zaman madde plazma haline dönüşür ve gözle görünmeyen UIV ışınları yaymaya başlar. Bu ışın TV içerisindeki YEŞİL, MAVİ ve KIRMIZI fosfor tabakalarına çarparak gözle görünür hale gelir. Bu yöntem ile Plazma TV ler bambaşka bir teknolojidir diye bilirim.

PLAZMA TV içerisindeki Piksellerin herbiri özel bir gaz karışımı ile sıkıştırılmış olarak yapılmıştır. Bu plazma kutucukları yani pikselleri içerisinde Kırmızı, Yeşil ve MAVi fosforlar mevcuttur bu sayede UIV ışınları ile görüntü gözle görülebilir hale gelir.

PLAZMA ların Özellikleri ;

Avantajları ;

* Eni 2,60 Metre ye kadar plazma TV leri bulabiliyorsunuz en büyüğü bu bildiğim kadarıyla Panasonic ‘in yeni plazması
* Hafiftirler ve az yer kaplarlar kullanım kolaylığı sağlarlar
* HD destekli görüntü kalitesi sağlayabilmekteler.

Dezavantajları ;

* LCD lere nazaran görüntü kaliteleri düşüktür.
* Uzunsüre ekranda aynı görüntü kalırsa bu yapışır oraya ve silinmez. ( Bunu anlatacağım aşağıda )
* Güç tüketimi fazladır.
* Fiyatları pahalıdır.

Plazma TV alacaksanız..!
LCD TV ler 15 yıllık bir tarihe sahiptir. Fakat plazmalar çok daha eski bir tarihe sahiptir ve teknolojileri oturmuş durumdadır diyebilirim. LCD ler Notebooklar gibi birçok teknolojide kullanıldıkları için daha çok tercih ediliyor diyebilirim. Plazmalar ise 70 lere dayanıyor oysa 15 yıldır LCD ler TV lerde kullanılmakta…

Plazma TVler 160 ekran büyüklüğe kadar ulaşabilmekte, LCD’ler ise 106 ekrana kadar bulunabiliyor. Daha büyüğünü bilmiyorum ama çıkmışta olabilir teknoloji bu takip etmek çok zor. Plazma ekranlar, LCD ekranlara kıyasla yanlardan daha net görüntü verebilmekte yani yukarıda söylediğim gibi LCD lerde görüş açışı yanlarda kötü ama plazmalar yandan bakışlarda yani değişik açılarda daha iyi görüntü veriyor.

Plazma satın alırken şunuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim Plazmalar LCD lere göre biraz daha ağırdırlar yani koyacağınız yer duvar ise o zaman daha sağlam bir askı yada tutacak sistemi kullanmanız gerekebilir aynı büyüklükteki bir LCD çok daha hafiftir.

LCD ve Plazma televizyonu birbirinden ayıran en önemli özellik plazmanın plaka arasında fosfor, LCD’nin ise likit kristal olmasıdır. LCD’de görüntü açısı plazmadaki kadar büyük değildir LCD teknolojisinde görüntü plazmaya göre çok parlaştır. Normal televizyonda 1 saat sonra gözünüz yorulurken Plazma TVlerde 4 saat LCD’de ise 2,5 saat sonra gözünüz yorulmaya başlar.

Plazma TV lerde yukarıda LCD leri anlatırken bahsettiğim SİYAH renk korkusu yoktur. LCD ler siyah renkte solarken PLAZMA lar siyah renkte çok daha başarılır. Gece çekimi olan bir video izlerken Plazma TV lerde çok daha net görüntü elde edebilirsiniz…!

Fakat dikkat etmenizi istediğim çok daha önemli bir sorun var..

Plazma TV lerde sabit bir görüntü ekranda sürekli kaldığı zaman o görüntünün izi kalmakta.. Yani şöyle açıklayayım TV izlerken hangi kanaldaysanız o kanalın logosu sürekli solda üstte yada sağda felan durur ve bu logo sabittir. Plazma TV nizde sürekli maç izliyorsanız bir süre sonra LİG TV nin LOGOSUNUN Ekrana yapıştığını görebilirseniz hiç şaşırmayın..! Yani bu logo birden orada kalır ve kanal değiştirseniz dahi logo silinmez ekrana resme n yapışır..!

Tabiki bu her plazmada var diyemem yani Her plazmada kanal logosu yapışmaz her LCD de de siyah renkte solma olmaz.

Çünkü teknoloji hızla ilerlemekte ve LCD ekran üreten firmalar siyah renk üzerine kendilerini yoğunlaştırmış kendilerine özel çözümler üretmekteler. Aynı zamanda da PLAZMA TV üreticileride Sabit görüntünün ekrana yapışması üzerine kendilerini geliştirmekte ve çok daha ileriye gitmektedirler.

NOT: Eğer TV yi izleyeceğiniz mekan yani odada 2 yada 3 metreden TV izleyecekseniz LCD TV almanızı tavsiye ederim. Eğer ki 3 metreden uzak yani 4 – 5 metreden TV izleyecekseniz o zaman PLAZMA TV öneririm. Yerim büyük derseniz Plazma tercih edin derim ama plazmalar biraz fazla ısınır yani birde klima gerekebilir :)

Tabi Plazma üreticilerininde bu ekranda görüntü yapışmasına karşın LCD TV lerin panellerini özel olarak değiştirmesi gibi kendi ekranlarında farklı çözümler bulmuşlar bazı firmalar white wash ile sabit kalan kanal logolarının bir süre sonra temizlenmesini sağlayan teknolojileri ile film filter ile logo çok fazla ekranda kaldığında ekran filtresinin devreye girerek logonun ekrana yapışmasını önleyen çözümleri mevcut.

Evet bu gecelik bu kadar daha sonraki makalemde sizlere DLP TV ler ile yeni teknoloji SED TV lerden bahsedeceğim ve aralarındaki farkları anlatacağım …

ASKI MEMNU DIZISI EN SON BOLUMU VEDA BOLUMU TEK PARCA FULL IZLE SEYRET INDIR

ASKI MEMNU DIZISI EN SON BOLUMU VEDA BOLUMU TEK PARCA FULL IZLE SEYRET INDIR
Aşkı Memnu dizisi son bölümü. Aşkı memnu veda bölüm videoları tek parça halinde sitemize eklenmiştir. iyi seyirler. Aşkı memnu veda 24 haziran.


KAVAK YELLERI 4.SEZON YEN BOLUM NE ZAMAN IZLE SEYRET

KAVAK YELLERI 4. SEZON İZLE YENİ BÖLÜM




Kavak Yelleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

Kavak Yelleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak ?
Bu hafta 119.bölüm ile sezon finali yapan ve diziler arasında ilk sezon finali yapan kavak yellerinin yeni sezona ne zaman döneceğini merak edenler için açıklayalım.Kavak Yelleri 4.Sezonu 1 ay sonra kanal d ekranlarında olacaktır.

* kavak yelleri ne zaman başlayacak 2010
* kavak yelleri ne zaman başlıyor
* kavak yelleri 4 sezon ne zaman başlıyor
* kavak yelleri ne zaman başlıyor 2010
* kavak yelleri ne zaman basliyor
* kavak yelleri yeni sezon 2010
* kavak yelleri 4 sezon ne zaman
* kavak yelleri 4 sezon ne zaman başlayacak
* kavak yelleri ne zaman başlayacak
* kavak yelleri nezaman başlayacak

DENIZ BAYKAL SKANDAL SOK KASETI VIDEOSU GORUNTULERI IZLE NESRIN BAYTOK

DENIZ BAYKAL SKANDAL SOK KASETI VIDEOSU GORUNTULERI IZLE NESRIN BAYTOK

http://images.beyazgazete.com/haber/kucukresim/kilicdaroglu-na-ilk-tepki.jpg 
ÖZEL HABER DİYE VERDİ SONRA KALDIRDI

Yaklaşık yarım saat Vakit Gazetesi'nin internet sitesinde kalan video yüzlerce video paylaşım sitesinde yerini aldı bile. Gece saatlerinde gazetenin internet sitesinde özel haber başlığı ile verilen haber ve video bilinmeyen bir sebeple 30 dakika sonra siteden kaldırıldı.

Vakit'in sitesinde yer alan haber şöyleydi:

"Habervaktim yine Türkiye gündemini sarsacak bir videoyu yayınlıyor. Bomba etkisi yapacak videoda CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz

Habervaktim'in ele geçirdiği video kaydında CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz kaçamağına şahit olacaksınız."

Kaynak: Ensonhaber




Son 20 arama motoru sözcükleri
: deniz baykal son dakika
: DENİZ BAYKAL SEX VİDEOSU
: deniz baykal sex videosu
: deniz baykalin videosu: porno
: deniz baykal son dakika
: deniz baykal videosu
: deniz baykal son dakika
: baykalin goruntuleri
: deniz baykal sekx
: DENİZ BAYKAL SEX VİDEOSU
: denizbaykal videosu
: deniz baykal sex
: deniz baykal sıkandalı
: deniz baykal kaset izle
: deniz baykal vidiosu
: denız baykalın skandal görüntüleri
: baytok
: DENİZ BAYKAL SEKS VİDEOSU

Perşembe

ASKI MEMNU SEZON FINALI IZLE SEYRET CANLI

Askı memnu sezon finali izle

Aşk-ı Memnu 79. final bölümü fragmanı izle - seyret


Aşk-ı Memnu ekranlara veda ediyor.





Halid Ziya Uşaklıgil’in Türk edebiyatının klasikleri arasındaki eserinden uyarlanan, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu”, yarın akşam yayınlanacak son bölümüyle ekrana veda edecek.



Her şey 24 saat önce başlayacak

Başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı dizinin merakla beklenen final bölümünde olaylar, ihaneti açığa çıkarmaya kararlı olan Matmazel’in Adnan Bey’le görüşmesinden 24 saat önce başlayacak.



İşte son bölümün özeti

Behlül, düğününden bir gün önce Bihter’le koruda buluşur. Aynı dakikalarda Matmazel, Beşir’in sağlık durumunun kötüleştiğini haber almış ve onu gizlice ziyaret etmek için korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir. Taksiden indiğinde, Behlül’ün arabasını fark eder. Behlül’ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini bildiği için şüphelenir, koruya adım attığı anda da Behlül ve Bihter’i görür. Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar...



İşte merakla beklenen Aşk-ı Memnu'nun final fragmanı:



Aşk-ı Memnu 79. bölüm Veda fragmanı

Çarşamba

EZEL DIZISI RAMIZ DATININ DUSMANI KENAN BIRKAN ROLUNU KIM ALACAK KIM OYNAYACAK SELCUK YONTEM OLABILIR MI?

Ezel hayranları isyan etti
Ezel fanatikleri Kenan Birkan’ı canlandıracak oyuncuya itiraz etti
Ramiz Dayı'nın en azılı düşmanı olarak dizide büyük merak uyandıran karakteri Aşk-ı Memnu'nun Adnan Bey'i Selçuk Yöntem'in oynacağı konuşulurken Facebook'taki Ezel hayranları resmen ayaklandı.


Hayranların ayaklanma nedeni, Selçuk Yöntem'in şu sıralarda Aşk-ı Memnu ile gündemde olmasının yanı sıra Kenan Birkan karakterinin senaryoda genç bir kişi olarak vurgulanmasından kaynaklanıyor.

Geçtiğimiz bölümlerde Ramiz Dayı Kenan Birkan'ın yanında yetişen genç bir delikanlı olduğunu Ezel'e anlatmış, kendisine kitapları sevdiren kişinin de o olduğunu itiraf etmişti. Bunun yanında hayranların oyuncu beklentisi Şener Şen, Nejat İşler, Erkan Petekkaya, Fikret Kuşkan, Uğur Polat gibi isimlerden yana...

İzleyicilerden Ezel'in Facebook'taki hayran sayfasına gelen binlerce yorumdan bazıları ise şöyle:

- Selçuk Yöntem olmasın gitmez..Erkan Petekkaya olur. Yasca dayıdan genc olmalı zaten..senaryoya göre.. Fikret Kuskan da olur..baska da olmaz... Şener Şen diyenler bos konusuyorlar dizi izleme kapasiteleri düşük.. Şener Şen dayıyla akran o olmaz zaten hala o olsun dıyorlar saflar..

- Selcuk Yöntem iyi bi oyuncu buna kesinlikle söylenecek birşey yok ama ben yakıştıramadım olmaz bence Ali'nin eline düserse vay haline

- Şener Şen'i istiyoruz

- Bu rölü hakedecek tek bir kişi var Dayı'ya meydan okuyacak oda ... Sönmez Atasoy arkadaşlar

- Selcuk Yöntem olursa dızı çook sacma olur dusunsenıze Bihter boynuzlayıp Ezel'e yollamıs gıbı olacak..zaten sinir bir dizi Aşk-ı Memnu bir de burada görmeyelım

-Senaryoya göre Ramiz Dayı'dan bayağı bir küçük olması lazım nasıl hemen hemen aynı yaşlarda birini koyabiliyorlar ki .... Dizide Ramiz Dayı Ezel'e anlatırken ben o çocuğa kitaplarımı veriodum ..... diye şeyler anlatıyordu ..... Selçuk Yöntem 50 küsür yaşlarında Kenan Birkan'ın en fazla 40 yaşlarında olması bana göre daha anlamlı geliyor.

- Olabilir ama bu seferde onu Eyşan boynuzlar :)))

- Hayırr daha sert biri lazım

- Bence en iyi seçim Uğur Polat olur.

- Kenan Birkan, Nejat İşler olsun. Dizi ozaman daha da bomba olur.... (Medya Faresi)

YAPRAK DOKUMU SETINDE KAVGA CIKTI KIM KIMLE NEDEN KAVGA ETTI TARTISTI

Yaprak Dökümü’nün setinde kavga
Bennu Yıldırımlar ve Gökçe Bahadır neden tartıştı
Yaprak Dökümü'nün setinde Bennu Yıldırımlar ve Gökçe Bahadır kavga etmiş.


Sevgilisi Sevil Uyar’la Bebek’te görüntülenen Tolga Karel, ‘Yaprak Dökümü’ dizisinin setinde geçen gerginliğe açıklık getirdi. Geçen ay dizinin oyuncuları Bennu Yıldırımlar’la Gökçe Bahadır arasında geç gelme yüzünden kavga çıktığı yönündeki haberlerle ilgili Karel, “Aile arasında böyle şeyler olur” dedi.

SABA TUMER'DEN SOK SOK EDICI SORU SINEM KOBALA NE SORDU IZLE SEYRET

Saba Tümer’den şaşırtan soru
Saba Tümer’den Sinem Kobal’a şok soru
Arda Turan'la yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmeyen Sinem Kobal, önceki gece yakın arkadaşı şarkıcı Gülşen Aybaba'nın konuk olduğu “Saba Tümer'le Bu Gece” programına telefonla bağlandı.


Geçen yıl Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme gelen Tümer, dizi çekiminde olduğunu belirten Kobal’a “Sinem nasıl iyi bakıyor musun benim eski sevgilime?” diye sordu ve uzun bir kahkaha attı.

Sinem Kobal telefonu kapattı
Bir an duraksayan Kobal, “Yönetmenim beni şu an acil çağırıyor. Çok teşekkürler, seni de çok öpüyorum” diyerek telefonu kapattı. Tümer de “Sinem’in resmini bana benzettiler, adımı çıkarttılar ya Arda’yla... Bu arada ben de ‘Bana bak saçını başını yolarım çık göster kendini’ dedim. Birbirimizle öyle şakalaşıyorduk. Olacak şey değil yani, Arda canım ciğerim, çok iyi arkadaşım, çok sevdiğim bir insan... Çok beğendiğim bir çift, inşallah çok da mutlu olurlar” diye konuştu.

Salı

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
survivor
Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 tek parça, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010, Survivor Kızlar Erkekler 27.06.2010 izle, Survivor Kızlar Erkekler 27 Haziran 2010 kim elendi

SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 27 HAZIRAN 2010 IZLE SEYRET INDIR TEK PARCA SURVIVOR 27 HAZIRAN 2010 KIM ELENDI?
SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER 11. BOLUM KIM ELENDI IZLE SEYRET 11.BOLUMDE NELER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Erkekler Adasındaki gerilim tırmanıyor. Diğerlerine karşı tek başına mücadele veren Hakan Adada kalabilecek mi? Erkekler arasındaki ulusal ittifak bozuluyor mu? ? Bu hafta adadan kim gidecek? Adadaki büyük sürpriz ne olacak? Bu hafta ada konseyinde gizem 6 oy ve metin 6 oy aldı ve düelloya gidildi...Düellodaki hafıza oyununu Gizem AKIN kazandı ve metin adaya veda etti..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim