Cuma

ASKI MEMNU FINAL BOLUMU VEDA BOLUMU IZLE SEYRET INDIR

Aşk-ı Memnu Türkiye'yi ağlattı


Günlerdir merakla beklenen final, herkesin uzun süre unutamayacağı bir şekilde Aşk-ı Memnu Veda bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin son bölümü izlenme oranlarını altüst etti.














Bihter'i, Behlül'ü, Adnan Bey'iyle 2 yıldır hayatımıza yer eden fenomen dizi "Aşk-ı Memnu" dün gece 79. bölümünde duygusal bir finalle ekrana veda etti. Kanal D'nin Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden ekrana uyarladığı "Aşk-ı Memnu"nun final gecesi dev bir yardım organizasyonuna dönüştü.



Kanal D Suada'da, geliri Milliyet'in Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışlanacak olan 700 kişilik dev bir organizasyon hazırladı. Dizinin final bölümü için Suada özel olarak dekore edilirken girişe dev harflerle 'Aşk-ı Memnu Veda' yazıldı. Geceye Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre başta olmak üzere dizinin tüm ekibi katıldı. Suada'daki özel gecede barkovizyonlardan dizinin son bölümü seyredildi. 'Aşk - ı Memnu'nun Bihter'i Beren Saat, bir gün önce Maçka Frame'deki ekip yemeği sonrası basına görüntü vermemek için mutfak kapısından kaçarken burktuğu ayağını çorapla kamufle ettiği alçılı ayağıyla katıldı.







Dizinin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ, geceye 5 aylık sevgilisi İdil Fırat'la el ele katıldı. Adnan Bey'i canlandıran Selçuk Yöntem'e, gecede eşi Cihan Yöntem eşlik etti. Yeni bölüm yazısı ekranda görünür görünmez Suada'da büyük bir alkış, ıslık ve tezahürat koptu. Dizinin final bölümü nedeniyle İstanbul sokakları dizi izlemek için evlerine giden vatandaşların yokluğu nedeniyle tam manasıyla hayalet şehre döndü.




İzlenme rekoru kırdı

Kanal D'de 21.00'de başlayıp 23.20'de biten Aşkı Memnu dizisi ise yeni bir rekora imza attı. 61.2'lik izlenme payıyla başlayan dizi Bihter'in intihar ettiği sahnede 73.7'ye ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Yani dün gece Türkiye'de 4 kişiden 3'ü Bihter'in intiharını izledi.

(Milliyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim