Çarşamba

Papatya ve maydanoz cayi ile zayiflama nasil olur tarifi uygulanisi



Maydanoz ve papatya çayı formülü sağlıklı zayıflama sağlayan bir rejim metodudur. Buda o gazete, dergi ve internet sayfalarında çıkan rejim metotlarından biri deyip ön yargıyla bakmadan önce bu küre bir şans verin ve deneyin.

Maydanozun faydaları yıllardır bilinen ve kabul edilen bir gerçek fakat her şey gibi maydanozda doz aşımında yan etkiler gösteren bir bitki. Bu yüzden uzman bilgileri doğrultusunda alternatif tıptan faydalanılmalıdır. Bu metotda göreceğiniz miktarlar sağlık için en uygun dozda ayarlanmıştır.

Papatya çayı antiseptik özelliği ile bilinir. Yenilen yiyeceklerin yağını midede çözer. Yani çok sıkı rejim yapılmasına gerek kalmadan vücudu forma sokabilir. Tabi nasılsa bu metodu uyguluyorum deyipte işi oburluğa vurmamak gerekir. Aynı zamanda papatya sakinleştirir ve rahat uyumanızı sağlar.

Maydanoz Papatya çayı nasıl uygulanır?
Bir demet maydanoz kaynamış bir litre suya atılır. Bir taşım kaynatıldıktan sonra limon sıkılarak gün içinde tüketilir. Bu metot haftanın ardı ardına üç günü yapılır. Diğer günler papatya çayı içilir. Papatya çayını limon sıkarak istediğiniz kadar içebilirsiniz.

Maydanoz Papatya çayı diyeti ile bir ayda kaç kilo verebilirim?
Kişiden kişiye ve değiştirilen yemek alışkanlığının tarzına göre bir ayda verilen kilo miktarı 3–5–7 kiloya kadar çıkabilir.

Maydanoz ve papatya çayı metodu spor ile birlikte uygulandığı takdirde ayda 7 kilo verdiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim