Çarşamba

SURVIVOR 20 TEMMUZ 2010 15.16.BOLUM FULL IZLE SEYRET KIM ELENDI ADA KONSEYI


SURVIVOR 20 TEMMUZ 2010 15.16.BOLUM FULL IZLE SEYRET KIM ELENDI ADA KONSEYISURVIVOR 20 TEMMUZ 2010 15.16.BOLUM FULL IZLE SEYRET KIM ELENDI ADA KONSEYI

Survivor 15-16. Bölüm Özeti, Kim Elendi, Kim Kazandı 19-20 Temmuz
19-20 Temmuz 2010 Pazartesi-Salı
Geçen hafta Hakan'ın elenmesiyle, adadaki gerginlik daha azalmış, sakin ilişkiler başlamıştı.

Bu haftaki Ödül Oyunu biraz farklıydı. Bir çamur havuzu oluşturulmuş, yarışmacılar 10 dakika boyunca havuza girecekler, çıkışta üzerlerindeki çamurları kovalarına dolduracaklardı. 10 dakika sonunda kovası en ağır olan yarışmacı kazanacaktı. Sıralama şu şekilde oldu: Seda, Merve, Oğuzhan, Başak, Aydın, Ertan, Emin, Kemal. Bu sonuca göre ödül oyununu Kemal kazandı.
Bu haftaki ödül, Prenses Adası'ndaki Panama'nın en güzel butik oteline ziyaretti. Kemal'in seçtiği yarışmacılar İhsan, Ertan ve Başak oldu (en az biri kız olmak üzere 3 yarışmacı). Bu kişiler otelde konaklayacak, denizle iç içe kurulmuş havuzda yüzecek, masaj yaptıracak, akşam yemeği yiyecek ve sabah kahvaltısı yapacaktı. Kemal ve arkadaşları otelde güzel zaman geçirirken, adadakiler ekmek yaptılar, balık tuttular. Bu sefer kızlar da (Seda, Merve) balık işlerine katıldı.
Otel dönüşü, Aydın, Kemal'in seçiminden dolayı gerginlik çıkardı.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, özel bir düzenek altında, iki uzun çubuğu, iki ellerinin üstünde tutup, yukarıya yaslayacak, çubukları düşürmeden en uzun süre tutan kazanacaktı. Oyuna dayanma sırası şöyle oldu: Seda, Oğuzhan, Başak, Ertan, Merve, Kemal, İhsan, Emin, Aydın. Bu sonuca göre dokunulmazlık oyununu Aydın kazandı.
Elenecek yarışmacı hakkında karar vermek biraz zor oldu. Emin ve Seda yüksek, Merve düşük olasılıkla gidebilirdi. Ada konseyinde uzun tartışmalardan sonra oylama yapıldı. Seda 3, Emin 7 oy aldı ve bu hafta Emin elendi.

Önümüzdeki hafta grup artık dağılma noktasına gelebilir. Yeni iki grup çıkabilir veya bir sağlam grup kalır, diğerleri parçalı olur. Her durumda grubu kalabalık olanın dediği olacaktır. Ciddi tartışmalar olacağa benziyor.

Ayrıca, önümüzdeki 17. bölümden itibaren dokunulmazlık oyununu kazanan kişi, iki oy hakkı almak yerine, bir yarışmacıyı elenmek üzere aday gösterecek, bu yarışmacı ile ada konseyindeki oylamada seçilecek yarışmacı düelloya gidecek ve bir tanesi elenecek.

http://www.tividizi.com/survivor-kizlar-erkekler-20-temmuz-2010-tek-parca.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim