Pazartesi

DENIZ BAYKAL SKANDAL SEKS KASETI GORUNTULERI IZLE SEYRET


Gündeme bomba gibi düşen 'Baykal seks kaseti' iddiaları sosyal paylaşım sitelerinde de günün konusu oldu. Ünlüler ve Kamuoyu Facebook ve twitter da olayın boyutları tartışılıyor.
Baykal kasetine ünlülerin yorumları
Gündeme bomba gibi düşen 'Baykal kaseti' iddiaları sosyal paylaşım sitelerinde de günün konusu oldu.
Facebook ve twitter da olayın boyutları tartışılıyor. İşte bu konuda yorum yapan bazı ünlüler..
Nazlı ILICAK:

1)Olay çirkin ve üzücü
2)Siyasi sonuçları olur, olmalı... Çünkü hem ihanet var hem meslek içi bir ilişki söz konusu... Hem milletvekilliği ödülü
Özel hayata tecavüz diyorsunuz ama bu videoyu koca çekmiş gibi geliyor bana... Bu durumda özel hayata Baykal tecavüz etmiş olmuyor mu?
Rahşan GÜLŞAN: Koca şantaj için çekmiş olabilir...İstedigini alip susmuştur.. İmha etmemiş farklı ellere geçmiştir... Öç için çekip,sonra susturulmuş .Danıştay saldırısinda da ayni mantikla fikir yurütülmüştü. Bu eski bir kaset Amacı Baykalsız bir CHP gelişir bile olabilir ..
Mehmet Ali ILICAK: Baykal hadisesinin üstünü kapatmaya çalışan arkadaşları anlamıyorum.Bu özel hayata tecavüz değil.Siyasetçi yasak ilişki içindeyse haberdir.
Ahmet Hakan
1-) Şöyle söyleyeyim: Bu porno meselesini "alçaklık", "ayıp", "insanlık dışı" gibi nitelemelerle de olsa gündeme getirmeyelim.
2-) Böyle bir olay değil Tayyip'in, alçaklığı yayan Vakit'in başyazarı Abdurrahman Dilipak'ın başına gelseydi bile aynı tavrı koyardım...
3-) Bu puştluğu yapanları, verdikleri malzemeyi "yok sayarak" kudurtalım.

Oray Eğin
1-)Unutmayın, herkes sevişir, herkes aldatır... Kuracağınız ikinci cümle karakterinizi de ele verecektir.
2-) Kimin ahlakını sorgulayacağız: Deniz Baykal'ın başbakanlığını belaltı çabalarla engellemeye çalışan şebekenin mi Baykal'ın mı?
3- )Bu videodaki Deniz Baykal olsa da olmasa da tek gerçek yapılan kaydın ve dağıtımın çok aşağılık bir şebekenin ürünü olduğudur.
Mirgün Cabas
1-) Baykal videosunu, kurultaya iki hafta kaldi diye parti içi muhalefete yıkan aklıevveller çıkmaz umarım
2-)Türk usulü siyasi doğruculuk: Seks videosunu izleyip linkini eşe dosta göndermek, ardından olayı kınamak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim