Çarşamba

Mango 2010 modellerini musterilerinin begenisine sundu



Mango 2010 Modelleri ve Trendleri

Bu sene moda dünyasında 80’li yılların akımı var. 80’li yılların giyim tarzı modern haliyle göze çarpıyor. Mango’da bu yılları çok iyi yorumlayan markalardan biri. 80’li yılların moda anlayışı en çok tartışılan moda dönemi olma özelliğini taşıyor. Kimilerine göre o yıllar modanın en kötü haliydi. Bu yüzden moda da 80’lerin tekerrürü her zaman bir risk olmuştur. Neyse ki o yılların günümüze uyarlanmış hali ve Mango’nun profesyonelliği ile 80’li yılların çılgınlığı çok hoş bir moda akımına dönüştü.

Mango, sonbahar ve kış için hazırladığı kreasyonlarında bol kesimler, pililer ve farklı çizgiler yer alıyor. Dar boru etekler, detaylı omuzlar, bluzlar ve kemerler mango 2010 kreasyonunun belirgin parçaları. Motorcu ceketleri. Güderi ve nubuklar çok moda. Kovboy püsküllerini çizme ve çantalarda da görülüyor.

Mango’nun bu sezon en çok kullandığı renk, siyah ve gri. 80’li yılların çılgın modasının siyah ve gri gibi ağır renklerin gizemiyle dengelemiş. Günlük ya da abiye giyimlerde hep koyu renkler hakim. Mango’da seksenli yıllara tarz bir dönüş sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim