Çarşamba

Kozmetik urunler nasil saklanmali koruma yollari tavsiyeler oneriler



Kozmetik ürünlerinin mutlaka doğru yerde saklanması gerekir. Aksi takdirde kozmetik ürünlerinizi kullandığınız zaman alerji yapabilir. Bazı bayanlar ise örneğin rujlarını tam bitmeden çöp kutusuna atmaktadır. Fakat bir iki teknik ile rujlarınızı sonuna kadar kullanıp kendinizi ekonomik olarak rahatlatabilirsiniz.

Kremlerin ve kozmetik ürünlerinin bir çoğunun üzerinde son kullanma tarihi yer almaz. Bu nedenle bayanlar 15 gün kozmetik ürünlerini kullandıktan sonra çöp kutusuna atar. Üzerlerinde son kullanma tarihi belirtilmemiş olan kozmetik ürünlerinin kullanım süreleri ve saklanması 30 gündür. Fakat kremin bozulmasını önlemek mümkün. Kreminizi bir poşetin içine koyun. Ardından buzdolabında güvenli bir yerde saklayın. Bu sebeble kremlerinizi uzun zaman kullanabilirsiniz. Kozmetik ürünlerinin bir çoğu ateş pahasındadır.

Özellikle kaliteli ve ünlü marka kozmetik ürünlerinin fiyatları oldukça yüksektir. Bu nedenle kozmetik ürünlerini doğru yerde saklayarak istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca makyaj yaparken mutlaka rujunuzu fırça ile kullanın. Fırça rujunuzu uzun süre aynı kalitede kullanmanızı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim