Cumartesi

EUROVISION 2010 MANGA FINAL PERFORMANSINI CANLI SEYRET IZLE

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/M/MaNga/pics/logo.jpg55. Eurovision şarkı yarışması bu yıl 29 Mayıs 2010 Cumartesi akşamı Norveç ülkesinin başkenti olan Oslo şehrinde yapılıyor. Temsilcimiz Manga Eurovision 2010′da ülkemizi We Could Be The Same isimli ingilizce şarkısı ile yarı finalde başarı ile temsil etti ve adını Eurovision Final ‘ine yazdırdı. Kuzey Avrupa kıtasının en büyük stadyumu ünvanını elinde bulunduran Telenor Arena büyük bir çekişmeye ve heyecana ev sahipliği yapacak.
Manga Eurovision 2010 Finalde kaçıncı sırada yarışacak ?
Temsilcimiz 14. sırada ülkemizi temsil edecek. 13. sırayı çekmek isteyen temsilcimiz bu sayının uğuruna inandığını her ne kadar belirtseler de, 13 numarayı Gürcistan temsilcisi seçti. Eurovizyon 2010 Finalini TRT 1 Canlı olarak yayınlayacak.
Manga Eurovizyon şarkı yarışmasında kaçıncı oldu biliyor musun diye sorsalar, en başta ilk 10′a giremez derdim. Ancak 27 Mayıs 2010 Perşembe akşamı gerçekleşen 2. Yarı Final Canlı Performansını izledikten sonra verdiği elektrik ve duygu ile neden 1. olamasın ki diyorum şimdi :)




Yarışma saati Eurovision yarışmasını canlı izleyebilmeniz için link eklenecektir. Eğer linki göremiyorsanız yorum bölümünden bildirmeniz halinde, düzenleme yapılacaktır.



İnternetten TRT1 canlı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim