Çarşamba

SUNA DUMANKAYA'DANKALCA VE BASENLERI PAPATYA KURUYLE ERITME YOLLARI METODLARI GOBEK CEVRESI YAGLANMASI ICIN TAVSIYELER


KALÇALARINIZI PAPATYAYLA ERİTİN

Kalçalarınızı Papatyayla Eritin

Türk kadınlarının çoğunun fazla kiloları, kalçalarında ve basenlerinde toplanmıştır. Bugün tarifini verdiğim çay, bu bölgelerdeki fazlalıkları yok etmej için ideal!

Suna DUMANKAYA; Türk kadınlarının çoğu kalça ve basen bölgelerindeki fazlalıklardan dert yanar. Eğer sizin de böyle bir şikayetiniz varsa; eşit miktardaki kuşburnu, rezene, sinameki, papatya, biberiye ve funda yaprağını karıştırıp çay gibi demleyin. Bu çaydan her sabah bir bardak için. Bu etkili karışım kalçalarınızın ve basenlerinizin hızla incelmesini sağlamakla kalmayacak, bu bölgelerdeki selülitlerinizi de azaltacaktır.

İştahınızı Kapatacak Çay :

500 gram kaynamış suya eşit miktarlarda mate, biberiye, ılamur ve yeşil çay katın. Bu karışımın içine bir dilim de yeşil elma ilave edin. Çay gibi demleyip her sabah aç karnına bir bardak için. Bu karışım, iştahınızı kapatacaktır.


Göbeğinizdeki yağlardan limonla kurtulun

Fazlalıkları bel bölgesinde toplanan kişilerin, göbeklerine limon suyuyla masaj yapmaları gerekiyor.

Kadınların çoğu bel bölgelerindeki yağlanmadan şikâyetçidir. Eğer sizin de böyle bir derdiniz varsa; birer çorba kaşığı limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırın. Her gün, belinizin çevresine ve karnınıza, bu karışımla dairesel hareketler çizerek masaj yapın. Yağlarınız hızla erimeye başlayacaktır.

Kakaolu karışımla sarkmadan zayıflayın

Kilo verirken vücudunuzun sarkmasını engellemek için bir çay kaşığı balmumu ile iki çay kaşığı kakaoyu benmari usulü eritin. Bu karışımın içine birer çay kaşığı portakal ve limon yağı, bir fincan da su katın. Bu karışımı tüm cildinize yayın. Etkili bir sonuç almak için bu formülü her gün uygulayın. Karışımı kullandıktan sonra buzdolabında saklayın.

Metabolizmanız ananasla hızlansın

Metabolizmanız yavaş çalışıyorsa, yağ yakmakta zorlanırsınız. Metabolizmanızı hızlandırmak için bir ananası soyup dilimleyin. Ananas dilimlerini, bir tutam nane, bir çorba kaşığı ceviz yağı, bir çorba kaşığı badem yağı ve bir adet kabuğu soyulmuş limonla blender’dan geçirin. Bu karışımı, sabah-akşam tok karnına için. İçine biraz bal da katabilirsiniz.

Suna DUMANKAYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder