Perşembe

SELEN SEVIGEN KIMDIR HAYATI BIYOGRAFISI YASAMI EN GUZEL SEKSI FOTOGRAFLARI RESIMLERI VIDEOLARI MSN VE FACEBOOK ADRESLERI TELEFONU



Doğum Tarihi : 1979
Eğitimi : Yüksek Lisans
Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra, önce ABD’nin California Üniversitesi’nde ardından İngiltere’de London Academy of Music and Dramatic Arts’ta müzik ve sinema eğitimi aldı.

Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz’un asistanlığını yaptı.

George Clooney, Helen Mirren, Kate Hudson ve Jennifer Garner gibi oyuncularına koçu Bernard Hiller’dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı.

Bir süre Türkmax ekranlarında ‘Gala’ isimli sinema programının sunuculuğunu yapan genç kız, ‘O Şimdi Mahkum’ ve ‘O… Çocukları’ isimli filmlerde rol aldı.


Gökhan özen Dün akşam selen sevigenle nişanlandı.Futbolcu Tuncay Şanlı ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündeminde kalan Selen Sevigen, o ilişkinin ardından sessizliğe bürünmüştü. Bu sessizliği bozansa pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen oldu. Kelebek’te yer alan habere göre, bir arkadaş grubunda tanışan ve flört etmeye başlayan Sevigen ile Özen, geçtiğimiz hafta tatil için birlikte Paris’e gidince sürpriz aşk ortaya çıktı. İkilinin yaklaşık 8 aydır birlikte olduğu ortaya çıktı.
 
  
  
  
  



Etiketler: gökhan özen kimle nişanlandı, gökhan özen nişanlandı, Selen Sevigen, Selen Sevigen ile gökhan özen, Selen Sevigen kimdir, Selen Sevigen nişan resimleri, Selen Sevigen nişanlandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim