Pazartesi

KEMAL MILAR KIMDIR HAYATI BIYOGRAFISI ESERLERI YAYINLARI



Astrolog Kemal Milar in Biyografisi
Kemal Milar

Kemal Milar, 17 Kasım 1966 senesinde Ankara'da doğdu. Babası merhum Y.Mimar Selçuk Milar, annesi Aynur Milar ve ağabeyi Kerim Han Milar'dır. Ananesi Melek Alanson ilkokul öğretmeni, Ananesinin kız kardeşi Opera sataçısı Neriman Alanson( Esi), Anne tarafından Dedesi Ferruh Alanson,Baba tarafından Dedesi Kerim Milar'dır.

6 yaşında dünyaya geliş amacını sorgulamaya başladı. 8 yaşında kendi rızasıyla Kur’an kursuna başladı ve bıraktı. 10 yaşında “Hayata niye geldik?” sorusu üzerine düşünürken, Doğu dinlerinde Aydınlanma adı verilen bir neden olduğunu öğrenip Hinduizm’le ilgilenmeye başladı.

10 yaşında kendi kendine kitaplardan okuyarak Hatha Yoga yapmaya başladı. 11 yaşında Hipnotizma ve Kendi Kendine Hipnoz tekniklerini öğrendi ve uyguladı. 12 yaşında parapsikolojiyle ilgilenmeye başladı; 13 yaşında ilk Astral Seyahat deneyimini gerçekleştirdi; 14 yaşında ise T.M (Transandantal Meditasyon/Transcendental Meditation) üzerine aldığı bir kitaptan etkilenip 15 yaşında bu tekniğe insiye oldu.
Gençlik Yılları

15-16 yaşları arasında merhum Cahit Benövenli’nin düzenlediği grup meditasyonlarına katılıp Transcendental Meditation çalıştı. 10 yaşıyla 16 yaşları arasında günde yaklaşık 2-3 saat Hatha Yoga çalıştı.

Bu dönemde o zamanın bilgisayarları üzerinde araştırma yapan Kemal Milar ilk kez bilgisayar programcılığını Atarinin 800XL modelinde yoğunlaştırdı. O zamanın bilgisayarlarının güçsüz oluşu ve bilgisayar programcılığının henüz çok gelişmemiş olmasından dolayı bilgisayar programcılığını ileri zamanlara erteledi.
Müzikle İlgisi

18 yaşlarında müziğe duyduğu sevgiyle Hi-Fi, amplifier, elektronik ve müzik kolonu yapımıyla ilgilendi. Amerikan Kültür Derneği’nde resepsiyon, sergi ve konser salonlarında görev aldı. Konser seslendirmesini öğrendi ve Dj’lik yaptı. Ankara’da Amerikan Kültür Derneği’nden aldığı bursla İngilizce kursunu en üst seviyede tamamlandı.
Askerlik Dönemi ve İstanbul’a Taşınması

1990–1991 seneleri arasında askerliğini Muhabere 2. kademede elektronikçi ve telsizci olarak yaptı. 1992 senesinde özel otelcilik eğitimi alarak staj için İstanbul’a gelen Kemal Milar Çırağan Palace Kempinski’de stajını tamamladıktan sonra yaklaşık bir sene bu otelde çalıştı.

Daha sonra müziğe duyduğu sevgiden dolayı Çırağan Palace Kempinski’den ayrılarak, Show Radyo’da ses teknisyeni olarak çalışmasını devam ettirdi. Bu dönemlerde Hermetizim, Astroloji, Kabbala, Simya, Feng Shui gibi gizlemli öğretilerle yoğun bir şekilde ilgilenmeye ve araştırmaya başladı.
Eve Kapanma Dönemi

Show Radyo’dan ayrıldıktan sonra 1,5 sene kendisini eve kapatarak, o zamana kadar öğrendiği bütün bilgileri bir araya getirmeye ve Hermetizim, Astroloji, Kabbala, Simya, Sufizim, Arap alfabesi, İbrani alfabesi, Yunan ve Roma Mitolojisi, Maji hakkında bilgilerini derinleştirdi. Ebced hesabı, numeraloji, alfabenin tarihi, Şamanizim, Feng-Shui, Chi-Kung, Tai-chi, Chi Nei Tsang, Taoism ve Tantra üzerinde yoğun araştırmalar ve pratik çalışmalarda bulundu.
Kızıltoprak’taki Dükkânı Kemal Miların Dükkanı


1995 senesinde Kızıltoprak’ta kendi işyerini açarak, serbest çalışmaya ve Profesyonel Astrolog olarak hizmet vermeye başladı. 1995 senesiyle 1999 senesi arasında Kızıltoprak’ta açtığı dükkânında hem Astrolog olarak danışmanlık yaptı, hem de ilgilendiği alanlarda bilgisini derinleştirme imkânı buldu. Bu dönemde Feng-Shui danışmanlığı da yapan Kemal Milar ilk defa ...... gazetesinin ekinde baş sayfada yer alarak bir anda ünlendi.
1999 senesinde dükkânını kapatıp internet üzerinden insanlara astrolojiyi doğru bir şekilde gösterebilmek için HTML, JavaScript ve Adobe Photoshop’ta tasarım yapmayı ve bilgisayar programcılığını öğrenmeye ve uygulamaya başladı. Daha sonra Sun Java dilini, PHP dillerini öğrenerek MySQL Data Base’le çalışma yaptı.1999 senesinde sitesi Astrozoom'u açarak gerçek astrolojiyi insanlarla paylaşmak için, ilk Kişisel Yıldız Haritası bilgilerini Java script’le hazırlayarak insanlarla ücretsiz paylaştı.

2000–2001 yılları arasında Aktüel gibi birçok dergide yazıları çıkmaya başladı. Bu dönemde Number One'a ait Fashion TV'de bir yıl boyunca bilimsel olarak haftalık astroloji yorumları yayınlandı. Bu dönemde kendi internet sitesinde Türkiye’deki en güzel forum sayfasını oluşturdu ve bu forum sayfasında astrolojiye ilgi duyanların bilgilerini paylaşabilmeleri için yardımcı oldu.2000–2003 yılları arasında kendisinin dışında doğru düzgün bilgisini paylaşan insan olmaması üzerine Forum sayfasını kapattı.

2002 yılında sadece Türkiye’de doğanların yıldız haritalarına grafiksel olarak ulaşabilmesini sağladı; 2003 yılında ise 257.931 yerleşim yerini veri bankasına yerleştirerek Dünya Atlası’nı oluşturdu ve kendisinin tasarladığı Yıldız Haritası proramını insanların ücretsiz araştırma yapabilmeleri için internet üzerinden yayınladı. 2002–2003 seneleri arasında birçok radyo programına katılıp insanları astroloji üzerine bilgilendirmeye çalıştı.

2003 Kemal Milar vip dergisi

2003 senesinde ATV’de yayınlanan İpek Tuzcuoğlu’nun sunduğu Altıncı His programıyla bir anda ünlenen Kemal Milar daha sonra çeşitli radyolarda astroloji üzerine sohbetlere, önemli TV kanalarında haber programlarına davet edildi.

İki ay boyunca Toprak Sergen’in konuğu olarak Bir Radyo kanalında astroloji hakkında birçok öğretici açıklamalarda bulundu. Bu dönemde Sabah gazetesi için bilimsel olarak bir yıl boyunca Haftalık Burç yorumu hazırladı. Aktüel gibi birçok magazin dergilerinde yazıları çıkan Kemal Milar halen Profesyonel Astrolog olarak hizmet vermeye ve yeni hazırladığı ingilizce Yıldız Haritası programı üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.
Astrolog Kemal Milar 2005

1995 - 2007 yılları arasında ismini açıklamadığı pek çok Ünlünün Yıldız Haritasını çıkartıp yorumlayan Kemal Milar, halen özel müşterilerine danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.



2002 yılında sinastri uzmanı olarak medyada yer aldı

Jöntürk Dergisinde yer alan George w. Bush ve Usama bin Laden le ilgili yorumlar

Amerikada Jöntürk Dergisinde çıkan aylık burç yorumları

Amerikada Jöntürk Dergisinde çıkan kapak sayfası

04.01.2007

4 yorum:

  1. Halkınızdaki bilgilerden sağlıkla ilgili hiç eğitiminiz yok karbonat mucizesini nerden buldunuz .Başka sağlık bilgileriniz varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevabını metak ettim

      Sil
    2. Hiç bir eğitimi yok. Ailesini referans gibi kullanıyor adeta. Daldan dala atlamış. Bir karar versin necidir?

      Sil
  2. Harika bir insansınız yolunuza devam arkandayız

    YanıtlaSil