Pazartesi

FARMVILLE'DE EN SON HILE HASAT PROGRAMI HILESI



Farmville facebook ta bir çığ gibi büyüdü ,bir çok oynayanı var her oyunun oldugumu gibi farmvillenin de hilesi mevcuttur ,Farmville Hasat Programı en çok kullanılan hile programlarının arasında ,Farmville Hasat Programını indirin.
Farmville hasat programı Nasıl Kullanılır ?

Hasat programını bilgisayarınıza kurduğunuzu varsayarak devam ediyoruz, programı kurup açtıktan sonra tarla değerinizi giriyorsunuz programa ve farmville ekranını tam boyuta getiriyorsunuz, mouse’yi ( fareyi ) tarlanın sağ üst köşesine getiriyorsunuz ve ”R” harfine basıyorsunuz, ”R” harfine tıkladığınızda program otomatikman hasatı toplamaya başlayabilirsiniz, durdukmak için ise ”S” harfine basıyorsunuz.

Dikkat etmemiz gereken bazı unsurlar var. programı kullanırken tam ekranda yapmanız, çünkü tam ekranda yapmadığınızda program bilgisayarınızı da bir tarla olarak görecek ve önüne gelen her tarafa tıklayacaktır. İşiniz bittikten sonra mutlaka ” S ” harfine basınız yoksa daha öncede dediğimiz gibi bilgisayarı bir tarla olarak görür program ve önüne gelen her yere tıklar. Programı kullandıkça zamanla işleyişini daha iyi anlayacaksınız ve kullanmaktan zevk alacaksınız.
Umarım bu yazdıklarımla daha iyi hasatlar yaparsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder