Cuma

15 OCAK 2010 NURAY SAYARI HANDE KAZANOVA KEMAL MILAR TUM BURCLAR ORTAK YORUMLARI ONGORULERI ASK IS EVLILIK KARIYER SAGLIK PARA



Koç burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz.Bugün,uçucu şeyler düşünmek yerine ayaklarının sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins tarafından ilgi gördüğünüz bir gündesiniz.

Boğa burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi zannediyorsunuz. Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

İkizler burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi, göreceksiniz.

Yengeç burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugün iş yerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Eğer çevreden zorlayıcı etkiler olmazsa, ele aldığınız her işi ideal yaparsınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine çok dikkat ediyorsunuz.

Aslan burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Merkür’ün ileri hareketine başlamasıyla sorunlarınızı çözme imkanı bulacaksınız. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar.çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz.

Başak burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Bugün bildiklerinizi çevrenize yansıtma konusunda savaş vermek zorundasınız. Değişik düşünceye sahip olan kişilerin, bir arada ortak çalışmasının çok zor olduğunu, iyi bildiğiniz için, kişileri ikna etmek her zamanki gibi size düşüyor. İş tekliflerini çevre koşullarınızla sınırlayarak değerlendirmemeli ve daha geniş bir açıdan bakmalısınız.

Terazi burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz.

Akrep burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız.Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, geçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Üstelik tavize yanaşmıyorsunuz.

Yay burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Ay’ın bulunduğu konum para evinizi etkiliyor. Duygusal ve mantık dengeniz para hareketine bağlı gelişiyor. Bugün çevrenize inanmaktan çok, kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki bir çok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artış var.

Oğlak burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Ay burcunuzda ilerliyor ve bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.Sosyal ilişkilerinizde daha yapıcı ve yaratıcı davranmayı yeğlediğiniz bir gün içindesiniz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal.

Kova burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Merkür bugün ileri hareketine başlıyor. Günlük çalışmalarınızın ilerlemesine neden olacak.. Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz..

Balık burcu - 15.01.2010 tarihli burç yorumu


Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Haber Keyfim